Pewien diler (niespełnia kontroli) zapierdolił innego dilera, bo laska pierwszego dilera poszła do tegoż drugiego dilera... :-D
Czy osoba, która ćpa weekendowo i nie ma jazd typu "fajnie byłoby teraz nawalić się" i nie czeka z wywieszonym ozorem na weekend - jest ćpunem? W ośrodkach oczywiście powiedzą, że tak, bo faza alarmująca & another bullshit. Pytam Was.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.
Jak już ktoś przekroczył ten próg (i w dodatku ma konto na hajpie), to wie że ćpuneria to swój świat, inny świat. Nie pogadasz z ojcem o tym, że x kryształ z y sklepu ostatnio sklepał jak dres emusa, co najwyżej o tym jakie dobre piwo piłeś gdzieś tam. Niestety u mnie byt w tym świecie nigdy nie był czymś czym mogę się chwalić, czy stawiać jako wzór - ano tak mnie wychowano. Ale człowiek sam wstąpił w to bagno i sobie radzić. Ja swoje "obywatelstwo" traktuję jako minus, i to podświadomie. Ostatnio po majówce miałem nawet jakąś chęć zapodana sobie czegoś ... witamy w krainie, gdzie rzeka kryształu płynie :\
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa
Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.
Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy
Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.
Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia
Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.