Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 3455 / 1123 / 0
Diler nie jest niczemu winien, mój były chciał wysłać chłopaków na dilera, mnie przy tym tylko opierdalając, a może i aż, bo co wchodzi w grę, rękoczyny? On był do nich zresztą zdolny jak byliśmy razem dochodziło do niejednej szarpaniny, teraz ojciec wniósł o niebieską kartę!
Pewien diler (niespełnia kontroli) zapierdolił innego dilera, bo laska pierwszego dilera poszła do tegoż drugiego dilera... :-D

Czy osoba, która ćpa weekendowo i nie ma jazd typu "fajnie byłoby teraz nawalić się" i nie czeka z wywieszonym ozorem na weekend - jest ćpunem? W ośrodkach oczywiście powiedzą, że tak, bo faza alarmująca & another bullshit. Pytam Was.
Guide do nikotyny w Stymulantach Roślinnych.
W Modulatorach GABA Pregabalin Guide z redakcją Matiego.

misspillz.blogspot.com
  • 42 / 1 / 0
generalnie to ja pale ganje, rzadko kiedy siegam po inne specyfiki, a wiec nie czuje sie jakos cpunowato z tego powodu.
Uwaga! Użytkownik Ancymon jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 44 / 1 / 0
w sumie to nigdy nie odczuwałem zaniżonego poczucia wartości przez ćpanie, ale z 2 strony nie jestem też z tego dumny XD
  • 714 / 48 / 0
Pierwsza zasada "Ćpun-Klubu" - nie rozmawiamy od "Ćpun-Klubie"!

Jak już ktoś przekroczył ten próg (i w dodatku ma konto na hajpie), to wie że ćpuneria to swój świat, inny świat. Nie pogadasz z ojcem o tym, że x kryształ z y sklepu ostatnio sklepał jak dres emusa, co najwyżej o tym jakie dobre piwo piłeś gdzieś tam. Niestety u mnie byt w tym świecie nigdy nie był czymś czym mogę się chwalić, czy stawiać jako wzór - ano tak mnie wychowano. Ale człowiek sam wstąpił w to bagno i sobie radzić. Ja swoje "obywatelstwo" traktuję jako minus, i to podświadomie. Ostatnio po majówce miałem nawet jakąś chęć zapodana sobie czegoś ... witamy w krainie, gdzie rzeka kryształu płynie :\
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Rzeczniczka praw dziecka apeluje o edukację w zakresie skutków dopalaczy

Rzeczniczka praw dziecka ponowiła swój ubiegłoroczny apel skierowany do Ministerstwa Edukacji Narodowej o podjęcie działań edukacyjno-informacyjnych na temat szkodliwości dopalaczy we wszystkich placówkach oświatowych. Problem jest powszechny, a obecny wśród dzieci i młodzieży trend sięgania po dopalacze nie maleje. Jak pokazują statystyki, z roku na rok jest coraz więcej przypadków zatruć spowodowanych sięganiem po substancje psychoaktywne.

Przebrały drona za ptaka, by przemycać narkotyki do więzienia

Policja aresztowała dwie kobiety, po tym, jak użyły drona przebranego za plastikową wronę do przemytu narkotyków, tytoniu i telefonów komórkowych. Kobiety w ten sposób próbowały szmuglować przez mury więzienia w Luizjanie.