Dział służący informacji na temat zmian w prawie – proponowanych, jak i wprowadzonych w życie.
ODPOWIEDZ
  • 1141 / 116 / 0
z tego co ja pamiętam to te wszystkie "xCEC" to były trucizny wręcz. Wcale nie klepało i było okropne.
Smutek wielki, że nawet taką chujnie jak CMC zdejmują. Ciekawy jestem co wprowadzą nowego, o ile będzie słabsze od oryginału i czy wgl wtedy porównania do 4mmc będą na miejscu (wątpię, bo już przy klefie dla niektórych są idiotyzmem).
jak ktoś jest wjebany w ketony to będzie walił coś, co go lekko smyrnie przez 15minut i tak i tak :/
Zapasy klefedronu teraz będą robione na potęgę, a niedługo będzie to towar na deficycie. Klefa na deficycie, rarytas... jezuuu co się wgl dzieje.
Uwaga! Użytkownik Static nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 666 / / 0
Spoiler:
<reklama>

Znowu usunęłam twoją reklamę. Kolejna próba ominięcia systemu płatności skutkować będzie odrzuceniem całego postu. Klepsydra ⏳ 27.08.16 17:05

Dałem w spoiler to wszystko - tur3k
  • 623 / 22 / 0
Są też inne wynalazki.Wynalazki których nikt nie odkrył albo czekają tylko na daną chwilę
Zobaczycie jeszcze
A tak wracając do meritum sprawy jest coś takiego jak 3-bmc
A 4-cec nie jest złe wystarczy mieć dobry sort,mnie porobiło lepiej niże 4-cmc i 3cmc jednocześnie.Pamiętajcie nigdy nie stawiajcie oceny ostatecznej po jednym teście od jednego vendora
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 3406 / 534 / 0
^
No lepszych wynalazków od LSD czy grzybów, czy też od MDMA już nie będzie.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 4902 / 855 / 0
Hmm , a taki mefedron, tez wjechal z nikad i okazal sie rewelacja. Szczerze to takze , watpie zeby wymslono cos lepszego , ale nadzieja zawsze jest , poki chemicy nad tym pracuja ;)
  • 3523 / 52 / 0
Politycy ręce precz od dopalaczy i narkotyków! Substancje te przyjmujemy dobrowolnie i to jest nasz wybór,tak chcemy żyć. Cholernie szkoda mi tego 3cmc bo kopie mnie porządnie a nic na zastępstwo nie ma :-(
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 623 / 22 / 0
Od Mdma jest lepszy wynalazek-MDA są też preferencje osobiste i nie wiadomo co będzie,możliwe,że wymyślą albo już wymyślili albo "siedzą" cicho
IF YOU KILL YOUSELF
Spoiler:
:diabolic:
:yay:
  • 619 / 45 / 0
Niech wytna wszystko łącznie z analogami to może w końcu wrócą piękne czasy dilerow handlujących nielegalnym, czystym, klasycznym towarem (lsd, mdma, feta, koks, marihunauen).
  • 3406 / 534 / 0
No tak wiadomo, mówię ogólnie, to normalne że dla użytkowników danej grupy może okazać się lepsze coś z bliskiej rodziny, ale ta rodzina grup już jest bardzo szeroka, i im dalej w las tym gorzej, i nie ma chujca żeby były lepsze/mniej szkodliwe prekursory etc aby coś stworzyć godnego uwagi.
F̲O̲R̲M̲Y̲ ̲Ż̲Y̲C̲I̲A̲ ̲O̲P̲A̲R̲T̲E̲ ̲N̲A̲ ̲W̲Ę̲G̲L̲U̲.̲
  • 714 / 45 / 0
Predator podał na tacy listę do następnej delegalizacji ;)
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Legalizacja marihuany a młodzież: Nowy raport z USA obala mity

Czy legalizacja marihuany dla dorosłych sprawi, że nastolatki zaczną masowo po nią sięgać? To jeden z najczęstszych argumentów przeciwników zmian w prawie. Najnowszy, obszerny raport federalny ze Stanów Zjednoczonych pokazuje coś zupełnie innego. Użycie marihuany przez młodzież nie tylko nie rośnie, ale w niektórych grupach nawet spada. Czas przyjrzeć się faktom.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.