...czyli jak podejść do odstawienia i możliwie zminimalizować jego konsekwencje
ODPOWIEDZ
  • 2 / / 0
w miedzy czasie proba dostania sie na program bunandolowy na katarzyny w w krk ale to long story.
Jaki problem był z krk? Na Katarzyny na bunondol z tego co wiem, przyjmują bez problemu raczej...sam byłem jeszcze miesiąc temu.
  • 924 / 138 / 0
Terapeutka powiedziała, że mam donieść papiery, ale ona się za mną nie wstawi tylko przeciwstawi przy psychiatrze bo jestem do psychiatryka się nadajaca a nie na program bo m się zachciało i moge chodzić na grupe do nich. To sie wkurwilam i zaszylam. Tak w skrócie, nie chce mi się o nich gadać.
Słuchaj, malutki, nie będę ci tłumaczyć życia.
  • 223 / 30 / 0
A propos bunondolu w KRK. Jedno info. Katarzyny to najgorsze miejsce zeby się wbijać na buprę. Stoczniowców, Estery..
"I że nie ma dróg bez przeszkód lecz o tym pewnie wiesz już
Wszystko wesoło jest jak obiad u teściów
I jak dostajesz wpierdol kopią od razu w sześciu.."

Comfortably Numb

wawi112 vol2.
  • 12516 / 2427 / 0
^
Zapytam z ciekawości - dlaczego?
  • 924 / 138 / 0
A wracając i pomijajac wasz offtop, implant psychicznie zaakceptowany, szwy wyjęte, czasem mnie tam boli (goi się) i ponoć wygląda ok.
Do opio mnie nie ciągnie, ze OMGMAJKAMAJKA tylko Aha masz majke po ktorej bym miała wkurwa.
W ogóle mnie do niczego nie ciągnie, jestem nie hajpowa i bez-używkowa, nie piję, nie palę i nie ćpam...:(
Jakbyście mieli jakieś pytania odnośnie zaszycia się itp. to piszcie tu /pw/zacytujcie,służę pomocą.
Ze snem nie wiem jeszcze jak, jadę na wspomagaczach i chwilowym zapierdolu życiowym.
  • 1680 / 266 / 0
U mnie podobnie, chociaż przychodzi czasami ochota na naćpanie się to właśnie nie opiatami. W weekend zapierdoliłem się spidem i wódą oraz zielskiem, wcześniej zjadłem 1P-LSD i prócz tych dwóch wyskoków to spokój. Zresztą nigdy nie pisałem, że mam zamiar przestać ćpać permanentnie, ale jakby ochota zupełnie przeszła. Na papierosy tak samo.

Najgorzej, że przez odstawienie opiatów mój organizm w końcu zaczął odczuwać choroby i dopadła mnie angina i przeziębienie i czuję się fatalnie fizycznie ale psychicznie humor dopisuje :*)
Największy przegryw na forum
  • 924 / 138 / 0
^ Jak masz ze wzrokiem? Bo ja na światło reaguję jak słoń na mysz (stereotyp??), a wzrok mi się tak pogorszył, że jest to przerażające.
Ale już akceptuje jedzenie, picie i multiwitaminę. Ze snem dalej klawo, więc na lekach, promazynka, może midazolam się uda.
I mi nerwica natręctw wraca w zastraszającym tempie, to się jakoś nazywa fachowa, że człowiek musi mieć chorobę/zaburzenie/używkę/punkt odniesienia inny niż reszta społeczeństwa, jakoś odbiegać, to przez tą ćpuńską inteligencję wrodzoną, skromnie rzeknę Panie S_I.
  • 1680 / 266 / 0
Ja to od odstawienia opio mam CEV-y a nawet lekkie OEV-y, sam nie wiem, może to HPPD, ciągle mam "gwiezdnie" przed oczami. :D Więc to chyba nie HPPD bo jak grzałem to nie miałem.
Tyle, że ja "cierpię" na światłowstręt i funkcjonuję dopiero od zmierzchu.
  • 924 / 138 / 0
^ Ja w ogóle dziwnie funkcjonuję, ale staram się być z punktu widzenia homo sapiens zwykłym człowiekiem, ale ten wzrok to serio, czasem to ja się boję, że się rano ślepa obudzę, a pierwszy promień słońca to ojapierdolekurwa; idę ulicą i widzę, ze idę, ale dokąd i gdzie to takie plany, geez to mnie coraz bardziej upośledza ;o
[offtop; W ogóle moglibyśmy się spotkać kiedyś i pogadać osobiście, jeśli chcesz, mieszkasz niedaleko, a ja z Twoim ziomem z niedawnego dtx w SJ (może już wiesz kto, pewnie tak, ale napisałam nie wprost, bo ja korzenie mam a la madame i muszę nutką ciekawości zalatywać) sobie wspólnie żyjemy, a i o wszywce podyskutujemy, więc nie ma offtopu:)]

I jeszcze ponowię pytanie, bo Ty tę wszywkę masz z jakieś dwa tyg dłużej niż ja, więc właściwie pytania dwa, albo trzy, no słuchaj.
1. Jak masz ze snem?
2. Na ile masz wszywkę?
3. Zamierzasz się znowu zaszyć, gdzie, za ile, na ile?

Też świętością nie grzeszę i grzeszyć nią nie będę, choć czym są grzechy dla ateisty...? :)
  • 1680 / 266 / 0
1. Teraz już normalnie, bez żadnych leków, sen 6-7h.
2. 3 miesiące.
3. Nie zamierzam.

PS: nie mam pojęcia kim jesteś. Poślij maila to może skojarzę. Albo już wiem. To znaczy wiem z kim mieszkasz. Pozdrów go. :finger:
Też świętością nie grzeszę i grzeszyć nią nie będę, choć czym są grzechy dla ateisty...?
Grzeszyć można również wbrew własnym wartościom, ideałom, przekonaniom. Nie jest to związane z wiarą.

Jak będę się wybierał do miasta królów to dam znać. :listen:
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Betel jest używany od co najmniej 4000 lat

Betel to po kofeinie, alkoholu i nikotynie najbardziej popularna używka na świecie. Jest używany od dawna i głęboko zakorzeniony w kulturze Azji. Chociaż żucie betelu wiąże się z zabarwieniem zębów, brak takie zabarwienia nie oznacza, że człowiek betelu nie żuł. Dlatego też stwierdzenie jego użycia w przeszłości wymaga specjalistycznych badań. Taki, jakich podjęli się naukowcy z Tajlandii, Australii i USA.

Skandaliczne sceny na SOR-ach w wakacje. Pacjenci pod wpływem alkoholu i narkotyków

Skaczą po łóżkach, demolują sufit, są agresywni i niebezpieczni – a to wszystko dzieje się na oddziałach ratunkowych, gdzie inni pacjenci czekają na pomoc. W wakacje SOR-y pękają w szwach, a liczba pacjentów pod wpływem alkoholu i narkotyków lawinowo rośnie.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.