Po co mi wszystko co konkretnie? Nie mam zamiaru spędzić w psychiatryku 2 miesięcy za darmo.
Zamierzam się wyprowadzić i znaleźć pracę. Pójdę też do prawnika no bo jprdl.
Mówiąc "to wszystko" miałem na myśli użeranie się z rodzią. Skoro są tacy spierdoleni to po co z nimi przebywasz ??
Zrobiłeś edita. Znajdź pracę, dach nad głową i pierdol to użeranie się ze starą po sądach.
jak zimny wiatr na zwiędłych stawu trzcinach
jam błysk wulkanów, a w błotnych nizinach
idę jak pogrzeb z nudą i żałobą.
Na harfach morze gra, kłębi się rajów pożoga
i słońce, mój wróg słońce! wschodzi wielbiąc Boga.
Przebywam bo muszę, miałem załamanie nerwowe i ostrą dołek i stąd też się nie mogłem zabrać za pracę. Mówię Ci że od 2 Miechów nie cpam po za tym naćpany ogarniam bardziej niż na trzeźwo. Zejdź ze mnie bo to paranoja rodziców a nie realne zagrożenie dla życia i zdrowia.
Pracowalem. Mam Pity z zeszłego roku z dwóch firm ochroniarskich.
Rahciah pisze: Mówię Ci że od 2 Miechów nie cpam po za tym naćpany ogarniam bardziej niż na trzeźwo.
GIF: Nielegalny handel w sieci lekami narkotycznymi zaczyna się od legalnej recepty [WYWIAD]
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Marihuana wpływa na chorych odwrotnie niż na zdrowych. Jest nadzieja na nową terapię?
Używanie konopi indyjskich wiąże się z łagodniejszymi objawami choroby afektywnej dwubiegunowej (ChAD) – wynika z badań opublikowanych na łamach „Translational Psychiatry”. Okazuje się, że na osoby z ChAD konopie mogą wpływać odwrotnie niż na osoby zdrowe. Autorzy badań przestrzegają jednak przed wyciąganiem zbyt daleko idących wniosków (czyli na przykład przez zalecaniem chorym stosowania konopi). Mimo to w ich ocenie uzyskane wyniki powinny stanowić przyczynek do dalszych, zakrojonych na szerszą skalę, analiz.
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Spotkanie z MSWiA. Nadszedł czas na odpowiedzialność, a nie kolejne tragedie
Wczoraj oficjalnie złożyliśmy [tj. Wolne Konopie] w Ministerstwie Spraw Wewnętrznych i Administracji wniosek o pilne spotkanie z Ministrem Marcinem Kierwińskim. Równolegle przekazaliśmy list otwarty dotyczący tragicznej śmierci 19-letniego Aleksandra oraz innych dramatów, które w ostatnich latach wstrząsnęły opinią publiczną.