Homologi, analogi i pochodne mefedronu, nie pasujące do powyższych kategorii.
ODPOWIEDZ
  • 1987 / 108 / 0
Re: 4-MMeOC
Nieprzeczytany post autor: scr »
Być może i pisaliście :)
Mnie ciekawi dlaczego jak się pojawiło hasło mexedron i powstał wątek ze wzorem 4-MMeOC to na zagranicznych forach były same super opinie. Po czym nagle vendorzy wypuszczają substancję o zupełnie innej strukturze (4-MMC-OMe), życzą sobie prawie jak za koks, tłumy kupują i pojawiają same chujowe opinie.
WTF, skąd to się w ogóle wzięło i dlaczego nikt nie ma w ofercie 4-MMeOC? O ile to co zbierało pozytywne recenzje było w ogóle 4-MMeOC, a nie np. prawdziwym mefedronem.

Swoją drogą podobnie było z 4-MCZ, pojawiły się próbki czegoś co wyjebywało ludzi z kapci, a kolejna dostawa 4-MCZ okazała się być czymś zupełnie innym.
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 223 / 23 / 0
[ external image ]
To jest 4-MMeOC znany jako mexedron/meofedron trzeba czekać, aż jakaś pewna osoba to "ugotuje" i będzie 100% pewności. ŚLEDŹ WM.

Ogólnie mexedron może być nazwą handlową nadaną przez kitajców.

Co do 4mcz, to kitajce jawnie vendora waliły w chuja, i to nie tylko przy tej substancji, ja obstawiam, że to 4mcz to był 4,4dmar, ale vendor nie przyznał by się do puszczenia aminorexu bo to dosyć mocne substancje, ja się o tym przekonałem. Tak samo jak 5mmda, pewnie też nie było tym. A o tym analogiem kokainy to wole zapomnieć. Zresztą WM oferowała wykonana badań 4mcz, ale vendor chyba tego nie chciał. Btw. o 4mcz też pisaliśmy i TEŻ mieliśmy racje http://wolnamolekula.info/4-metylocyklazodon/
Ja pod nazwą mexedron widziałem już z 4 różne substancje.
Trzeba pamiętać: KITAJCE TO CWANIAKI. Pamiętasz barona? Jemu gonili nielegale.

pewne jest, że
Nawet najlepsze brytyjskie sklepy sie skompromitowaly i nasz polski co do holi się wyniósł
Ciekawe co zrobią z kilogramami nie aktywnego shitu.
Ostatnio zmieniony 03 września 2015 przez MopsWolnaMolekula, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik MopsWolnaMolekula nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1987 / 108 / 0
Ale ja wiem jak wygląda 4-MMeOC.

Co do badań MCZ to trzeba było wziąć próbkę i nie pytać vendora o zgodę na badanie. No chyba, że chodzi o koszty.

Co do 4 różnych substancji - jeśli to te wzory o które pytałeś mnie na poprzedniej stronie to przeczytaj moją odpowiedź, za tymi wzorami kryją się tylko dwie substancje.

Co vendorzy zrobią - stawiam na szybki spadek cen, dużo promocji, a na koniec wyprzedaż po kosztach jak swego czasu z MXP. Nabywcami będą degeneraci co zapodają cokolwiek byle się jakkolwiek naćpać i cwaniaki chcące się dorobić. No chyba, że okaże się, że ta substancja jest dobra do jakiegoś miksu, ale obstawiam, że prędzej usłyszymy o zgonach.

A teraz koniec z offtopem :D
Uwaga! Użytkownik scr nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 107 / 3 / 0
Dziwna sytuacja
Zobaczcie wyniki wedinos
W004259 i W004235, i jaki wgl wzór jest, próbki wysłane były w sierpniu :)
  • 274 / 3 / 0
pojawilo sie w jednym polskim sklepie w kosmicznej cenie 100zl/g
  • 259 / 39 / 0
1. Sam osobiście robiłem ten 4-MMC-OMe. Praktycznie nieaktywne gówno. Nie polecam.
2. Z podstawnikiem N-metoksynormefedron (4-MMeOC) jest aktywne, ale jest to aktywność zbliżona do normefedronu.
3. Jest jeszcze N-metoksy mefedron (4-MMeOMC), nieco aktywniejsze od 4-MMeOC.

Wygląda na to, że brytyjskie sklepy bardzo oszukały swoich klientów.
  • 1987 / 108 / 0
Czangwej pisze:
3. Jest jeszcze N-metoksy mefedron (4-MMeOMC), nieco aktywniejsze od 4-MMeOC.
O, ta substancja ma identyczną masę molową co 4-MMC-Ome, więc może to jest właśnie ten pierwszy mexedron który wyjebywał z kapci i który trafił do analizy laboratoryjnej? W labie po zbadaniu masy molowej mogli stwierdzić, że to 4-MMC-Ome.
  • 259 / 39 / 0
@scr
To by miało ręce i nogi, bo ulega metabolizmowi do mefedronu.
  • 14 / / 0
Mialem nadzieje na konkretny rozpierdol zamawiajac krysztal [4-MMC-OMe] [ 3-methoxy-2-(methylamino)-1-(p-tolyl)propan-1-one] od zaufanego vendora, ktory podobnie jak reszta reklamuje go jako mexedrone.

Mialo byc pieknie, ale niestety wszyscy przywalili w chuja z tego co widze, a mi zostalo jeszcze sporo tego shit'u z 25g ktore zamowilem. Powiem wam, ze wypierdala nawet fajnie, ale trzeba zezrec 500mg. w bombce i to minimum, a dzisiaj z rana to chyba grama wszamalem na start.

Szkoda troche hajsu, ale nie bede plakal, moge sobie na to pozwolic, tyle tylko, ze liczylem na miesiac wypierdolenia, a bedzie jedynie tydzien. No coz, bywa, co nie, a tak sie cieszylem po tym jak wszyscy zachwalali. Powtarzam raz jeszcze, sprzecik wypierdala, ale trzeba pol gieta w bombce opierdolic na raz.

Do mefedronu nie ma zadnego polotu, wiec odradzam zakup tym, ktorzy tego oczekuja, chyba ze bedzie to [4-MMeOC] ale tutaj tez jest wiele niewiadomych. Znalazlem jednego vendora ktory ma na stock'u wlasnie ten specyfik, ale liczy sobie 42euro za gram, wiec to towar nie dla wszystkich. Juz wole wpierdolic cos z nielegalnych zrodel, ale who know's, moze sie skusze, o ile bede mial pewnosc, ze to kozak.

Pozdrawiam.
"Starzec o lasce przemierza się szlakiem,
choć nie gna, to staje, łapie oddech powietrza
i jest tam, doszedł, pragnie wspiąć się wysoce."
  • 157 / 10 / 0
Zapytam jeszcze raz. Ktos próbował sortu np od czarnego vendora czy na razie to czysto teoretyczne gadanie na podstawie wzorów? Po co mieliby jawnie robic ludzi w chuja sprzedając nieaktywne gowno jako analog 4mmc licząc sobie przy tym jak za koks?
ODPOWIEDZ
Newsy
Zagadka stabilności piwnej piany rozwiązana. To postęp w wielu dziedzinach nauki

Piękna stabilna piana to jeden z elementów piwa, którego poszukują miłośnicy tego napoju. Niestety, często spotyka ich zawód. Tworząca się podczas nalewania pianka błyskawicznie znika, zanim zdążymy wziąć pierwszy łyk. Są jednak rodzaje piwa, szczególnie piwa belgijskie, na których pianka jest wyjątkowo stabilna. Naukowcy z Politechniki Federalnej w Zurychu, pracujący pod kierunkiem profesora Jana Vermanta, odkryli właśnie sekret długotrwałego utrzymywania się piany na piwie. Poznanie tej tajemnicy zajęło 7 długich lat badań.

Młoda kobieta znalazła portfel z narkotykami

Młoda mieszkanka Pisza przekazała policji znaleziony portfel, w którym oprócz dokumentów i gotówki znajdowały się narkotyki. Dzięki jej reakcji funkcjonariusze szybko ustalili właściciela zguby i zabezpieczyli kolejne środki odurzające

Rozpędza się nowa epidemia. Gwałtownie rośnie liczba zatruć

W 2024 r. liczba zatruć dopalaczami wzrosła aż o 40 proc. w porównaniu z rokiem 2023 – alarmuje GIS. Po niebezpieczne substancje coraz częściej sięgają także dzieci.