Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1957 / 230 / 0
Bez kitu ciężkie. Wczoraj ustawiłem się z ziomkiem, to chciał mi opchnąć 4 wbitki, jeszcze takie od biedy, oczywiście powiedziałem, że może sobie to w dupę wsadzić. Chciałem się wyluzować i uspokoić nerwy, a tylko się jeszcze bardziej wkurwiłem :(
Uwaga! Użytkownik MartwyNarkoman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 569 / 20 / 0
Wiesz to była ironia

Ale ty mnie swoim tekstem rozjebales, zwłaszcza zakończenie wypowiedzi, ha ha ha ha :-D :cheesy: %-D :gun:
Uwaga! Użytkownik Sideswipe nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 36 / 2 / 0
Nie wiem czy to można nazwać wałem ale jak załatwiałem mj przez znajomego to mi przyniósł jakieś śmieszne łodygi z liśćmi, a o słynnych wałach na mefedron to już nawet nie ma co mówić.
  • 36 / / 0
Miała być amfetamina. Wszystko fajnie gdyby z woreczka nie było czuć woni proszku do prania <3 Ponoć dosia/bryza czy jak to się zwie...
O jaraniu nie wspominając bo zdarzało się dostać mniej lub o wiele mniej niż gram czy pięć :D Raz dostalismy nawet takie co pachniało bardziej benzyna niz baką.
polskie piguły, gdzie się słyszało,ze to MDMA, choć to wiadomo, ze nie ma co wierzyć : )
You have the most beautiful mind !
  • 766 / 136 / 6
Niegdyś dwoje znajomych pokazało mi coś, co nabyli od znajomej. Coś, co kosztowało 50 zł. Coś, co miało być 3-MMC. Niestety - ani nie klepało, ani nawet w nos nie gryzło. Masa - 0,6g przy objętości 1 grama. W wodzie się nie rozpuszczało i delikatnie gazowało, na łyżce podgrzane wykazywało brak reakcji, zaś rozkruszone miało dziwnie puszystą fakturę. Po chwili namysłu moja kobieta rzuciła hasło: "suchy lód". No, ale ten sublimuje w -78,5 st. Celsjusza i robi niezłą burzę w kontakcie z wodą, więc teoria upadła, ale podsunęła mi dobry trop. Mianowicie towar okazał się być SilicaGelem, czyli kuleczkami dodawanymi do butów i ubrań w celu chłonięcia wilgoci.
Harm reduction i rozsądek sposobami na to, drogi użytkowniku substancji psychoaktywnych, byś cieszył się pełnią efektów swych specyfików przez całe życie.

ZERO TOLERANCJI DLA TOLERANCJI!
  • 54 / 6 / 0
Dałam kiedyś koleżance 30 zł, bo miała ona jakiś tam kontakt na palenie. Zadzowniła i gościu powiedział, że nie da rady, po czym zadzownił znowu i powiedział "jednak tak". Pojechaliśmy na wyznaczone miejsce a tam... Około 13-letni dresik, za nim dwóch ubranych na czarno dresów robiło za obstawę. Znajoma daje mu moją kasę, on mówi, że "idzie po to". Jak można się domyślić więcej go nie zobaczyliśmy :)

Innym razem czekałam na typa 4,5h, bo skończył mu się sort i jechał po nowy, potem bał się jeden przystanek z tym iść i czekał na podwózkę... Takie tam. Ale w końcu się pojawił, chociaż jakość jarania nie powalała.
  • 219 / 21 / 0
Temat powinien brzmieć 'Czy dill nie zrobił wam kiedyś wała?' %-D
لَا إِلٰهَ إِلَّا الله مُحَمَّدٌ رَسُولُ اللهه
  • 495 / 22 / 0
Nigdy, sam zawsze chojnie sypalem, wiec karma zadzialala i nie trafilem na wyjebke. Pamietam tylko raz znajomy kupil mega zajebiste kartony "Hoffmany" %-D co sie okazaly kawalkiem tektury,, bo nic nawet nie posmyralo
  • 31 / 1 / 0
Wiele razy natykalam sie na oszustwa roznego rodzaju u przeroznych dilerow w roznych miejscach.

Czasem tracisz, czasem zyskujesz. Brudny biznes to cale dilerstwo.
]
  • 35 / 2 / 0
Raz wyłapałem wałka na 40 zł.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty

>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.

Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów

Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.

Marihuana medyczna w wywiadzie stomatologicznym. Pytanie, którego nie warto pomijać

Jeszcze kilka lat temu marihuana medyczna kojarzyła się przede wszystkim z leczeniem przewlekłego bólu lub łagodzeniem dolegliwości u pacjentów onkologicznych. Dziś coraz częściej mówi się o jej stosowaniu także w depresji, zaburzeniach lękowych czy zespole stresu pourazowego. Nie oznacza to jednak, że skuteczność takiego postępowania została potwierdzona. Wyniki najnowszej metaanalizy wskazują, że dowody naukowe są w tym zakresie ograniczone, a w przypadku depresji brakuje dowodów z randomizowanych badań klinicznych.