Bo aktualnie kopce pinace, ale slyszalem, ze do ciagow sie nie nadaje. Chociaz powiem wam, ze w tym momencie zajebioza
Ale mimo co polecam, dobry kannaś :-)
Robi się chłodniej, czekam na to kiedy mnie pierdolnie
I jest goręcej serce bije mocniej w piersi...
To po tym koksie, goście robią sobie selfie
#mops
Wgl dziwne bo unikatowo na tym kanna doświadczam aż tak dużej zmiany percepcji wizualnej. Taki kanna z namiastką sajko klimatu, zdecydowanie podoba mi się bardziej niż UR, tylko chujowo że tak krótko działa. Zdecydowanie żywszy kanna, nie zamula i nie mam takiego w chuj gastro. Polecam :cheesy:
eee.. w poprzednim poście pisałem że indicowo, ale teraz zdecydowanie bardziej sativa. Chuj wie czy tak na zmianę, czy co xd :D
Od strony mentalnej raczej spokojne,dopełniając to jakimś innym kanna, można uzyskać całkiem dobre mj-like. Czuć dysocjację. :)
Ciąg dalszy testów.
Aha, i w liquidzie to się nie rozpuszcza prawie wcale.
moze bede mial troche tego na probe. :-)
Jeden na dziesięciu trzydziestolatków pracuje pod wpływem. Naukowcy biją na alarm
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Złagodzony wyrok za przemyt narkotyków. „To od pana zależy, czy skorzysta z tej szansy”
Półtora roku więzienia za przemyt trzech kilogramów narkotyków z Holandii do Polski. W kwietniu tego roku w mieszkaniu Tomasza M. z Lęborka znaleziono duże ilości różnego rodzaju środków odurzających. Sąd Okręgowy w Słupsku zdecydował się na złagodzenie kary dla 37-latka.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.