Pochodne dwuazepiny, które nie są dostępne w obiegu medyczno-farmaceutycznym.
Najlepsze benzo rc
etizolam
91
38%
flubromazepam
33
14%
flubromazolam
13
5%
diklazepam
7
3%
clonazolam
83
34%
pyrazolam
3
1%
deschloro etizolam
5
2%
fenazepam
6
2%

Liczba głosów: 241

ODPOWIEDZ
  • 398 / 24 / 0
Flubromazepam - uniwersalny, przyjemny i długo działający. Drugie miejsce to clonazolam, potężny, mocno rekreacyjny, ale tylko dla zaawansowanych i ogarniętych użytkowników.
Uwaga! Użytkownik ggyo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1472 / 26 / 0
Etizolam moim zdaniem ,da się funkcjonować normalnie w przeciwieństwie do Clonazolamu
  • 2877 / 266 / 0
na sen cos lepszego od f-zolamu? do stimow strasznie sie u mnie sprawdza, jednak lekkim minusem jest dość długi sen i zamulenie po wstaniu, moze cos jest pod tym względem krócej działającego?
And I got Xanax, Percocet, promethazine with codeine
Call me Mr. Sandman, I'm sellin' all these hoes dreams
  • 71 / / 0
Czyli frubromazepam najszybciej usypia? Czy coś z RC benzo usypia szybciej?
Dodam, że bromazepam oryg. usypiał mnie słabo, a wywołał po miechu, dwóch drżenie powiek (odstawiłem, znikło).
Poza tym dla mnie na sen to trzeba torpedy, np. 40-50mg lorafenu oryg + 4 piwa %-D
  • 188 / 37 / 0
1 Clonazolam
2. Flubromazepam
3 Etizolam
  • 1009 / 42 / 0
1. Clonazolam - za moc
2. Alprą i eti - za prospolecznosc
3. Clonazepam - uniwersalny jak chuj.
4. Flubromazepam i diazepam za możliwość odstawienia wyżej wymienionych.
Wszystkie moje posty to zwykła fikcja literacka i nie ma nic wspólnego z rzeczywistością!
  • 199 / 33 / 0
probowal ktos miksu clonazolamu z eti? zastanawiam sie czy ich roznice w profilu dzialania zlacza sie ze soba, czy bardziej przytlumia wzajemnie? miks klonow z alpra ludzie bardzo polecaja, to sa substytuty, no ale wlasnie...tylko substytuty
  • 142 / 8 / 0
Bralem z rana clona a z wieczora, eti na to wyraznie zmulał do snu.Miks dobry ale lepszy sam klon energetyczny po wyrobieniu tolerki a eti jakby zamula faze po klonie.Takie moje odczucia
  • 52 / 1 / 0
Przerobiłem 70mg etizolamu w ostatnich 2 miesiącach, wyłącznie terapeutycznie na lęki i fobie i teraz z racji że mi sie on kończy to musze dokupić sobie jakieś rc benzo i tutaj pytanie czy dalej eti czy może clonazolam w niskich dawkach działałby terapeutycznie tak jak eti, ale jednocześnie długotrwale? W eti boli mnie krótki czas działania strasznie, te 3 godziny i trzeba dorzucać żeby podtrzymać efekt.
  • 158 / 2 / 0
A co powiecie o flualprazolamie?
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
W Sejmie dyskutowano o depenalizacji marihuany. Co wynika z najnowszego raportu?

W Sejmie odbyło się posiedzenie Parlamentarnego Zespołu ds. Depenalizacji Marihuany. Podczas spotkania zaprezentowano raport „Między potrzebą a kontrolą” dotyczący aktywnych użytkowników marihuany w Polsce. Temat wywołał sporo emocji.

Przemycają narkotyki w ciałach żywych jałówek. Eksport bydła z Meksyku do USA kwitnie

Meksykańskie kartele wykorzystują żywe bydło do przemycania narkotyków przez granicę USA. Narkotyki zaszywają wewnątrz zwierząt.

Ulubiona muzyka uruchamia układ opioidowy mózgu

Słuchając ulubionej muzyki odczuwamy przyjemność, niejednokrotnie wiąże się to z przeżywaniem różnych emocji. Teraz, dzięki pracy naukowców z fińskiego Uniwersytetu w Turku dowiadujemy się, w jaki sposób muzyka na nas działa. Uczeni puszczali ochotnikom ich ulubioną muzykę, badając jednocześnie ich mózgi za pomocą pozytonowej tomografii emisyjnej (PET). Okazało się, że ulubione dźwięki aktywują układ opioidowy mózgu.