-praca/szkoła
-dobre towarzystwo
-zainteresowania
-brak czasu
-partner/rka
-cele/marzenia
A więc tworzy się temat rzeka, bo apropo tych wszystkich, które wymieniłem warto mieć parę zdrowych przekonań, a myślę że każdy może dopisać jeszcze swoich parę rzeczy, które go chronią przed upadkiem, a więc tych zasad robi się multum.
która nagina je na absurdalne sposoby
każąc im grać rolę w zadziwiająco zwodniczej grze.
– Jacques Vallee, Messengers of Deception -
Mikołaj Jaska
przy waporyzacji /kłuciu alf czlowiek zapomina o 4x known i leci opor jak za mocno telepie wrzuca benzosy i leci dalej
po prostu stan po injekcji z alfy jest ULAAA FAKK 5MIN DAJCIE MI NA OGAR HUHU i te oczy predatora niektorzy myslą ze to przedawkowanie a to noramlna rekacja po 30-50mg stzale w 1ml-1.5ml wody na instanta xD
w ogole cala ta prodetura namierzenie przewodu odciag ok jest i tlok na chama wcisniety 1-2 odciagi krewi by pompke oplucac chwile trzymamy w zyle jakas chusteczka na zatrzymanie krwawienia i sie zaczyna
how many times do this for you?>
i wanna live i wanna love :cheesy:
danwo juz dokonałem wyboru
jestem dyspozyorem wlsanych torów
Warszawski Cpun pisze:Wystarczy mi 30% szans przeżycia aby 'zbadać' jakiś mix.
ein pisze:Nie jeść codziennie kwasu, nawet w małych dawkach.
i zasada ode mnie: jeśli wcześniej się nie klułeś, to nie zaczynaj :)
rafalinho007 pisze:Więcej nie znaczy lepiej.
"Jest już mocno, ale jeszcze ten ostatni raz dorzucę" - kończy się u mnie zazwyczaj nie najlepiej.
No i dodam od siebie, że nie warto szukać pocieszenia lub zapomnienia w substancjach psychoaktywnych.
NieLubieZielska pisze:NIGDY NIKOMU O TYM NIE MÓWIĆ
ZACHOWAĆ PEŁNĄ ANONIMOWOŚĆ WSZĘDZIE
WSZYSTKO NA HASŁO
Wykorzystuj to co ćpasz by przewyższać resztę a nie by być tylko zajebanym.
Nawet nie chce mi się mówić, jak mnie wkurza szufladkowe myślenie.
Większy problem mają szufladkujący niż szufladkowani, ale to nie powód by pozwolić się zaszufladkować.
Know your Body. Know your Mind. Know your Substance. Know your Source.
Co z tego jak ktos robi przerwy jak w ich trakcie mysli tylko o tym jak za pare dni sie zajebie ;]
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Czechy luzują prawo konopne. Duży krok naprzód, ale z gwiazdką
Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi
Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.
Cyfrowe klony ludzkiego umysłu. Naukowcy testują psychodeliki na wirtualnych mózgach
Wyobraź sobie, że lekarze mogą przetestować wysoce eksperymentalną terapię na Twoim mózgu, w ogóle nie podając Ci leku.
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem
Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.