wcale niezależy mi na byciu "agresywno-prymitywnym kolesiem" staram sie rozwiązywać konflikty bez użycia pięsci , ale czasem trzeba jednak użyć siły o czym już miałem okazje przekonać sie nie jeden raz.
@Edit: Musisz być czymś porobiony, żeby komuś wyjebać? XD beka.
wolakseak pisze:Może i to jest prymitywne rozwiązanie ale ja akurat w przeciwieństwie do niektórych dbam o swoją opinie
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
Z reszta to nie temat na takie wywody. Trzeba wrócić do tematu. Jak ktoś miał podobny problem i mu coś pomogło to niech pisze.
@White_Power Takiej mniej więcej odpowiedzi potrzebowałem
Dersu Uzala pisze:Słyszałem że teściowa, ale jak to dawkować?
White_Power pisze:Najpierw próba uczuleniowa z 1/3 trumnyDersu Uzala pisze:Słyszałem że teściowa, ale jak to dawkować?
Volenti non fit iniuria.
Kontakt tylko mailowy; r1ven@protonmail.com
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jad ropuch i grzyby halucynogenne. Big Pharma stawia na nowe preparaty
>Giganci rynku farmaceutycznego ruszają z inwestycjami w opracowanie leków bazujących na substancjach halucynogennych. Zielone światło dla nowych medykamentów daje administracja Donalda Trumpa - przekazała stacja CNBC.
Ministerstwo Rolnictwa alarmuje. Chodzi o nową akcyzę na alkohol
Ministerstwo Rolnictwa i Rozwoju Wsi wystąpiło do Ministerstwa Finansów o wycofanie planowanej podwyżki podatku akcyzowego na alkohol.
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.