mumak pisze:4mmc? Hah Chyba sprzedają Ci coś innego bywało ze po 5g leciało i w życiu żadnych jazd prócz smutku nie byłoblablab pisze:4-MMC, MDPV.
#mops
PS nie chcę robić offtopa, ale czy tylko ja zaobserwowałam, że po 3mmc nie ma zjazdu, a wręcz jest afterglow?
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
belejaki pisze:imo z ketonów substancją najbardziej zjazdogenną jest PENTEDRON. Po niczym nie miałem takich stanów zwalowych
Za to po 4, jestem kompletnie wyprana z emocji, nastroje wręcz depresyjne. Kompletny marazm i niechęć do wszystkiego.
@fuko, jesli chodzi o 3 mam tak samo, praktycznie żadnego zjazdu, ale nigdy nie miałam maratonu, maks półtorej dnia.
#mops
@up nie oral, sniff. Mi trójka najlepiej wchodzi sniffem.
Jeśli chodzi o fetę - dla mnie nie ma zjazdu. Po dwumiesięcznym ciągu po prostu sobie przestałam brać i jedyne co to byłam trochę zdenerwowana, poza tym zupełnie nic (poirytowanie podobne do tego, kiedy kończą się fajki).
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.
47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
#mops
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.