Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 75 / 1 / 0
Najgorsza zwala byla po pentedronie :D
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 2334 / 9 / 0
mumak pisze:
blablab pisze:
4-MMC, MDPV.
4mmc? Hah Chyba sprzedają Ci coś innego bywało ze po 5g leciało i w życiu żadnych jazd prócz smutku nie było
Nie, mój drogi. Mówię o mefedronie, który jadłem, kiedy był jeszcze legalny, jak i o tym który jadłem potem. Nie kupuję takich rzeczy, jeśli nie mam pewności co do jakości. Zważ na to, że nie wszyscy mają równie ciężkie zjazdy po tych samych substancjach. Dla mnie np. zjazd po (względnie czystej) amfetaminie jest leciutki i mogę go przeżyć bez benzo czy innych usypiaczy, a wiem że bardzo dużo ludzi się na niego skarży. Po takiej MPA zaś po której niektórzy prawie nie odczuwają zjazdu, ja mam piekło gorsze niż po wcześniej wspomnianym MDPV.
  • 75 / 1 / 0
Dokladnie kazdy organizm to inny zwał.
to nie burza, nie zaraza,choć najwyższej wagi sprawa, nie bitwa, nie obława, nasza plaga leży w dragach... ;)
  • 1874 / 96 / 127
imo z ketonów substancją najbardziej zjazdogenną jest pentedron. Po niczym nie miałem takich stanów zwalowych
wolna molekula
#mops
  • 839 / 69 / 0
@blablab Ale powiedz mi, po mefedronie masz zjazd, który boli Cię fizycznie czy psychicznie? Bo ja powiem tak - ja po mefie nie mam jakiejś przesadnej zwały, ale fakt faktem, że organizm jest przytyrany po przećpanej nocce. U mnie ćpanie mefa przeważnie kończy się wysoką gorączą i tym, że mój wzrok nie łapie ostrości przez cały kolejny dzień (do tego stopnia, że ledwo mogę czytać). Nie będę się dalej rozwodzić w temacie, ale na pewno fizycznie jestem bardzo zmęczona po 4mmc, ale nigdy nie czułam się źle tak jak np po EPH, alfie-pvp czy pentedronie, a to głównie dlatego, że psychika moja ma się cały czas świetnie przy zjeździe z mefa.
PS nie chcę robić offtopa, ale czy tylko ja zaobserwowałam, że po 3mmc nie ma zjazdu, a wręcz jest afterglow?
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 358 / / 0
belejaki pisze:
imo z ketonów substancją najbardziej zjazdogenną jest PENTEDRON. Po niczym nie miałem takich stanów zwalowych
A w życiu,zwałka do przeżycia choć może mało tego przerobiłem,przybicie dnia następnego uleczyło 5mapb.
  • 788 / 21 / 0
Co do mefa, w moim przypadku właśnie nigdy nie wystąpił zjazd fizyczny. Normalnie jestem w stanie podjąć jakąś prace, ruszać sie etc co jest znów odwrotne do fety; po niej bolą mnie mięśnie, jestem zmęczona, słaba i tym podobne.
Za to po 4, jestem kompletnie wyprana z emocji, nastroje wręcz depresyjne. Kompletny marazm i niechęć do wszystkiego.
@fuko, jesli chodzi o 3 mam tak samo, praktycznie żadnego zjazdu, ale nigdy nie miałam maratonu, maks półtorej dnia.
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1874 / 96 / 127
Jeżeli chodzi o 3mmc i o afterglow, to rozumiem, że ORAL? Bo jutro wkoncu odbieram paczkę z trójką. Jak co to Flubromazepam też zamówiony w razie W.
wolna molekula
#mops
  • 839 / 69 / 0
No ja też max półtorej dnia, bo dłużej nie ma sensu. ;) Ale "zjazd" trójki jest strasznie przyjemny! Ostatnio jak parę kresek zaczęło mi schodzić to dostałam jedną rolkę 5mg pod język. Boże, jakie to było cudowne. Czułam się jak zgrzana opio :)
@up nie oral, sniff. Mi trójka najlepiej wchodzi sniffem.
Jeśli chodzi o fetę - dla mnie nie ma zjazdu. Po dwumiesięcznym ciągu po prostu sobie przestałam brać i jedyne co to byłam trochę zdenerwowana, poza tym zupełnie nic (poirytowanie podobne do tego, kiedy kończą się fajki).
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 1874 / 96 / 127
Ja waliłem pentka pół roku. W tygodniu max 3 dni przerwy. Ale z dnia na dzień rzuciłem i miesiac nie jadłem zadnych BK. Zobaczymy czy po tej 3 bez tolerki jest tak przyjemnie na "zejściu". Jak co to flubro pod językowo mogę 8mg wrzucić?
wolna molekula
#mops
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce

Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.

Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda

Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).

Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila

Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.