Dział poświęcony zapytaniom użytkowników wobec ich spraw bieżących.
ODPOWIEDZ
  • 137 / 10 / 0
Kilka razy zabrali i nigdy nie oddali. Jak bardzo się awanturowałem przy użyciu radcy prawnego to dostałem pismo, że całość (500g ketonu) zużyto w całości do badań laboratoryjnych.
  • 3854 / 316 / 0
Co za kurwy bezczelne. Pół kilograma legalnego sortu poszło się jebać, bo mają taką zachciankę :nuts: Niech pijany niedźwiedź wyrucha ich w dupska ;]
Uwaga! Użytkownik Procent jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 268 / 5 / 0
Procent, przecież to poszło dalej w obieg tylko nakłady finansowe były mniejsze do pozyskania owych 0,5. Zostaje urzędnikiem celnym w przyszłym roku. Pozdro 300
  • 69 / 2 / 0
Miesiac temu tez mialem nieoczekiwany wjazd 3 panów z blachami do domu :/ gdy spytalem o nakaz uznali ze nie potrzebuja , a ze trafili gdy bylem w paskudnym stanie po nieprzespanej dobie to nawet nie dyskutowalem .... pokazalem im wszystko co mam czyli kilka g 3mmc i odrobina penty oraz kapsulki i licznik , szybkie testy i gdy penta nic nie wykazala :yay: :yay: tak z 3ka juz jakies problemy byly :#: :motz: :( powiedzieli ze ktos im doniosl iz odemnie kupil cos kiedykolwiek :listen: , co oczywiscie jest bzdura i szybko to wysmialem :moody: :nuts: to druga wersja byla taka czy nie robie za glosnych imprez <a to sie zdarzylo raz czy trzy > i teraz nie wiem czy sasiedzi sa tak uprzejmi :hug: czy dopatrzyli sie kiedys jakiejs paczki i dlatego wpadli ?!:/ :-O :moody: impreze skonczylem 40 godzinnym pobytem na dołku :wall: :wall: :wall: na koniec zeznanie ze kupilem w necie na portalu typu allegro ale juz nie mam namiaru na ta osobe :rolleyes: :finger: %-D tydzien pozniej oddali mi wage ale rc zachowali <nawet ta pente ktora nic nie wykazala :moody: :gun: :gun: > ... tak sie zastanawiam :huh: skoro mnie na 48h zawineli zeby sprawdzic substancje tzn ze potrafia ustalic czy legal czy nie w 2 dni :huh: to co oni kolejne pol roku badaja <z tego co tu pisaliscie >?! :moody: :diabolic:
  • 137 / 10 / 0
bo mają takie prawo. I z niego korzystają.
  • 2466 / 16 / 0
eso pisze:
kidswithguns pisze:
ile czekałeś na to pismo? pytam orientacyjnie bo mi też w sierpniu zabrano dwa worki z rckami i zażądałam dokładniejszego przebadania czyli posłania do labu (na tych ich durnych testach 4cmc wyszło jako meta i za to chcieli mnie sądzić, lol) i totalnie nie wiem ile to może trwać.
zabrano mi ab-chminace i 4cmc wlasnie wiec nic z listy na delegalizacje w przyszlym roku (bo gdyby bylo odwrotnie to wiem, ze bym juz nie odzyskala)
mnie capneli z 5f-akb48, zabrali na komende, zrobili szybki test, oddali i wypuscili.

siedzialem na komendzie maxymalnie 15min.
Mam nadzieję że zapaliłeś potem pod komisariatem lufę zwycięstwa.

Ja bym o te pół kilo zatrzymane na komendzie powiadomił KWP i prokuraturę o zaistnieniu przestępstwa. Żadne praktyki laboratoryjne nie zużyją pół kilo towaru na określenie co to jest. W takim razie jeśli im zawsze potrzeba tyle towaru to co robią z LSD i NBOMe ?
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 17 / / 0
Sąd zwrócił mi 0,5kg 3mmc dwa tygodnie po uprawomocnieniu wyroku sprawy o prowadzenie pod wpływem. Towar był zatrzymany jako dowód w sprawie.
ODPOWIEDZ
Newsy
Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.

Kofeina naprawia zaburzenia w pracy mózgu wywołane brakiem snu

Gdy po nieprzespanej nocy nie radzimy sobie z zadaniami wymagającymi myślenia, składamy to na karb zmęczenia. Jednak, jak dowiadujemy się z badań przeprowadzonych na Narodowym Uniwersytecie Singapuru, problemem nie jest zmęczenie, a fakt, że brak snu zaburza funkcjonowanie konkretnych obszarów mózgu odpowiedzialnych za kawę. Naukowcy nie zostawili nas jednak samych sobie z tą wiedzą. Stwierdzili bowiem, że kofeina może przywracać prawidłową pracę neuronów.

Norwegia wśród liderów Europy. Wszystko wyjawiły... dane z kanalizy

Norwegia pozostaje w europejskiej czołówce pod względem używania narkotyków. Najnowsze analizy ścieków pokazują jednocześnie spadek używania konopii w Oslo. Dane wskazują też na rosnące znaczenie innych substancji.