Więcej informacji: Amfetaminy w Narkopedii [H]yperreala
Raz, że wciąganie to masochizm ze względu na piekący i nieprzyjemny spływ a dwa, że faza jakby przymulająca bez poprawy nastroju ani innych pozytywnych efektów. Ale co kto lubi.
Gadac sie gada jakies glupoty ale a ni do dup nie ciagnie, ani usmiechu na twarzy , w mixie z gaba niezla zamuła.
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Nosem czujecie wszystkie uboki, ale 1/4 pozytywów. Subiektywnie stwierdzam.
@edit: Mój sort to były żółte śmierdzące kamienie, a więc podałem pewnie zawyżone dawkowanie o jakies 20-35%. Jak wyglądają wasze sorty?
Małe sprostowanie, ja tę substancję opisałem jako ciekawą ze względu tego jak dobra jest na posiadówy. Nadinterpretujecie moje słowa z tą dobrą dopaminową fazą. Tutaj jest 20% tej stymulacji co chociażby w amph. Mi chodziło o ten amfetaminowy headspace, słowotok i ciary. Reszta to trochę jak MDMA faktycznie i jestem pewien, że rusza receptory 5-HT2B jak fenfluramina, ale lżej zapewne.
Dawkę 175mg oral porównałbym do 20mg adderalu i 80mg MDEA. Natomiast wystarczy dodać jakieś marne ilości stima typu 1/10 waszej normalnej dawki waszego ulubionego stima i już macie stymulację na odpowiednim poziomie. Trochę przehajpowałem ten związek na starcie. Sorry jeżeli ktoś się spodziewał nie wiem jakiej bomby.
Btw. te dziwne uczucie w piszczelach miałem jeszcze na metkacie - skojarzyłem z dużym releasem dopaminy, Temu związkowi brakuje ciut dodatkowego pierdolnięcia. Na + że bez tego pierdolnięcia nie będzie zwały nawet po kilku dorzutach.
Teraz ludzie zamawiają i sa rozczarowani.
Do takich rzeczy jak 3fea czy RTI-111 nie podchodziłbym bez 1-2 miesiecznej pauzy.
Jak znam życie to u wiekszosci badaczy dzis leci 3cmc jutro 4cmc a pojutrze 3fea.
i potem zdziwienie, że to nie działa.
3-FEA z opisów chłopaków wygląda na dobry drag do posłuchania muzyki i wyluzowania się w sobotnią noc.
Dodam, że będzie to mój pierwszy drag od miesiąca, więc i mowy o tolerancji nie ma.
Doznaniami się na pewno podzielę.
* właśnie się złapałem na tym, że pierwszy raz w życiu napisałem to słowo ... brawo ja!
artur019 pisze:...
Tylko, że 3-FEA to amfetamina, a 4F-MPH to NDRI, czyli średnio będzie współgrało? Mógłbyś się wypowiedzieć na ten temat?
fenidaty i amfetaminy można, gdzieś nawet czytałem że fenidaty odwracają tolerancje na amfetaminy
Małe sprostowanie, ja tę substancję opisałem jako ciekawą ze względu tego jak dobra jest na posiadówy. Nadinterpretujecie moje słowa z tą dobrą dopaminową fazą. Tutaj jest 20% tej stymulacji co chociażby w amph. Mi chodziło o ten amfetaminowy headspace, słowotok i ciary. Reszta to trochę jak MDMA faktycznie i jestem pewien, że rusza receptory 5-HT2B jak fenfluramina, ale lżej zapewne
Nie oczekuję od tej substancji totalnego upierdolenia, które na ten moment widzę w 5-EAPB/6-EAPB ( nie próbowałem ale nie omieszkam tego zrobić). Szukam po prostu dodatku na weekend, który nie wymaga ciągłego dorzucania i da na jakiś czas o sobie zapomnieć,a tak przeważnie bywa z amfetaminami.
Stan, który opisują pozostali userzy, mnie na ten moment zadowala.
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Rekordowa liczba zgonów po narkotykach w Berlinie. Nie żyje około 300 osób
Zażywanie narkotyków doprowadziło w ubiegłym roku w Berlinie do śmierci około 300 osób; to najwyższa odnotowana dotąd liczba - podała we wtorek agencja dpa, powołując się na dane Visty, berlińskiej organizacji zajmującej się pomocą uzależnionym.
Leczenie uzależnionych od opioidów bardziej dostępne, ale pod ścisłym nadzorem
Choć leczenie substytucyjne, czyli terapia uzależnień od opioidów polegająca na podawaniu legalnych leków zastępczych, jest stosowane w naszym kraju od ponad 30 lat, wciąż liczba objętych nim osób jest stosunkowo niska. Aby ułatwić do niego dostęp, wprowadzona ma zostać możliwość przepisywania tych produktów przez lekarzy. Ministerstwo Zdrowia określa zasady, na jakich ma się to odbywać.
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili przemyt narkotyków z Hiszpanii do Polski
Policjanci z warszawskiej Woli udaremnili międzynarodowy przemyt narkotyków i zabezpieczyli ponad 10 kg czystej kokainy ukrytej w specjalnych skrytkach pojazdu. Dzięki funkcjonariuszom narkotyki nie trafią na warszawski rynek, a osoby biorące udział w tym procederze, usłyszały zarzuty w prokuraturze i zostały tymczasowo aresztowane. Zatrzymanym mężczyznom może grozić kara do 20 lat więzienia.