Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
Wzmożona podejrzliwość to jedna z pierwszych objawów nadchodzącej paranoi.
Piszcie kiedykolwiek
Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
Ale dostał sroga nauczkę , mówi ze już nigdy :E
mathmylife pisze:przywiązałem kumpla do krzesła 6rolkami taśmy izolacyjnej i założyłem mu worek na głowe, siedział tak 3godziny, tylko dlatego, że zostawił mi za małą połówke fajki.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Kurwa jeszcze mnie we wlasnym domu w szafie zakneblujesz xdd
Az sie dziwie, ze żadna z tych histori nie ma finału na psiarni czy w ZK ,lol.
Btw. Gdybym zobaczyła ze ktoś lata z wiatrówka i drze mordę to chyba sama ze strachu bym gdzies zadzwoniła ;x
Zastanawiałem się co mogli wziąć i czytając te wpisy odnoszę wrażenie, że szczypta alfy mogła się tam znaleźć.
Co o tym myślicie?
http://www.fakt.pl/wydarzenia/studenci- ... 98538.html
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Marihuana najczęściej używaną substancją psychoaktywną w Polsce po alkoholu, kofeinie i nikotynie
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu
Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.
Ponad 20% młodych dorosłych sięga po marihuanę lub alkohol, by zasnąć – badania z USA
Problemy ze snem to coraz powszechniejsze wyzwanie wśród młodych dorosłych. Jak pokazują najnowsze dane z badania opublikowanego w „JAMA Pediatrics”, ponad 20% osób w wieku 19–30 lat w USA sięga po marihuanę lub alkohol, aby ułatwić sobie zasypianie. Naukowcy z Instytutu Badań Społecznych Uniwersytetu Michigan podkreślają, że choć takie substancje mogą przynosić krótkoterminową ulgę, w dłuższej perspektywie mogą nasilać problemy ze snem i zwiększać ryzyko uzależnień.