Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 151 / 10 / 0
  • 3523 / 53 / 0
@ fabrykaklamstw
Wzmożona podejrzliwość to jedna z pierwszych objawów nadchodzącej paranoi.
GG 11510053
Piszcie kiedykolwiek

Wszystko co napisałem na tym forum to prawda; opisywane sytuacje miały miejsce..
  • 3 / / 0
Widziałem osobnika , z 60mg zarzucił , latał w kółko przez 3h , a na końcu pobiegł na pole , i latał w kółko z latarką po środku pola , nie było z nim żadnego kontaktu ,zero , Puszczało mu lekko po 2h dopiero , czyli łącznie po 60mg był nie do ogarnięcia przez 5h , w sumie to mnie też odciął , bo myślałem że mi zaraz zjedzie.

Ale dostał sroga nauczkę , mówi ze już nigdy :E
  • 5 / 1 / 0
przywiązałem kumpla do krzesła 6rolkami taśmy izolacyjnej i założyłem mu worek na głowe, siedział tak 3godziny, tylko dlatego, że zostawił mi za małą połówke fajki.
  • 708 / 6 / 0
mathmylife pisze:
przywiązałem kumpla do krzesła 6rolkami taśmy izolacyjnej i założyłem mu worek na głowe, siedział tak 3godziny, tylko dlatego, że zostawił mi za małą połówke fajki.
Dobrze ze się nie udusil. Była kolejna ofiara bieda ketonów:D
"Czasem wierze, że jeszcze wszystko mogę zmienić.
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
Spoiler:
  • 447 / 45 / 1
A Ty Azuzu alfe chcesz zamawiac xd
Kurwa jeszcze mnie we wlasnym domu w szafie zakneblujesz xdd
Rozmyte kolory kończę, sorry...

Spoiler:
  • 788 / 21 / 0
Ten wątek zawsze daje mi ogrom śmiechu i czytam go za każdym razem gdy zastanawiam sie, czy moze nie kupić znow alfy %-D
Az sie dziwie, ze żadna z tych histori nie ma finału na psiarni czy w ZK ,lol.

Btw. Gdybym zobaczyła ze ktoś lata z wiatrówka i drze mordę to chyba sama ze strachu bym gdzies zadzwoniła ;x
Uwaga! Użytkownik ambiwalencja nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 488 / 60 / 0
Wytrzymałem tydzień. I polecial 4 dniowy ciąg który zakończył się depresja dziewczyny. Ojciec prawie zawał matka równiez i znerwicowana. brat załamał już ręce. pobite 4 niewinne osoby. kapa jak chuj. wkret z policja. usuniete konta na wszytskich portalach. laptop złamany i spalony no kurva mac :D
  • 167 / 2 / 0
A słyszeliście o kolesiach, studentach z Gdańska gdzie jeden wypadł z balkonu, drugi zszedł na zawał po wejściu policji, a trzeci miał taką bombę, ze nie ogarniał co się dzieje w ogóle.
Zastanawiałem się co mogli wziąć i czytając te wpisy odnoszę wrażenie, że szczypta alfy mogła się tam znaleźć.
Co o tym myślicie?

http://www.fakt.pl/wydarzenia/studenci- ... 98538.html
:gun: :diabolic:
  • 226 / 8 / 0
Nawet po minimalnych dawkach są pieprzone paranoje mniejsze czy większe ale zawsze. Wsłuchiwanie się w każdy dźwięk, podejrzliwosc, niepewność, strach ze wyglądasz fhuj naćpany, do tego Trzęsace się ręce to ogromny minus dla tej substancji
Post ten napisał 30 centymetrowy pejs niejakiego Icke Haizenbauma - syjonisty pochodzącego z Tel Awiwu, obecnie zamieszkałego w Chicago. A jak powszechnie wiadomo - żydzi kłamią, tak więc wszystko co jest napisane nad tym podpisem to czysta fikcja
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Trump: sześciu przemytników zginęło w naszym ataku na łódź transportującą narkotyki

Prezydent USA Donald Trump poinformował, że amerykańskie siły we wtorek przeprowadziły atak na łódź u wybrzeża Wenezueli, którą według wywiadu przemycano narkotyki. Zginęło sześć osób, które Trump nazwał „narkotykowymi terrorystami”.

Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

Jak starzeć się wolniej? Odpowiedź tkwi w... grzybach halucynogennych

Badacze z Uniwersytetu Emory w stanie Georgia odkryli zaskakujące właściwości psylocyny – aktywnego metabolitu psylocybiny – które mogą mieć wpływ na spowolnienie procesów starzenia.