Kwas gamma-hydroksymasłowy i jego pro-drugs (w tym GBL i 1,4-butanodiol).
Więcej informacji: GHB w Narkopedii [H]yperreala. GBL w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 2278 / 278 / 3
Zabiję tego, który polecał z sokiem pomarańczowym... :/

EDIT: Kurwa, cały kibel zarzygany...
Fenetylamina@tutanota.com
Karny jeżyk: SŁABO OGARNIAM ANATOMIĘ!
  • 1 / / 0
ja tam lubię z zwykłą woda, sam smak poprawia mi humor :)
  • 839 / 69 / 0
jonasz16 pisze:
Szklanka wody > szczykawką do ryja > połykamy > dopijamy jeszcze 1 wielkim łykiem, coby nie przepaliło przełyku.
Smaku nie ma aż takiego złego. Już gorsza jest wóda z gwinta. ;D
TAK POWINNO SIĘ PIĆ GIEBLA. Tylko woda koniecznie kranówa, nie żartuję sobie. Tak się pije giebla najlepiej*.
Spoiler:
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 316 / / 0
Też tak piłem i ten którego miałem był najbardziej obrzydliwym sortem z jakim znajomi mieli doczynienia. A jeden jest wieloletnim maniakiem giebelsa i mówił, że powyzej 2ml już nie dawał rady ta metoda. A ja w sumie 2.5 tak waliłem bez problemu i wzdrygania się, popijając świeżą kranowka prosto z kranu %D
Ale jak ktoś jest francuskim pieskiem, to tak jak pisałem - tymbark jabłko mięta i nie ma chuja we wsi.
Uwaga! Użytkownik UsmiechnietaMorda nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 839 / 69 / 0
Bardziej jak ktoś jest pedałem, bo ja jestem zdecydowanie francuskim pieskiem - widziałeś jak mi szło picie 5mabp w spirycie - a giebla piję normalnie.
Mam pod oczami cienie życia
I wargi mi spierzchły od suszy
w duszy.

47828580/missiv@protonmail.com - napisz mi coś miłego
  • 50 / 2 / 0
Ja tam polecam G z czerwoną oranżadą HELLANA, pychota %-D
  • 15 / / 0
Ja najczęściej piję z wodą mineralną jeśli jestem w domu. Na mieście do energy drinka dodaję, pepsi.., z piwem piłem normalnym jak i radlerem :)
  • 704 / 5 / 0
GBL + jakiś tymbark 250ml, arbuzowy jest mega, a potem koniecznie trzeba zagryźć, najlepiej szlugiem %-D
Uwaga! Użytkownik DeathAngel nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 306 / 36 / 1
[ external image ]
i nie ma huja :cool:
ewentualnie na większe imprezy 1l w kartonie w biedrze w tej samej cenie
we were somewhere around Barstow
  • 13 / / 0
Mi tam nawet GBL smakuje obojętnie z czym pije może być to woda albo Tiger .
ODPOWIEDZ
Newsy
My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Kofeina może pomóc w diagnozowaniu Alzheimera. Nawet umiarkowana dawka może mieć wpływ

Kofeina może wpływać nie tylko na koncentrację i poziom energii, ale także na wyniki badań neurologicznych. Włoscy naukowcy wykazali, że dawka odpowiadająca około dwóm filiżankom kawy wyraźnie zmienia sposób, w jaki mózg tłumi sygnały odpowiedzialne za ruch. Odkrycie może mieć znaczenie dla przyszłej diagnostyki choroby Alzheimera i innych zaburzeń neurodegeneracyjnych.

Mentzen radzi młodym, by pili alkohol i palili. "Nie piją (...), nie ma z tego dzieci"

Zdaniem Sławomira Mentzena młodzi ludzie powinni robić tylko trzy rzeczy: uczyć się, pracować i... pić alkohol. Swoimi przemyśleniami prezes Nowej Nadziei i lider Konfederacji podzielił się w środę, 20 maja, podczas spotkania z mieszkańcami Świebodzina.