Więcej informacji: Arylcykloheksaminy w Narkopedii [H]yperreala
W każdym razie wiemy już do jakiego dawkowania NIE dochodzić, zawsze jakiś progres :cheesy:
Muszą zapamiętać słowa starego narkomana - zawsze możesz wziąć więcej, ale nigdy mniej.
~Michael Linnel Odpisuję tylko na GG i e-mail.
Limitbreaker pisze:http://www.dx.com/p/digital-precision-s ... tion-10515
70,85zł, shipping: free, 24h
Właściwie to walenie jakichkolwiek dragów na oko poza hehehuaną to jest duże ryzyko. Tak teraz o tym sobie pomyślałem.
Kurcze, poważna sprawa z tym przedawkowaniem. Użytkownik @universo pisał na pierwszej stronie i testował i dawkowanie podobne do 3meo-PCP, ale nie podał więcej informacji, więc nie można brać tego za pewniak. Nie chcę zabrzmieć tu brutalnie i ozięble, ale dla bezpieczeństwa lepiej poczekać aż ktoś inny przetestuje jak wygląda sprawa z dawkowaniem, długością działania itp, tylko w bezpieczniejszy sposób niż zrobił to Amplifa.
Jeżeli dobrze wnioskuję, to dawkowanie 3-MeO-PCP to z 15-30mg na solidnego tripa (w zależności od tolerki). Jeżeli dawkowanie 3meopcp i 3meompc byłoby takie samo, to troszkę mnie dziwi, że 70-100mg to było otarcie się o śmierć. Chociaż skoro Amplifa ważył na oko, to zrobił pewnie podobnie jak ja niedawno z MXE, że na pierwszy raz przykurwiłem z 300mg MXE.
A tak właściwie to napisałem tutaj w innej sprawie i niechcący się rozpisałem. Jeżeli budową jest podobny do 3-MeO-PCP, to standardowo oddziałuje na serotoninę? Są już jakieś info o tym gdziekolwiek? Bo ciężko znaleźć cokolwiek o tej substancji.
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Podróż z medyczną marihuaną samolotem – co musisz wiedzieć?
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Meta cenzuruje konopie. Rząd Brazylii grozi sądem i żąda reaktywacji kont
Meta, właściciel Instagrama i Facebooka, znów jest oskarżana o cenzurę. Tym razem chodzi o masowe blokowanie kont związanych z medyczną marihuaną w Brazylii. W ciągu jednego weekendu zniknęło blisko 50 profili. Wśród nich były konta stowarzyszeń pacjentów, lekarzy, influencerów i organizatorów Marszu Konopnego.
Wino z kokainą stało się przebojem. Papież pisał encykliki, sącząc Vin Mariani
Pod koniec XIX w. kokaina była uznawana za cudowny lek na wszystko. Była też składnikiem Vin Mariani, czyli ulubionego napoju papieża Leona XIII. Ojciec Święty tak je sobie upodobał, że wystąpił w jego reklamie, a twórcę receptury, Angelo Marianiego, odznaczył medalem. Nie był zresztą jedynym sławnym entuzjastą tego wina.
Dyrektorka szkoły w powiecie łańcuckim podejrzana o utrudnianie śledztwa ws. narkotyków
Dyrektorka szkoły podstawowej z powiatu łańcuckiego zatrzymana przez policję. Śledczy podejrzewają ją o działania utrudniające postępowanie dotyczące grupy przestępczej handlującej narkotykami.