Substancje z tej grupy, które w strukturze zawierają atom fluoru.
ODPOWIEDZ
  • 3964 / 150 / 0
chyba tak, 1g free sampla? :-)

jebalem rozne alfy ale to szatan.

moje nery wrocily b.szybko do normy, niedluge zrobie badania ale wyglada na to, ze to byla "chwilowa awaria". :*)

przede wszystkim pro-tip od dobrego wujka: jak nie chcecie zakonczyc karencji na toxykologii z cewnikiem w kutasie, zapieci w pasy to NIE mixujcie alfa-pvp + alkohol + kanna.

slyszysz white_power? wiem co knujesz %-D

@bbk:
matka znalazla mnie na podlodze o 4 nad ranem i prawdopodobnie uratowala mi zycie, wyladowalem na toksykologii z ostra niewydolnoscia nerek. efekt ciagu na ketonach, zakonczonego wyjebaniem ok. 0,5g alfa-pvp, popicia vodka i przepaleniem kanna.
niedojebanie genetyczne
  • 2466 / 16 / 0
Spróbuje zadbać o zajebiście dobre nawodnienie. Nawet standardowo często obalam dziennie po kilka litrów wody.

Jak co wolę zdechnąć niż mieć cewnik w huju. Potem człowiek unika szczocha przez dwa dni. Raz do miałem, dobrze że nieprzytomy byłem i w pasach mnie mieli bo jak bym to tylko w huju poczuł to bym ich tam w szpitalu wszystkich zajebał.

Oto słowo White_Powera

Karze niech będą dzięki
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 3964 / 150 / 0
ja dbalem o nawodnienie, przede wszystkim alfa zajebiscie zageszcza krew, miej pod reka jakas aspiryne dla rozrzedzenia, ja mialem ale nie zdazylem zjesc, moze bym nie padl wtedy.
niedojebanie genetyczne
  • 1854 / 217 / 37
Jak Wy możecie palić kurestwo, które po jednym buchu jebie styki w mózgownicy. Niepojęte jest to dla mnie, zaiste. Nie możecie palić czegoś chociaż zbliżonego działaniem do oryginału ?
  • 3964 / 150 / 0
no ja wlasnie unikam fluorowcow i wybieram te zblizone do oryginalu: bb22, ur144, akb48, thj018.

ale tu masz milosnikow ciezkiej karencji i nie ma zmiluj, fluor jarany na kilogramy. %-D
niedojebanie genetyczne
  • 749 / 86 / 0
To palenie to jakieś przegięcie. W życiu przećpałem już sporo, swoje przejarałem, ale kurwa nigdy w życiu nie miałem takich tripów jak po tym.

Miałem maczane 1:14 którą przekopałem z tytoniem chyba kurwa z 5 razy i za każdym razem było kurwa za mocno. Jak dojebałem troszeczke 3-meo-pcp do niego to już kurwa każda lufka oznacza spędzenie 5 minut w jebanym K-HOLE. Nie umiem sie ruszyć, nie wiem gdzie jestem i po co jestem, nie pamiętam nawet kurwa jak mam na imię tylko po to by po 5 minutach stwierdzić że było mocarnie ale już jestem zupełnie trzeźwy.

Jak dla mnie to palenie jest tylko dla prawdziwych zawodników.
  • 3964 / 150 / 0
dokladnie.

mysle, ze to bedzie nastepca am2201 czyli cos dla tych co nie lubia ziola tylko ciezkie kary.
niedojebanie genetyczne
  • 823 / 11 / 1
Nie widzę sensu karania się na 5 minut, już wole aemke do tych celów. Po każdej fazie rozsadza mi głowę po tym kanna z bólu i drętwieją mi kończyny. Pewnie układ nerwowy/krążenia nawala . Jak zapalę na wieczór to rano wstaje jak na kacu. Ciekawe jakie spustoszenie to musi siać w mózgu/organizmie. Palenie tego kanna jest jak pranie mózgu, jak przypalanie rozżarzonym żelazem, tylko dla masochistów %-D . Ktoś wpadł już w ciąg na tym ? Ciężko mi sobie to wyobrazić, leżenie na podłodze pokaranym i dopalanie co 5 minut. I jeszcze ta tolerka...
Chcesz się spotkać, pogadać ? >

Życie to najlepszy narkotyk...
  • 72 / / 0
Witam.
Mam trochę tego specyfiku w postaci proszku. Jak tego użyć? Vapo, sniff? Do vapo nie mam sprzętu. Czy idzie to normalnie palić w lufce?
  • 3964 / 150 / 0
sniff? boj sie boga czlowieku xD

jakby dzialalo ta droga to bys raczej zalowal.

mozna zwyczajnie spalic ciutke proszku na papierosie albo nabic lufke jakims suszem/tytoniem i na wierzch proszek.

ale dawkuj ostroznie, polecam zaczac od ilosci (jezeli nie masz wagi) wielkosci ziarenka cukru. :finger:
niedojebanie genetyczne
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu

Psylocybina