jebalem rozne alfy ale to szatan.
moje nery wrocily b.szybko do normy, niedluge zrobie badania ale wyglada na to, ze to byla "chwilowa awaria".
przede wszystkim pro-tip od dobrego wujka: jak nie chcecie zakonczyc karencji na toxykologii z cewnikiem w kutasie, zapieci w pasy to NIE mixujcie alfa-pvp + alkohol + kanna.
slyszysz white_power? wiem co knujesz
@bbk:
matka znalazla mnie na podlodze o 4 nad ranem i prawdopodobnie uratowala mi zycie, wyladowalem na toksykologii z ostra niewydolnoscia nerek. efekt ciagu na ketonach, zakonczonego wyjebaniem ok. 0,5g alfa-pvp, popicia vodka i przepaleniem kanna.
Jak co wolę zdechnąć niż mieć cewnik w huju. Potem człowiek unika szczocha przez dwa dni. Raz do miałem, dobrze że nieprzytomy byłem i w pasach mnie mieli bo jak bym to tylko w huju poczuł to bym ich tam w szpitalu wszystkich zajebał.
Oto słowo White_Powera
Karze niech będą dzięki
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
ale tu masz milosnikow ciezkiej karencji i nie ma zmiluj, fluor jarany na kilogramy.
Miałem maczane 1:14 którą przekopałem z tytoniem chyba kurwa z 5 razy i za każdym razem było kurwa za mocno. Jak dojebałem troszeczke 3-meo-pcp do niego to już kurwa każda lufka oznacza spędzenie 5 minut w jebanym K-HOLE. Nie umiem sie ruszyć, nie wiem gdzie jestem i po co jestem, nie pamiętam nawet kurwa jak mam na imię tylko po to by po 5 minutach stwierdzić że było mocarnie ale już jestem zupełnie trzeźwy.
Jak dla mnie to palenie jest tylko dla prawdziwych zawodników.
mysle, ze to bedzie nastepca am2201 czyli cos dla tych co nie lubia ziola tylko ciezkie kary.
Życie to najlepszy narkotyk...
Mam trochę tego specyfiku w postaci proszku. Jak tego użyć? Vapo, sniff? Do vapo nie mam sprzętu. Czy idzie to normalnie palić w lufce?
jakby dzialalo ta droga to bys raczej zalowal.
mozna zwyczajnie spalic ciutke proszku na papierosie albo nabic lufke jakims suszem/tytoniem i na wierzch proszek.
ale dawkuj ostroznie, polecam zaczac od ilosci (jezeli nie masz wagi) wielkosci ziarenka cukru. :finger:
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Jedna dawka i tygodnie ulgi. "Magiczne grzybki" dają nadzieję na nowe leczenie bólu
Psylocybina