najsilniejsza? najsłabsza? sprawdź! ogólna charakterystyka odmian
Najlepsza odmiana na klimat polski

Czas głosowania minął 25 stycznia 2006

AK48
2
10%
Durban Poison
1
5%
Early Girl
0
Early Misty
1
5%
Hollands Hoop
6
30%
New Purple Power
1
5%
Papaya
0
Top 44
0
Passiona#1
8
40%
O której odmianie zapomnialem
1
5%

Liczba głosów: 20

ODPOWIEDZ
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
3wp#1

Dobra wiec najpierw wprowadzenie:
Roślina rosła obok pól z pszenicą i innymi zbożami, ziemia dość sucha roślina posadzona stosunkowo późno (pierwsza połowa czerwca). Rosła na otwartej przestrzeni obok starej (ponad 5 lat) kupki kompostu wiec skladniki odzywcze miala zapewnione. W sumie to rosły tam 3 rośliny, jedna męska i jedna uschła bo mało wody było...

Plony zebrałem w I połowie października, roslina była zajebiście rozkrzaczkona wysoka na 1,4m około, zajebiście spuchnięte wielkie topy, zielona i śmierdziałą jak na mój gust brzydko, jak przyłożyłem nos do topów i pociągnołem to myslałem ze pizgne na ziemie taki mocny zapach, shakir mówi że zapach typowego hashu, ale ja sie nidy wczesniej nie spotakłem z takim zapachem. Łodygi pachniały przyjemnie , ale kawiaty zbyt masakrycznie jak dlamnie. Zebrałem plony, zrobiłem porządny manicure w chacie (95% liści poszło się jebać) obrywałem wszystkie liście jakie tylko widziałem. Ogólnie po przerobieniu wyszło mi palenia na 90worków po 6fif (zawsze pisałem 70 ale niedawno znalazłem troche za szafą :D ).

Suszyłem w warunakch bardzo dobrych, w ogole suszenie zrobiłem tak jak piszą w Faqach ;P wiec wszystko poszło zajebiście...
Jaranie ususoznew pierwszej nucie zapachu pachnie tak dizwnie później idzie sie skumać że to grass... Wyglada normalnie jak kazdy stuff po dlugim przechowywaniu robi sie zielono-zlote. Przy paleniu na poczatku smakuje dziwnie ale po wypuszczeniu dymu czyc w buzi zajebisty smak.
Czesze troche inaczej od "normalnego: jarania. Tak powiedziałem ja i 80% moich ziomków którzy to palili. Troche task jakby ogłupia, niema prawie w ogole mulatora, chyba ze ktos spizga za duzo ale wtedy 30 minut polezy na czuwaniu i spowrotem wraca do sił.
Ogółem mi się podobało :D i byłem szczęśliwy...

PS: Shakir mówisz że to ma w sobie mało passiona to dlaczego nazwałeś je 3wp#1 ?
To chyba znaczy ze 3waypassion#1
czyli jakies trzy domiany krzozowane z passionem czyli powinno miec 50% passiona ;)
Ale moze źle przetworzyłem informacje... z tego co pamioetam to to byl:
((Durban x WW) x EG) x P#1
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
3 krotne krzyzowanie passiona czyli [Passion#1 x Passion#1] x Passion#1 tak sie mnie wydaje
Ostatnio zmieniony 22 stycznia 2006 przez zork, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
Mr.LaTacha pisze:

PS]

Dokładnie.
Mr.LaTacha pisze:
czyli jakies trzy domiany krzozowane z passionem czyli powinno miec 50% passiona ;)
Matematycznie tak było.
Mr.LaTacha pisze:
Ale moze źle przetworzyłem informacje... z tego co pamioetam to to byl]

Dobrze pamietasz.
Po prostu to nie przypomina ani z wygladu ani z innych cech passiona#1
Przynajmnjej F1. Ty miałeś f2 ? Do tego mało sztuk. Gdybyś miał ich z 10 zobaczyłbyć, że jest to zróżnicowane jak sam diabeł.
F1 przypominało bardzo early girl. Takie ogólne wrażenie.
Ostatnio zmieniony 27 lutego 2008 przez Pan Jah, łącznie zmieniany 1 raz.
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 645 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Fubar »
zork pisze:
3 krotne krzyzowanie passiona czyli [Passion#1 x Passion#1] x Passion#1 tak sie mnie wydaje
ekchm.. ??
Włókna azbestowe mogą być komplementarne do nici DNA.
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
zork na 100% niemasz racji ;)
Przeciez to by był poprostu Passion#1 F3 a passion jest ibl wiec bylby poprostu passion#1

pozatym 3way czyli 3 odmiany ze soba skrzyzowane... z tego co ja sie orientuje.

Niema sensu smiecic tylko poczekac na odpowiedz shakiry... no albo ja zaraz wyciagne zapiski z szuflady ;)
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 228 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: zork »
no looz poprostu zle mi sie wydawalo :)
  • 243 / / 0
Nieprzeczytany post autor: CANY »
A może ktoś kompetentny sie wypowie na temat odmiany Papaya lub Earl Bud, kto ma doświadczenie z tymi odmianami w out? jaki plon jaka moc itp itd?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sokzezwlok »
co myslicie z early misty na outdoor ? czy info o jej mocy nie jest przesadzone ? jak z plonami ?
z gory dzieki za odpowiedź !
  • 654 / 14 / 0
Nieprzeczytany post autor: Gum@ »
Wrrrr....już ktoś o to pytał i odpowiez zawierała się w sporej ilości postów więc gdybyś poszukał chociaż 5 minut wiedziałbyś wszystko co Ci potrzebne. Pozdro!
  • 13 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Venomous »
Witam,

wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Uwaga! Użytkownik Venomous nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?

Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.

Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym

USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.

Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni

Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.