Dobra wiec najpierw wprowadzenie:
Roślina rosła obok pól z pszenicą i innymi zbożami, ziemia dość sucha roślina posadzona stosunkowo późno (pierwsza połowa czerwca). Rosła na otwartej przestrzeni obok starej (ponad 5 lat) kupki kompostu wiec skladniki odzywcze miala zapewnione. W sumie to rosły tam 3 rośliny, jedna męska i jedna uschła bo mało wody było...
Plony zebrałem w I połowie października, roslina była zajebiście rozkrzaczkona wysoka na 1,4m około, zajebiście spuchnięte wielkie topy, zielona i śmierdziałą jak na mój gust brzydko, jak przyłożyłem nos do topów i pociągnołem to myslałem ze pizgne na ziemie taki mocny zapach, shakir mówi że zapach typowego hashu, ale ja sie nidy wczesniej nie spotakłem z takim zapachem. Łodygi pachniały przyjemnie , ale kawiaty zbyt masakrycznie jak dlamnie. Zebrałem plony, zrobiłem porządny manicure w chacie (95% liści poszło się jebać) obrywałem wszystkie liście jakie tylko widziałem. Ogólnie po przerobieniu wyszło mi palenia na 90worków po 6fif (zawsze pisałem 70 ale niedawno znalazłem troche za szafą :D ).
Suszyłem w warunakch bardzo dobrych, w ogole suszenie zrobiłem tak jak piszą w Faqach ;P wiec wszystko poszło zajebiście...
Jaranie ususoznew pierwszej nucie zapachu pachnie tak dizwnie później idzie sie skumać że to grass... Wyglada normalnie jak kazdy stuff po dlugim przechowywaniu robi sie zielono-zlote. Przy paleniu na poczatku smakuje dziwnie ale po wypuszczeniu dymu czyc w buzi zajebisty smak.
Czesze troche inaczej od "normalnego: jarania. Tak powiedziałem ja i 80% moich ziomków którzy to palili. Troche task jakby ogłupia, niema prawie w ogole mulatora, chyba ze ktos spizga za duzo ale wtedy 30 minut polezy na czuwaniu i spowrotem wraca do sił.
Ogółem mi się podobało :D i byłem szczęśliwy...
PS: Shakir mówisz że to ma w sobie mało passiona to dlaczego nazwałeś je 3wp#1 ?
To chyba znaczy ze 3waypassion#1
czyli jakies trzy domiany krzozowane z passionem czyli powinno miec 50% passiona ;)
Ale moze źle przetworzyłem informacje... z tego co pamioetam to to byl:
((Durban x WW) x EG) x P#1
Mr.LaTacha pisze:
PS]
Dokładnie.
Mr.LaTacha pisze:czyli jakies trzy domiany krzozowane z passionem czyli powinno miec 50% passiona ;)
Mr.LaTacha pisze:Ale moze źle przetworzyłem informacje... z tego co pamioetam to to byl]
Dobrze pamietasz.
Po prostu to nie przypomina ani z wygladu ani z innych cech passiona#1
Przynajmnjej F1. Ty miałeś f2 ? Do tego mało sztuk. Gdybyś miał ich z 10 zobaczyłbyć, że jest to zróżnicowane jak sam diabeł.
F1 przypominało bardzo early girl. Takie ogólne wrażenie.
zork pisze: 3 krotne krzyzowanie passiona czyli [Passion#1 x Passion#1] x Passion#1 tak sie mnie wydaje
Przeciez to by był poprostu Passion#1 F3 a passion jest ibl wiec bylby poprostu passion#1
pozatym 3way czyli 3 odmiany ze soba skrzyzowane... z tego co ja sie orientuje.
Niema sensu smiecic tylko poczekac na odpowiedz shakiry... no albo ja zaraz wyciagne zapiski z szuflady ;)
z gory dzieki za odpowiedź !
wlasnie tak napisal cannabis101 tez chcialbym sie dowiedziec jak zachowa sie odmiania Papaya na oucie? ktos eksperymentowal z ta odmiana?
Marihuana w psychiatrii. Dlaczego „nie leczy” nie oznacza „nie działa”?
Dlaczego legalizacja marihuany jest lepsza od depenalizacji czy dekryminalizacji?
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Czysta fikcja. Dlaczego MSWiA udaje, że nie ma rąk ubrudzonych wojną z narkotykami?
Klasyczny urzędniczy unik w Polsce opanowano do perfekcji. Gdy obywatele pytają o absurdalne koszty i społeczne dramaty wynikające z obecnej polityki narkotykowej, Ministerstwo Spraw Wewnętrznych i Administracji (MSWiA) zasłania się procedurami: „Idźcie do Ministerstwa Zdrowia”. Problem w tym, że w rzeczywistości nie lekarze w kitlach, ale policjanci w mundurach zamykają rocznie tysiące ludzi za przysłowiowego grama. Czas wreszcie zacząć o tym rozmawiać.
Psylocybina i medytacja w jednym badaniu klinicznym
USC uruchamia pierwszy w swojej historii kliniczny eksperyment z psylocybiną. Badanie finansowane przez agencję ARPA-H sprawdzi, czy ośmiotygodniowy trening uważności wzmacnia efekty terapii psylocybinowej u zdrowych dorosłych – i co to może oznaczać dla przyszłości psychiatrii.
Druga poprawka i marihuana. Amerykański SN wydał ważny wyrok ws. broni
Sąd Najwyższy USA jednomyślnie orzekł w czwartek, że rząd federalny nie może pozbawiać prawa do posiadania broni osób okazjonalnie używających marihuany, uznając, że ściganie karne na tej podstawie narusza drugą poprawkę do konstytucji gwarantującej to prawo.