ODPOWIEDZ
  • 869 / 15 / 0
a ja mam kompletnie odmienną opinię. uważam, że substancja jest świetna, tyle że w wysokich dawkach (450+, oral). Nie nadaje się do brania w pojedynkę, jeśli planujecie siedzieć przed laptopem i słuchać muzyki to prawdopodobnie efektów rzeczywiście nie będzie.
Ja brałam z chłopakiem, tak jak pisałam, było super, mega przyjemna i bardzo śmieszna xD faza, naprawdę polecam. Wystarczą brak tolerki, dobry s&s i wysoka dawka.
Dodatkowo, zwała jest bardzo delikatna, ciśnienie na dorzutę do zniesienia, a następnego dnia - przynajmniej w moim przypadku - utrzymuje się naprawdę dobre samopoczucie, coś jak lekki afterglow. Brak objawów strucia. :)
So easy to begin and yet impossible to end

primum non nocere
  • 566 / 29 / 0
Zjadłem wczoraj 100mg i dorzuciłem 5htp i dwa buchy sativy . Dziś mam mega zajebisty humor. Dawno nie miałem tak dobrego humoru. Wstałem i poczułem że chce mi się żyć. Mam siłę i energię na wszystko. Ogólnie nie czuję depresji która mnie przytłacza ostatnio. Piona 2A1MP, polubimy sie
rchiro the best
  • 869 / 15 / 0
@up, Wreszcie ktos podziela moja opinie! Swietna substancja, super dzialanie i swietne samopoczucie nastepnego dnia:)))

primum non nocere
  • 981 / 122 / 0
Wczoraj załadowane 600mg per rectum. Tolerancja na serotoniki zerowa.

Pierwsza godzina od podania praktycznie brak efektów. Lekkie rozmycie obrazu, może odrobinę podwyższona temperatura. Euforii, empatii brak.

W związku z powyższym po upływie godziny od podania 2A1MP dorzuciłem 4Cl-PvP wapo i dwa małe buszki z AB-PINACA.
No i mnie wypierdoliło strasznie, Tyle, że przyjemne to z całą pewnością nie było. Czułem się wręcz jak na cholernym zespole sero.
Muzyka wszelaka przytłaczała i przerażała, temparatura ciała a przynajmniej jej odczuwanie wariowało.
Dodatkowo kilka godzin po całej zabawie (na szczęście peak dość szybko minął) masakryczne problemy ze wzdęciami, brzuch napuchnięty i twardy a stolec żółty i klejący plus ból po prawej stronie żołądka.

Nigdy więcej:]
  • 2466 / 15 / 0
Jak byś w dupę nie ładował nieprzebadanych rcków to by stolec był jak trzeba
Ćpający kaszlodyn ponad dacz dachami
Wpychając na siłę tjokodin do mordy
Debatujący - Palikot, czy Korwin?
Ooo! Święty kaszlodynie - O! Święta makiwaro
Święty gieblu i święta maczano
  • 981 / 122 / 0
No nie bardzo bo przy innej roa jest to samo.
  • 1 / / 0
Jeśli chodzi o związek z tematem to 250mg podziałało na lekką euforię a również libido wzrosło konkretnie.
/miałeś rację, nie możesz o tym pisać/JS-C
Uwaga! Użytkownik szatek nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 981 / 122 / 0
Ja nie wiem jak to jest możliwe. Ważę coś koło 60 kg i 500mg tego czegoś nie daje mi nawet cienia euforii a Tobie po 250mg mocno wzrosło libido? To ile Ty ważysz 30kg??
  • 174 / / 0
pierwszy moj kontakt oral ok 300mg sort krysztaly lekko bezowe
wejscie po ok 15min przyjemna euforia i rozleniwienie ,stan jak na dobrych pilkach
myslalem ze kasa poszla na marne ale jednak nie..... dzien wczesniej hexenowanie
opinia osoby ktora rowniez pozarla krysztalka podobna
  • 869 / 15 / 0
Kochanek Heleny pisze:
Ja nie wiem jak to jest możliwe. Ważę coś koło 60 kg i 500mg tego czegoś nie daje mi nawet cienia euforii a Tobie po 250mg mocno wzrosło libido? To ile Ty ważysz 30kg??
Rozumiem ze nie brales tego w pojedynkę tylko z osoba, która razem z Toba wzięła te substancje? Jak u Ciebie z tolerka.
Wg mnie jeśli 2a1mp biorą dwie osoby bez tolerki, przy dobrym s&s (czyli te dwie osoby co najmniej się lubią) , to naprawdę ciężko mi uwierzyć ze substancja nie działa. :-/

primum non nocere
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Polski narkobiznes zwiększa zasięgi. Czarny rynek domaga się towaru

Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

77-letnia cudzoziemka oskarżona o produkcję narkotyków

Prokuratura Okręgowa w Jeleniej Górze skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko 77-letniej obywatelce Rosji, która miała na swojej posesji uprawiać konopie indyjskie i wytwarzać z nich narkotyki. Na poddaszu jej domu znaleziono 19,5 kg suszu i 197 sadzonek ziela konopi.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.