Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
BO WALI OCTEM JAK CHOLERA
Sort od [cut], więc nie spodziewam się wała. Wasz też tak śmierdzi?
Warn. Zakaz dyskusji o vendorach poza działem Sprzedawcy.
| 13 |
nexidos pisze:bigos ja po sesji +/- 2mies z pvp, potem z php ok 2 tyg mialem podobne jazdy. brzuch napiety jak po treningu i problemy z oddychaniem. efekty konczyly sie po jakims tygodniu bez. wczesniejsze dawki pvp ok 1000-2000mg/24h, i spokojniej z php bo max 800mg/24h. zero side effectow ale znowu tolerka na wszystko inne taka ze zre 4FMA i prawie placze bo nos jak stara marchef a konca sciezki nie widac :< nie wiem czy to organizm robocopa czy tolerka od alfy ale jest zle.Modyfikowany Bigos pisze:dejvis - a uświadczyłeś może w trakcie testów α-PHP czegoś w rodzaju dziwnego bólu klatki piersiowej? bo widziałem na dragsforum posta wspominającego o tym, i tak sie zastanawiam od czego kurwa fkońcu mnie napierdalają płuca? czy to wina 3-CMC jak do tej pory sądziłem, czy może to jebane α-PHpP (PV-8) ? bo niewiele różnią sie w budowie te dwa analogi α-PVP ^_^ Bo trochi mnie martwi ta sytuancja.... szczególnie, że nie jestem w stanie spalić całej fajki na raz... tzn dam rade ale potem jestem tak wykończony, że z deka mocnawo sie zataczam przez kilkadziesiąt (35-50) sekund. :-|
W przypadku PHP które miałem zaszczyt testować raz i to w niewielkiej dawce nie uświadczyłem paranoi ale przy niskich dawkach pvp też ich nie było. Jak jest z PHP? Pewnie to samo co pvp.
:wall:
Próbowałem iv, w dawkach od 30mg do 100mg i zdecydowanie nie polecam, a wręcz odradzam. Działanie zarówno wizualnie jak i psychiczne najbardziej porównywalne chyba do tryptamin podawanych dożylnie. Halucynacje i psychozy są tak naturalne, że można wylądować w psychiatryku, a wszystko to jest skąpane w działaniu prawie amnezyjnym.
Substancja niesamowicie schizująca, ale są to przyjemne schizy. Halucynacje których doświadczamy, przynajmniej w moim przypadku, są fajne i nie chcę żeby się skończyły, chcę więcej, więcej, żeby noc się nie skończyła, żebym mógł tak przez cały czas latać, biegać za nieistniejącymi, ale w danym momencie prawdziwymi, zwidami. Polecam substancje dla tych którzy lubią hardcorowe zabawy.
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Marihuana to gorsze wyniki w nauce i stres emocjonalny
Ciemna strona zieleni: Wszystko, co musisz wiedzieć o negatywnych skutkach nadużywania konopi
Najgroźniejsza tajemnica starożytnej Grecji? Napój z Eleusis mógł zawierać halucynogen spokrewniony
Toksyczny sporysz, pasożytniczy grzyb wytwarzający alkaloidy powiązane chemicznie z LSD, mógł po odpowiedniej obróbce stać się halucynogenem używanym podczas misteriów eleuzyjskich – wynika z badania opublikowanego 13 lutego 2026 roku w „Scientific Reports”.
Podlaskie: Lekarz z zarzutami w śledztwie dotyczącym przestępstw narkotykowych
Zarzuty związane z wystawianiem recept na leki psychotropowe postawiła Prokuratura Rejonowa w Hajnówce (Podlaskie) 30-letniemu lekarzowi zatrzymanemu w Białymstoku. To część większego śledztwa dotyczącego przestępstw narkotykowych, w tym działalności internetowego sklepu oferującego narkotyki.
Mikrodawkowanie LSD przegrywa walkę z depresją ze zwykłą kawą?
Przez ostatnią dekadę w Dolinie Krzemowej (ale nie tylko) funkcjonowało przekonanie, że mikrodawkowanie psychodelików to „szwajcarski scyzoryk” dla mózgu – poprawia fokus, libido i leczy depresję. Najnowsze, rygorystyczne badanie kliniczne pokazuje jednak coś zupełnie innego. Pacjenci przyjmujący placebo (w tym przypadku kofeinę) radzili sobie z depresją lepiej niż ci na LSD.