slasher1995 pisze:@Azuzu o ile sie nie myle to widzialem Cie w dziale Morfina? Jak tam kodeinka wypada przy królowej M w Twojego punktu widzenia? :)
// Mozliwe ze to był dział Metkat - też na "M" :D
Życzę wszystkim miłego wieczoru :-P
Plastelinę spraw polepić tak, by wszyscy byli zadowoleni.
Przewinąć czas jak na Video film i cofnąć nas do Edenu szkolnych korzeni."
- Nie przypominam sobie żebym o czymś takim pisał, a i w moich czynach nie ma takiego odzwierciedlenia :P
Może chodziło Ci o to, że znalazłem blistry po thio/antku w podziemiu? Więc w gwoli ścisłości, to leżały one na nowopowstałej kostce w przejściu podziemnym :P.
"no offence, od jakiegoś czasu miałam pytać, ale ciągle mi z głowy wylatywalo (bardzo dziwne
To następnym razem zapraszam na PW :D
@Azuzu jaka droga podania Pani M była u Ciebie, że wyżej cenisz kodę od M? :)
Droga na pewno, przy tolerce wyższej niż 300-450mg. Kapryśności również ostatnio doświadczyłem po najwyższej zanotowanej u mnie dawce - 900mg ( prawie bełt 2 razy poszedł, tyle do wypicia było.. ).
Tramal i benzo mixuj z kodą - fajniej porobi i na dłużej starczy :3
A wiec tak: majke bralem 2 razy iv i z 20-30 razy im(udo).
koda byla na tolerce sporej ostatnia dawka przed majka to chyba 1300 mg.
Czemu wolalem kode...
1) moglem nagrać się do szkoly - w przypadku morfiny nie bo źrenice bez wzgledu na ilość zawsze szpile.
-no skręt drugi równie ważny dla mnie powód , uniemozliwil mi naukę na jakieś 1.5 tyg bylem rozjebany psychicznie.
-sport uniemozliwiala mi uprawianie sportu(znów źrenice) a po 4-5 paczek kody źrenice byly ok. A treningów bylo duzo
-silownia (na morfinie komplety brak czucia mięśni przez 6h)
I sama świadomość morfina jeden z najgroźniejszych narkotyków szkoda trochę w moim wieku się wpierdolic, chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
A z koda bylo tak ze nie bralem jej jak opętany bo kasy braklo. Choć robilem co moglem żeby grzac dzień w dzień.
pazuzu pisze:chce zostać lekarzem żebym wam tu pomoc:)
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Jezeli nie minął i czytasz to, to napisz na privie, jestem w stanie polecić inne specyfiki przeciwbólowe.
Pozdro :))
Lecz śród najgęstszych kłębów dymu ileż razy
Widziałem rękę jego
[...]
Wywija, grozi wrogom,trzyma palną świécę,
Biorą go-zginął-o nie-skoczył w dół- do lochów"!
"Dobrze-rzecze Jenerał-nie odda im prochów"!
"Przed porodem matka się pytała ojca: “Co ja pocznę?” Penx
Śmierć na zamówienie. Z dostawą na oddział psychiatryczny
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Polskie wyroki a światowa nauka – kto ma rację w sprawie THC?
W Polsce przez lata obowiązywało uproszczone i krzywdzące równanie: wykryto THC we krwi, a więc automatycznie byłeś pod wpływem. Sytuacja uległa pozornej poprawie, gdy Instytut Ekspertyz Sądowych im. prof. Jana Sehna w Krakowie opracował wytyczne, które miały pomóc sądom rozróżnić stan „po użyciu” od stanu „pod wpływem”.
Holandia: Marihuana zastąpiła kokainę w liczbie przejęć
Holandia była kiedyś uważana za europejskie centrum konopi, jednak w ubiegłym roku port w Rotterdamie został nagle zalany zagraniczną marihuaną. Jednocześnie liczba przechwyceń kokainy w porcie znacząco spadła. Według dziennika AD handel konopiami okazuje się dla przestępczego półświatka niemal tak samo dochodowy jak kokaina, ale przy znacznie mniejszym ryzyku.
Liczba recept na medyczną marihuanę znów rośnie. Rzecznik Praw Pacjenta reaguje
Ponownie wzrosła liczba recept wystawianych na opioidy i marihuanę medyczną. Wcześniejszy spadek był efektem zmiany prawa mającego uniemożliwić wystawianie recept na wspomniane substancje w drodze teleporady. O sprawie pisze Rynek Zdrowia.