Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 677 / 1 / 0
no psychodeliczne wszystko, tak, jak tutaj: http://www.trippystore.com/

Trochę tam drogo, stąd pytania o inne miejsca, obadam psytrance.pl, może coś znajdę, dzięki!
delikatny jestem na zwale.
  • 343 / 3 / 0
seledyn i czerń ładnie by współgrała jako tło dzienne . taka kwasiasta sepia . szlachetny minimalizm ofkoz . światło dzienne nie ma racji bytu . tylko rzutnik schematów.
Sweet dreams are made of this
Who am I to disagree?
Travel the world and the seven seas
Everybody's looking for something
  • 1329 / 58 / 0
Jakieś poduszki czy coś na czym się można rozwalić na ziemi w razie ochoty, kadzidła, dobre głośniki i dobrze rozmieszczone, żeby ładnie. jakieś przyrządy które ładnie świecą w półmroku
A oto bazy na dalekiej orbicie ZIEMI i poza orbitą KSIĘŻYCA oraz na samym KSIĘŻYCU, które zbuduję sobie w przyszłości. LUDZKOŚĆ będzie słuchała wtedy MNIE
  • 1456 / 19 / 0
Tu są fajne fluoro backdropy, niestety drogie, a wysyłka z Indonezji, ale warto chociaż zobaczyć
http://www.spacetribe.com/shop/deco-wal ... 78_99.html

Z polskich sklepów i motywów indyjskich:
http://lokaah.pl
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 126 / 3 / 0
Czarne ściany, hebanowe panele na podłodze, fioletowy sufit. Na ścianach psychodeliczny art zrobiony przez dobrą miejską ekipe grafficiarską poczęstowaną cukierkami jakie lubią, namalowany w zwykłej farbie, jako podstawa - na to ładne fluorescencyjne motywy - ostatnia warstwa z czegośtam widocznego pod ultrafioletem. Oprócz zwykłej lampy oczywiście lampa na ultrafiolet - na ścianie, pomiędzy oknami. Na okna rolety nie przepuszczające światła do zasłonienia w razie potrzeby. Minimalistyczne umeblowanie, dobry sprzęt grający.
Chorzo.
Muszę zeżryć kwasa jakiego, dawno sięm nie wpatrywał w ściany.
  • 677 / 1 / 0
Skusiłem się i kupiłem z trippystore dekoracje. Kolorowe tkaniny na ściany, plakat. Mam już też płachtę na łóżko z grzybkami oraz kolorwe lampki LED - rewelacyjnie wyglądają! Już nie mogę się doczekać jak na sajko uprażą mi gałki oczne. Zainwestowałem też w dobrej jakości głośniki. Kupiłem kadzidła i mały żyrandol z jakiejś zacnej plecionki.

Miodnie! Zachęcam wszystkich do podkolorowania swoich pokojów.
delikatny jestem na zwale.
  • 182 / 4 / 0
Mi wystarczy 160W w nagłośnieniu, głośnik niskotonowy 30cm... Me gusta.
Poza tym różne świecidełka, np własnoręcznie zrobiona lampka z bryłki soli, nie ma chuja aby nie zaintrygowała kogoś na kwasie :D
  • 562 / 29 / 0
W psychodelicznym pokoju nie powinno zabraknąć Białego Królika (nie mylić z dzikim Marcowym Zającem zwanym inaczej Szarakiem bez Piątej Klepki). Biały Królik to trzeźwy, oswojony przewodnik.
Uwaga! Użytkownik skatofagi nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 195 / 4 / 0
Mandale na ścianach
W zachodu krwawych, ostatnich promieniach,
Pragnący śmierci — nie czekam już na nic.
I znów dzień wstaje, brzask bije z otchłani,

Powraca męka codzienna istnienia.
  • 5299 / 104 / 0
Mandaty na suficie
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana długoterminowo poprawia jakość życia pacjentów

Australijscy medycy mówią, że pacjenci, którym przepisano medyczną marihuanę, mogli liczyć na poprawę ogólnej jakości życia związanej ze zdrowiem, a także zmniejszenie zmęczenia i zaburzeń snu przez okres jednego roku. Lęk, depresja, bezsenność i ból również ulegały osłabieniu.

Turcja: Całe miasto na haju po spaleniu 20 ton marihuany przez policję w centrum miasta

W tureckim mieście Lice 25 000 mieszkańców zostało nieumyślnie odurzonych dymem z marihuany po nieprofesjonalnej akcji spalania 20 ton marihuany. Sprawdź, co się wydarzyło.

Czy psychodeliki mogą wspierać praktykę medytacyjną? Analiza nowego badania

Czy psychodeliki mogą poprawić jakość medytacji? Nowe badanie opublikowane w PLOS ONE sugeruje, że tak! Aż 73,5% uczestników (634 osoby z 863) uznało, że doświadczenia psychodeliczne miały pozytywny wpływ na ich praktykę medytacyjną.