Kannabinoidy, których struktura zawiera "mostek" metanonowy, lub etanonowy między dwoma strukturami cyklicznymi. Ta grupa obejmuje najwcześniejsze kannabinoidy, odkryte przez Johna Williama Huffmana.
ODPOWIEDZ
  • 1203 / 21 / 0
Osobiście nie cierpię am-2201 ;) Nie potrafię tego bakać, zawsze mnie karze :/

Co do 5f-akb48 to się nie wypowiem bo nie próbowałem ale może być tylko trochę podobne.

thj-018 wchodzi trochę z opóźnieniem, najbardziej przypomina mi chyba pb-22 z teraz dostępnych. Lecz chyba najbardziej podejdzie tym, którzy mają sentyment do starych dobrych kanna typu jwh-018 i ja do tej grupy należę heheh
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 1472 / 26 / 0
UP

a dla Ciebie jaka różnica jest pomiędzy tym a JWH-018 ja ostani raz w kwietniu paliłem JWH-018 i różnice naprawdę ciężko zauważyć :)
  • 1203 / 21 / 0
@Emce - ja ostatni raz jwh paliłem też w kwietniu.. ale 2010 roku ;) Tak więc na świeżo nie porównam tylko z retrospekcji mogę powiedzieć, że thj018 chyba wolniej wchodzi ale mogę się mylić. Ja odczuwam działanie po 20-30min ale poza tym faza wydaje mi się identyczna.
Wyciąłem offtop. dsn
Chcę widzieć już tylko jedno światło.
Widzenie zbyt wielu jest wyczerpujące.
  • 527 / 6 / 0
Jaki kanna by pasował do 018 w mixie?
  • 99 / / 0
ppewnie ur-144 fajnie by sie komponował razem
  • 934 / 12 / 0
Jak tak czytam wasze opinie o tym że jest to lekkie dla ciała jak jwh018 to włsy aż mi dęba stają, Cieszę w takim razie że nie spróbowałem tych kana które te osoby uznają za ciężkie . Dla mnie jwh18 porównywać do mj to bluźnierstwo, jedyne co tym można było zrobić to zapierdolić i osiagnać stan jak po lobotomii, konkret zawalenie że zadowoli największego kozaka na dzielni co lubi ze cztery wiadra walnać zanim z łóżka wstanie rano.. :-p
Poza tym dość nieprzyjemnym stanem mogącym niektórym przypominać mocne upalenie mj, w moim odczuciu , porównujac do mj: to zero kreatywnosci, pobudzenia intelektualnego, refleksji nad sobą i głębszego spojrzenia, spontaniczności i radości z bycia pod wpływem. Pierwszy syntetyczny kana jaki kupiłem i potem długo z obrzydzeniem do tych substancji podchodziłem, W sumie to jedynie ur-144 toleruje na tyle żę w ogóle zdarzyło mi kupić kolejny raz po spróbowaniu, bo z reguły kończę na samplach przygodę.
Czytajac takie opisy jak ludzi tutaj i nieznajac substancji jeszcze bym się skusił do zamówienia, a tak mozę komuś o podobnym zdaniu co ja oszczędzę nieprzyjemności palenia tego
  • 99 / / 0
A probowales am2201? bo thj-018 jest anaolgiem am'ki i wzor jest taki sami, moze jakis nie uczciwy vendor zrobił Cie w konia :D
  • 284 / 4 / 0
Nie wiem czy analogiem, ale na pewno działaniem. I to tak wyraźnie innym, że ciężko się nie zorientować czy to am'ka czy thj. Próbowałem obu gdybyś miał wątpliwości w różnych formach i stężeniach. Poza tym chyba tylko dwóch vendorów ma to w Polsce, którzy wałów nie wkręcają.
There is no dark side in the Moon, really. Matter of fact, it's all dark.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
  • 1472 / 26 / 0
Am-ka jest fluorowym analogiem JWH-018

Jest taki Kanna THJ2201 to fluorowy analog am'ki

ten fluor dużo zmienia bo z tego co widze i JWH-018 i THJ-018 mają tyle wspolnego z Am2201 co nic :)
  • 992 / 17 / 0
Ciekawe ile innych analogów serii JWH zrobią, na tej samej zasadzie, indol na indazol wymieniony. Jak będzie to działać to można sporą część seri JWH przerobić na serie THJ. Czemu nikt na to nie wpadł wcześniej?
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
ODPOWIEDZ
Newsy
Nie wiedzieli, że zatrzymują kolegę. Pijany policjant szalał na hulajnodze

Już jego „styl jazdy” zwracał uwagę, ale okazało się, że to dopiero początek problemów mężczyzny. Policjanci z Gniezna zatrzymali kierowcę hulajnogi. Miłośnik szaleństw na elektrycznym jednośladzie nie tylko był pijany, ale też miał przy sobie narkotyki. Lekkomyślny kierowca to... policjant.

Depenalizacja marihuany w Polsce już wkrótce? „Projekt jest już gotowy”

Czy jeszcze w tym roku w Polsce marihuana zostanie zdepenalizowana? Jak dowiedział się reporter RMF FM, poselski projekt ustawy jest już gotowy. Teraz jego autorzy szukają poparcia w innych klubach parlamentarnych.

Zniknęło 400 kg kokainy. Policjanci objęci śledztwem

Biura dwóch policjantów z Biura ds. Zwalczania Przestępczości Narkotykowej we francuskim Nanterre oraz ich domy zostały przeszukane przez IGPN (Wydział Wewnętrzny Inspektoratu Policji) w związku ze sprawą „Trident”. Chodzi o zaginięcie blisko pół tony kokainy. Według informacji „Le Parisien”, przeszukania przeprowadzono w biurach dwóch policjantów z wydziału antynarkotykowego oraz w ich domach. Zarekwirowano także ich tablety i komputery.