Luźne dyskusje na tematy związane z substancjami psychoaktywnymi.
ODPOWIEDZ
  • 5299 / 106 / 0
A umiesz chociaż kupić... akodyn?
Spokój jest najwyższym szczęściem :*) Czanga tak bardzo
  • 721 / 3 / 0
Mi pomaga nałożony na noc Cepan. Tylko trzeba uważać, żeby do oka nie naszło no i strasznie śmierdzi. Mimo to już po trzech dniach widać różnicę. Warto się przemęczyć.
i like to wear colors like black because it says i’m a whore gg - 11135871
  • 78 / / 0
Hmm, na początek chyba zacznę się wysypiać, bo od paru dni śpię po 2-3h i zaczynam wyglądać jak wrak. Ten cepan to nic dziwnego, że śmierdzi, jak to z cebuli jest. Swoją drogą, W3ird, dzięki za pomysł maseczki z sody i naftą, pomaga zajebiście na cerę :)
  • 721 / 3 / 0
Nie ma za co ^_^ Jak coś to pisz w takich sprawach, wiele rzeczy na sobie przetestowałam i wywaliłam na to aż za dużo pieniędzy więc jak cos powiem co kupować a co nie :-D
A co do wysypiania się - jak wewnątrz jest jakiś problem to nawet to nie pomaga. Sama mam bardzo cienką, bladą i na dodatek naczynkową skórę i choćbym spała 10 godzin to nie widać szczególnej różnicy. No chyba, że dam korektor, wtedy wyglądam zdrowo %-D
  • 289 / 4 / 0
Uf na szczęście nie mam takiego problemu, ale gdy się ćpało stymulanty to jak najbardziej (szczególnie jak nerki i wątroba szwankowały).

Maść z cebuli? Idealna dla polaków :)
  • 78 / / 0
@w3ird chętnie, odkąd pracowałam w drogerii zaczęłam się jarać kosmetykami i też co nieco wyrzuciłam na nie hajsu ;)
Co do problemów wewnętrznych, od kilku postów próbuję sie dowiedzieć, czy praca wątroby ma wpływ na siniaki pod oczami. Tak bardzo mi się nie chce samej tego wyszukać :cheesy:
  • 721 / 3 / 0
@tanana masz maila :-D
Ogólnie jak się poszuka to piszą, że im ciemniejszy kolor tym bardziej obciążona wątroba a im bardziej spuchnięte tym gorzej pracujące nerki.
  • 113 / 1 / 0
Kilka dni temu po stimach wywaliło mi czerwone plamy na twarzy, jakieś małe krostki a lewe oko wygląda jak podbite, bo pokazała się spora żyła. Wyglądam o kilka lat starzej. Matka się dziwnie na mnie patrzy, więc jak na razie kupiłam jakiś fluid/podkład za 10 zeta i biały puder podrzędnej firmy za kilka zeta. Albo stosuję ten podkład na całą twarz albo puder, bo jak go delikatnie nałożę to gęba wygląda normalnie, daje go nieco więcej na te plamy i pod oko. I znowu wyglądam normalnie bez efektu tynku na gębie. Kiedyś bez stimów jak dałam ten puder na całą twarz, to znowuż matka chodziła i gadała, że jestem strasznie blada i mam sobie badania zrobić he he. Torebki herbaty czy plasterki ogórka i inne wynalazki też ujdą ale szybko i tanio jak jest nagła potrzeba można to zatuszować kosmetykami w taki sposób (delikatnie), że imo i faceci mogą spróbować i nie widać, że się ma coś na gębie.
  • 867 / 18 / 0
Na podkrazone galy najlepsza operacja chirurgiczna. Pewnie zaledwie kilka tysiecy i masz kurwa spokoj na kilkadziesiat lat.
Uwaga! Użytkownik extraviado nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 456 / 22 / 0
Ja mam podkrążone gały na codzień, zasinienia, opichliznę przez nieregularny sen. Jak korzystam z jakichś substancji to o dziwo ta sytuacja znika. Z mojej strony polecam suplementować witaminy , robić chłodne okłady np z masek żelowych (do kupienia w każej drogerii ) i kremy rewitalizujace. Lepsze to niż nie robienie niczego .
"One, Two....Rabbit's Coming for You...
Three, Four....Better Lock Your Door...
Five, Six....Grab Your Narcotics...
Seven, Eight....Better Stay Up Late...
Nine, Ten.....Never...Sleep Again..."
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Zanieczyszczenie wody kokainą zmienia zachowanie łososi na wolności

Pod wpływem zawartej w ściekach kokainy, a zwłaszcza jej metabolitu, młode łososie atlantyckie pływają dalej i rozprzestrzeniają się na większą odległość – informuje pismo „Current Biology”.

Marihuana może pomóc zwalczyć chorobę Alzheimera

Nowe badania sugerują, że w chorobie Alzheimera równie ważne jak nagromadzenie białek (amyloidu i tau) może być zwalczanie stanu zapalnego w mózgu.

Narkotyki schował w atrapie Biblii. Wpadł po policyjnym pościgu

W trakcie ucieczki uszkodził swój pojazd, a badania wykazały, że mógł być pod wpływem alkoholu i narkotyków. W jego aucie policjanci znaleźli atrapę stylizowaną na Biblię z ukrytymi narkotykami, w tym mefedronem i kokainą. Mężczyzna trafił do policyjnego aresztu i usłyszał już zarzuty.