Stymulanty, w strukturze których występuje trzeciorzędowy atom azotu (w pierścieniu pirolidynowym).
Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 1095 / 34 / 0
Cieżko napisać,bo a-pvp też ma zapach, ktoś by powiedział , ze nieprzyjemny, ale dla mnie się dobrze kojarzy i go lubię. Tego zapachu co miałem w trefnej alfie (domyslam sie ze moglo to byc pv8 ale to tylko domysły) nie polubiłbym nigdy.

Pyknij trochę i napisz co i jak. Jak wszystkie drogi podania zawiodą to vapo trochę uratuje, ale i tak rewelacji wielkich nie będzie raczej.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 144 / 6 / 0
Re: PV - 8
Nieprzeczytany post autor: Big Left »
Nie pyklem,olalem, spuscilem w kibel . alfa pvp poszla w vap i jest bomba
Whats your name? what have you had? reach for the lasers. safe as ...
  • 1095 / 34 / 0
Nieprzeczytany post autor: NieZaczynaj »
Tak sie nie robi. Trzeba bylo wrzucic troche na blache i napisac cokolwiek o efektach.
Wszystko co napisałem na tym forum to nieprawda; opisywane sytuacje nigdy nie miały miejsca.
  • 60 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Sumzwonsami »
Mnie środek całkiem usatysfakcjonował.
Testowane 1g w dużym, żółtawo-brązowym krysztale. Dawki po ok. 50-70mg dawały fajną stymulację i delikatną euforię.
Działanie utrzymuje się ok. 2-3 godzin (przy czym bez benzo nie zaśniemy przez następnych 8 ;)), zjazd pozbawiony typowych dla alfy schiz.

Sniff harata śluzówkę lepiej od żyletki, i to w zasadzie najpoważniejszy minus. No i raz przy przedawkowaniu (wrzucane razem z etkatem, spore dawki) miałem nieprzyjemne objawy - potliwość, niepokój, poczucie "strucia" (coś, jakby się miało grypę). Palić nie próbowałem.
  • 61 / 6 / 0
Nieprzeczytany post autor: dracel »
Tez mam żółto-brązowo-białe kryształki i po sniffie ~ 100mg odczuwalna stymulacja, lekka euforia. Peak około 2h. Fakt, sniff harata nos ostro, Dorzucane w takich samym dawkach działa, ale peak jest coraz krótszy.
  • 1893 / 181 / 0
Nieprzeczytany post autor: Dersu Uzala »
Miałem ostatnio próbkę PV-8 i muszę powiedzieć że nic specjalnego, generalnie najsłabszy pirolidynowiec jaki próbowałem (gdybym miał wybierać pomiędzy PV-8 a 4F-PVP wziąłbym to drugie). Na początek zapodałem 50 mg sniffem (ostro ryje śluzówkę, drugi dzień po skończeniu towaru i cały czas zapchany kinol) co dało stymulację bez euforii, działanie gdzieś pomiędzy pentedronem i a-pvp, słabsze od obu ale nie ma psychoz i urojeń. Trzyma dość długo co męczy a do tego wsiada na serce i płuca (wapo, zresztą nie ma sensu bo słabizna). Miałem brązowy grudziasty krystaliczny sort.
  • 130 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Manto96 »
próbował ktoś oral ? jak działa?
  • 1 / / 0
Nieprzeczytany post autor: sambuca »
Ja to polaczylem z 3mmc i mialem tetetke, zacinalem sie i niemoglem sie wyslowic. Podobnie jak moj koles i inny koles, z ktorymi to wciagalem
  • 120 / 8 / 0
Nieprzeczytany post autor: MrCarvel »
Hem hem.
Dostaliśmy 0,5g do testów.
30mg - chuja. Nic. Sniff
50mg - jakieś tam może pobudzenie, nie wiem, byłem na tolerce po 3MMC. Sniff.
80mg bardziej euforycznie (Aczkolwiek też mało) niż speedowo podziałało. Sniff.
Ze 20-30mg palone - jak wyżej tylko słabiej.

Generalnie, gówno.
Nie wiem jak ktokolwiek mógł to określić jako mocniejsze od a-PVP. Sort brązowy. Od Wilków :v
  • 167 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: saf6 »
To wreszcie jak jest z tym?
Powoduje jakieś schizy i omamy czy jest to srodek tylko spidujacy?

Ja planuję będąc na 3mmc wziać oralnie 50mg ale nie chcę psuć sobie wieczoru gdy nagle okaże się, ze mam jakieś schizy czy paranoje. I bez tego czasem na 3-MMC mi sie cos wkręci %-D

Odnoszę wrażenie, ze nie powinienem testować.

Poczytałem opisy schiz na alfie i jakoś nie zachęciło mnie to do pv8 choć jak piszecie to dwa różne światy. %-D
:gun: :diabolic:
ODPOWIEDZ
Newsy
Nastolatki z województwa łódzkiego najrzadziej w Polsce sięgają po używki

Nastolatki z województwa łódzkiego rzadziej, niż ich rówieśnicy w innych częściach Polski, sięgają po alkohol i narkotyki. Wynika to z najnowszych badań przeprowadzonych na zlecenie Regionalnego Centrum Polityki Społecznej w Łodzi. Wyniki zaprezentowano w Międzynarodowym Dniu Zapobiegania Narkomanii.

Bezzałogowa łódź z internetem od Muska. Kartele coraz bardziej „smart”

Kolumbijskie służby wiele już widziały, ale ich ostatnie odkrycie zaskoczyło nawet weteranów walki z kartelami narkotykowymi. Marynarka wojenna tego kraju po raz pierwszy zatrzymała półzanurzalną, zdalnie sterowaną łódź do przemytu narkotyków. Jednostka była połączona z internetem przez system Starlink należący do Elona Muska.

W miesiąc zarabiają milion złotych. Gangi porzucają narkotyki dla papierosów

Gangi znowu wchodzą w papierosy, znowu jest to żyła złota, a ryzyko dużo mniejsze niż przy handlu narkotykami - donosi we wtorek "Gazeta Wyborcza". W miesiąc bez żadnego problemu zarabiają milion złotych.