Kannabinoidy, w których "mostek" jest wiązaniem amidowym, lub estrowym.
ODPOWIEDZ
  • 99 / / 0
troche na pewno jest dysocjacji, nawet przy lekkie karze :D
  • 527 / 6 / 0
Dawka 1:60 będzie dobra tak, żeby zapalić sobie 1-2 lufki dla dobrego, delikatnego efektu?
  • 38 / / 0
A przy jakiej tolerce? Przypuszczam, że ogólnie cokolwiek w proporcji 1:60 będzie delikatne w działaniu.
Masz dość bycia singlem? Zostań humbuckerem.
  • 580 / 4 / 0
Ja przygotowałem sobie 1-25/30 (na oko) i stwierdziłem, że jeszcze więcej podkładu mógłbym dać. Czyli nie szczędź na proporcji. Wal +30
  • 3959 / 148 / 0
jakcha pisze:
Dawka 1:60 będzie dobra tak, żeby zapalić sobie 1-2 lufki dla dobrego, delikatnego efektu?
2 lufki dla delikatnego efektu wtedy uzyskasz.

ale ja bym dal 1:30, wlasnie popalam ten kanna i lapie buszka co jakis czas, ciezko sie przekarac. przyjemny kanna.
  • 29 / / 0
Dalbym 1:40 do delikatnego
  • 16 / / 0
Panowie a jakie proporcje do fake hashu? 1/10? 1/15?
  • 612 / 43 / 0
Co tak mało tu piszecie ;) całkiem dobry kanna, idealny dla zmęczonych BB-22.
W smaku syfiasty, ale działanie zrównoważone.
  • 992 / 17 / 0
Dobry kana, potwierdzam. Ale ma mi się zdaje efekt sufitu, podobnie miałem z fubinacą. No po prostu wyżej niż jakiś tam poziom się nie wejdzie - a paliłem sporo. I nie ma kardiofaz, to jest dobre. Na minus... no fakt pożywej pewnego poziomu nie przejdziemy, ale mój nie doświadczony kolega poznał pewien ból: Skarał się. I problem, bo to nie am-2201 i pojednym paleniu dostał schizofrenii na 4 godziny. Szkoda że mnie tak nie klepie XD
SHHHHHEEEEEEEEIIIITT
  • 16 / / 0
Również polecam. Faza bardzo przyjemna, wesoła, troche śmiechawy. Dobry na tripa jak i na siedzenie przed kompem. Trzyma krócej niż bb ale moim zdaniem lepsze. Czerwone gały :P
Jakby ktoś sie zastanawiał nad proporcjami do haszu
z 0,5 zrobiłem 7,5g i klepie porządnie po jednym buchu.
ODPOWIEDZ
Newsy
Mikrobiom jelitowy wpływa na pociąg do alkoholu

Mikroorganizmy tworzące mikrobiom jelitowy mogą wpływać na spożycie alkoholu, manipulując układem nagrody w mózgu - informuje czasopismo „mBio”.

Mieli podawać własnemu synowi narkotyki. Sąd Apelacyjny w Legnicy nie miał dla nich litości

Historia niespełna trzymiesięcznego Arturka z Legnicy na Dolnym Śląsku wstrząsnęła opinią publiczną w Polsce. Dorian G. i Katarzyna K. mieli poić malca narkotykami. W trakcie procesu wzajemnie obarczali się odpowiedzialnością. W czwartek (9 października) Sąd Okręgowy w Legnicy rozpatrzył apelację oskarżonych. — Tylko oni byli odpowiedzialni za to, że w organizmie dziecka znalazły się substancje psychoaktywne i w takim stężeniu, że zagrażały życiu i zdrowiu tegoż niemowlęcia — mówił sędzia Lech Mużyło podczas ustnego uzasadnienia wyroku.

Gdańsk: Chciał sprzedać policjantom narkotyki w promocyjnej cenie

- Czego potrzebujecie? - usłyszeli policjanci w cywilu od 38-latka na jednym z gdańskich parkingów. A potem padła oferta zakupu w promocyjnej cenie marihuany i amfetaminy.