Ja bym może i więcej udźwignął przy odpowienim s&s, ale to kwesia osobnicza, przy 4acodmt łatwo się przejechac.
Doszedłem do wniosku, że dla wizuali lepiej brać fenki albo hometa, wszechobecne fraktale też stawały sie po jakimś czasie nudne.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
Do rozmowy o źródłach służy dział Sprzedawcy. -dsn
Puepinek pisze:mam do Was pytanie, czy jest to spowodowane tym ze nigdy ten drugi raz niejest tak mocny jak pierwszy?
U mnie pierwszy raz był oczywiście burzliwy i na swój sposób bardzo głęboki, ale najfajniejsze, najbardziej powalające i bardziej konstruktywne były kolejne N razy.
Wendor, raczej nie jego wina.
DzonLon pisze:Mam takie dziwne pytanie. Ten stan który występuje po 4-aco taki mega orgazm, błogostan i takie 'och ach ale mi kurwa dobrze' jest od serotoniny czy dopaminy, czy może od czegoś innego?
Ten stan który występuje po 4-aco taki mega orgazm, błogostan i takie 'och ach ale mi kurwa dobrze' jest od serotoniny czy dopaminy, czy może od czegoś innego?
Ogólnie to stwierdzenie "tryptaminy działają na serotoninę" to skrót myślowy; literalne znaczenie jest pozbawione sensu, to tak jakby powiedzieć "DMT działa na LSD" ;)
Wolne Konopie w Komendzie Głównej Policji. Policjanci też widzą absurdy obecnego prawa
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Marihuana zmniejsza stres? To nie musi być prawda
Regularni użytkownicy konopi często deklarują, że marihuana pomaga im w walce ze stresem. Najnowsze ustalenia naukowców pokazują jednak, że subiektywne poczucie ulgi w dużej mierze wynika z efektu placebo. Choć THC faktycznie wpływa na niektóre wskaźniki fizjologiczne, inne pozostają bez zmian, a część – jak tętno – wręcz rośnie. Badanie przeprowadzone przez naukowców z Washington State University oraz Arizona State University objęło 120 osób regularnie sięgających po marihuanę. Eksperyment przeprowadzono metodą podwójnie ślepej próby (ani uczestnicy, ani badacze nie wiedzieli, kto otrzymuje substancję czynną).
Nieprzytomni nieletni i pacjent z 7,3 promila
Lekarka opowiada „mrożące krew w żyłach” alkoholowe historie z oddziału toksykologii.