Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
około 250mg w dwie godziny i czułam się tylko lekko pobudzona, zero zjazdu, zasnęłam normalnie, tylko nos mi się zatkał i ciężko mi się oddychało w nocy, lol
Ale gdybym miał kupować coś w tym stylu, zdecydowałbym się jednak na coś innego.
Też boję się ciemności, chcę mieć przezroczystą trumnę!
kowalskii pisze:Wyczerpujący opis. Raczysz dodać coś więcej?
Ale jest też duży minus, nie ma praktycznie działania. Przynajmniej ja słabo odczuwam. :'(
Nawet jak 10 razy za wiele siekniesz to nie kara za to. (Po PvP bys zdychal jak pies ) ubokow malo
Polecam
Raport: w Europie pojawiają się nowe narkotyki o większej sile działania
Naproksen i LSD w bałtyckich krabach. Jak leki trafiają do morza?
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki w listach do więźniów. Wysyłali je do zakładów karnych w całej Polsce
Narkotyki trafiały pocztą do więzień w całej Polsce. Prokuratura skierowała do sądu akt oskarżenia przeciwko małżeństwu z Gorzowa Wielkopolskiego. Ewelina T. i Marcin T. mieli przez ponad cztery lata uczestniczyć w procederze, którego wartość oszacowano na co najmniej 50 tys. zł.
Rozebrali LSD na części. Zostało działanie bez wizji
Zespół z Uniwersytetu Kalifornijskiego w Davis podszedł do LSD tak, jak inżynier podchodzi do urządzenia, którego nie rozumie: rozłożył je na części i sprawdził, bez których nadal działa. Praca ukazała się we wrześniu 2026 roku w „Proceedings of the National Academy of Sciences”, a jej autorem korespondencyjnym jest David E. Olson, dyrektor Institute for Psychedelics and Neurotherapeutics.