Dział dostępny bez rejestracji, co umożliwia zgłoszenie problemu w przypadku utraty dostępu do własnego konta. Przed napisaniem postu prosimy o przeczytanie wcześniejszych zgłoszeń i rozwiązań problemów, aby uniknąć powtórek.

Koniecznie również przeczytaj FAQ Hyperreala: https://narkopedia.org/FAQ:Hyperreal
ODPOWIEDZ
  • 4 / / 0
Pomocy! zmieniłem ostatnio email swojego konta i coś email aktywacyjny nie może do mnie przyjść.
Skryznke mam na hotmailu, czy tam wiadomosci aktywacyjne nie dochodzą ? Mógłby jakiś admin to sprawdzić?
Nazwa tamtego konta: killingFORreligion

Specjalnie założyłem to konto by o tym napisać.
Uwaga! Użytkownik trabwart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 867 / 13 / 0
Napisz mi PM'em swój dokładny mail (ten na który zmieniałeś) bo może pomyliłeś literkę i poszło na adres którego nie ma? (Lub jest w posiadaniu kogoś innego). Wtedy Ci powiem czy jest zapisane tak jak Ty mówisz.
ChÓj!
  • 4 / / 0
wysłałem CI mejla,
Uwaga! Użytkownik trabwart nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1 / / 0
Prośba o kontakt któregoś z adminów. Dlaczego kiedy chce poczytać hypa musze za każdym razem zakładać profil na hushu, bo moje konto, które miałem tu od 2006 roku nie działa!!!! I tak już od chyba dwóch lat. Wkurwia mnie ten stan rzeczy niemiłosiernie, bo miałem tu konto, byłem na forum, na ng, a czytelnikiem serwisu jestem od 1999 roku!!!
Uwaga! Użytkownik busabasa nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 6225 / 446 / 12
@busabasa: Napisz maila na surveilled@hyperreal.info, w treści zamieść login swojego najstarszego konta i jaki błąd wyświetla się, gdy próbujesz się na nie zalogować.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 419 / 2 / 0
Jak usunąć swoje konto? Najlepiej tak, żeby nigdzie nie bylo widać postów z moim nickiem :-)
Mój podpis to fikcja połączona z jebaną baśnią. I ten post też. W ogóle kłamczuch ze mnie i fałszywiec.
  • 1513 / 26 / 0
Nie da się, nie ma takiej opcji. Możesz co najwyżej zablokować swoje konto;
http://talk.hyperreal.info/ogloszenia-d ... l#p1322042
mr_b∩ʁbꞁө
  • 4 / / 0
trabwart pisze:
Pomocy! zmieniłem ostatnio email swojego konta i coś email aktywacyjny nie może do mnie przyjść.
Skryznke mam na hotmailu, czy tam wiadomosci aktywacyjne nie dochodzą ? Mógłby jakiś admin to sprawdzić?
Nazwa tamtego konta: killingFORreligion

Specjalnie założyłem to konto by o tym napisać.

Ponawiam prośbę o pomoc!
  • 6225 / 446 / 12
@trabwat: Napisz z mejla, który przypisałeś do konta killingFORreligion na surveilled@hyperreal.info, to zajmę się tym osobiście.
hera, koka, hasz, LSD – ta zabawa po nocach się śni
LSD, hera, koka i haszpodziel się z kolegami czym masz

Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
  • 3 / / 0
W sumie to czemu nie można usunąć konta? Pisałem w tej sprawie już do administracji forum jednak nie uzyskałem odpowiedzi a z tego co mi wiadomo na prośbę użytkownika jest obowiązkiem administracji usunięcie konta.
Uwaga! Użytkownik MolecularAdventure nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mama dilera przyszła na policję z marihuaną

Policjanci z Krakowa zatrzymali 16-latka, u którego znaleziono ponad 50 gramów marihuany. Chłopak przyznał się także do jej sprzedaży.

Picie we wczesnej dorosłości powiązane z problemami poznawczymi w średnim wieku

Stres i alkohol idą w parze. Alkohol może pomagać w radzeniu sobie ze stresem, ale jednocześnie zmniejsza zdolność mózgu do samodzielnego rozwiązywania problemów. To może prowadzić do częstszego sięgania po kieliszek, by poradzić sobie z kolejnym stresem. Z drugiej strony pijąc więcej narażamy się na większy stres z powodu złych decyzji podejmowanych pod wpływem alkoholu. Pojawia się samonapędzający się mechanizm, z którego trudno się wyrwać z powodu zmian w mózgu. Naukowcy z University of Massachusetts Amherst donoszą, że picie alkoholu w celu radzenia sobie ze stresem we wczesnej dorosłości ma negatywny wpływ w wieku średnim, nawet jeśli przez kilka dekad nie piliśmy.

Cannabis trafia do supermarketów w Niemczech. Netto sprzedaje nasiona marihuany jak zwykłe warzywa

Jeszcze niedawno coś takiego byłoby nie do pomyślenia. W niemieckim supermarkecie obok nasion pomidorów czy bazylii pojawiły się… nasiona cannabis. Popularna sieć Netto rozpoczęła testową sprzedaż produktu, który budzi ogromne zainteresowanie klientów i wywołuje dyskusję o nowych realiach po legalizacji. Wszystko odbywa się jednak zgodnie z obowiązującym prawem, które pozwala dorosłym na domową uprawę konopi. Dla wielu osób to znak, że marihuana w Niemczech powoli staje się zwykłym elementem rynku, a nie tematem tabu.