Nieaktualne wątki z poprzednich lat.
ODPOWIEDZ
  • 3215 / 416 / 0
strasznie nieprecyzyjne pytanie
passion, special kush, ak47, white russian i vertigo zawsze spoko
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 2372 / 56 / 0
Nieprecyzyjne? Doprecyzuj. :P
"Z sensem" - aby nie tracić pieniędzy na nasionka, czasu i miejscówki na marne plony.
Tylko hipisi mieli gnostyczny, poznawczy ideał, natomiast dopalacze kupują głównie młodzieńcy w kapturach, którzy robią to, bo jak mówią - dobrze ryje banie
  • 17 / / 0
Witam. A tak z ciekawości to czy kiedykolwiek widział ktoś (..lub słyszeliście ale z wiarygodnego źródła nie od bajkopisarzy ;-) ) jakikolwiek automat na oucie który by dał ok.100g ? Bo ja jeszcze nie ,chociaż słyszałem cóś tam o ThinkDiferent że dał 130g ale nie zbyt wiarygodne.
  • 2334 / 9 / 0
Rekord z think different'a to bodaj 180g. Wcześniej chyba rekordzistą był automazar z czymś koło 130g. Mogę się mylić. Jest to możliwe, ale nie w naszym klimacie. Na indoorze z think differentów pod 400w hpsami z dobrymi nawozami, dobrym lst i jak krzak ma dużo miejsca spokojnie można przekroczyć 60g.
edit. wiadomo, że nie każdy taki wyrośnie- niektóre są po prostu genetycznie słabsze.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 269 / 3 / 0
W tym roku mój pierwszy outdoor, ogólnie pierwsza uprawa, zobaczymy jak wyjdzie. Nasionka już niedługo będę miał, miejscówka też już się ogarnia. Powodzenia!
cannabacchus
  • 17 / / 0
Ale mi chodzi właśnie o automaty na polski klimat. O automazar na polskim oucie to nie słyszałem od wiarygodnych osób aby dał więcej niż 60-70g. Strasznie mie nurtuje ten ThinkDiferent ale jeszcze nie słyszałem aby go ktoś w Pl. próbował nawet na Indoor. Pestki do tanich nie należa a i któryś z kolei raz narobić sie za krzaki po 30g to już mi się nie chce.
  • 2334 / 9 / 0
Przecież piszę, że w pl nie ma chuja takich plonów uzyskać. 60-70g? Ja nie byłbym w stanie tyle zrobić i wątpię, by ktokolwiek był. Chyba, że dzień w dzień byłoby słońce, temp. powyżej 25 i krzak byłby wystawiony cały czas na promienie słoneczne. Wcześniej wspominałem, że imo autamaty u nas na otdoorze to niewypał.
Co do think differenta, to mówię z autopsji wyżej- plon naprawdę wysoki- na idoorze idzie przekroczyć 60g, upieprza dobrze- specyficzny high- dość energetyczny, ale nie jak typowa sativa, śmiechawa, na myślenie wpływa dość konkretnie.
Ostatnio zmieniony 25 lutego 2013 przez blablab, łącznie zmieniany 1 raz.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 73 / / 0
Zamówiłem w tym roku na outa nasionka z OP, troche SWISS MIXa i jakieś regulary z PL, mysle, ze wysadze to na 2 - 4 spoty po 5 - 6 sztuk i zobaczymy :) Raczej nie bede doglądał tego często, gdzies co 2 tygodnie zajde, podleje, nawioze, oczyszcze. Zobaczymy jak to bedzie :)
[align=]know your body, know your mind, know your substance, know your source
...
KNOW YOUR BOUNDARIES[/align]
  • 17 / / 0
Hmm...potwierdzasz powszechną opinię. Te60-70g miał mój znajomy w bodaj 2007r od połowy czerwca. to była średnia z 5 krzaków i fakt wtedy było piękne lato. A czy możesz coś powiedzieć z ałtopsii o NorthernLight auto na oucie ? PIszą że jest wmiare łatwa a koleś mówił że gówno prawda bo pleśń ją żre i bez dobrych nawozów nie ma co zaczynać.
  • 98 / / 0
Szukam czegoś ciekawego na tegorocznego oucika ; )
Potrzeba mi automata bo susz będzie potrzebny na początek sierpnia ; D
Rozumiem, że tylko wysadzenie na początku maja wchodzi w grę, czy jak w połowie wjadą to też dojdą ?
Co polecicie ?
A może przetrzymać je pod lampami i wysadzić pod koniec maja aby już na pewniaka wbiły sie w klimat.
Uwolnijcie swój umysł na zawsze
Niech sam wybiera co ważne.
ODPOWIEDZ
Newsy
Niemowlę pod wpływem kokainy. Szokujące odkrycie na terenie ogródków działkowych

Krakowscy policjanci od dłuższego czasu rozpracowywali grupy wyłudzające pieniądze od starszych osób metodą "na legendę". Przestępcy podszywali się pod funkcjonariuszy lub pracowników instytucji publicznych, by zdobyć zaufanie swoich ofiar.

15 lat niechcianych badań. A teraz nowa rewolucja w psychiatrii

Specjalista z Wielkiej Brytanii nie ma wątpliwości, że jesteśmy świadkami nowej rewolucji w psychiatrii. Psychodeliki, jak psylocybina i MDMA, zdobywają coraz większe zainteresowanie naukowców w leczeniu depresji i innych zaburzeń psychicznych.

Ks. Krystian na celowniku służb. Była już pigułka gwałtu, koka dla ubogich i śmierć znajomego

Nowe informacje w sprawie księdza Krystiana K. z Sosnowca oskarżonego o posiadanie narkotyków i nieumyślne spowodowanie śmierci 21-latka. W minioną niedzielę (12 października) duchowny został wylegitymowany przez patrol policji w Katowicach. Miał przy sobie podejrzaną substancję. Śledczy badają, czy nie jest ona zakazana. Jakub Jagoda, zastępca prokuratura rejonowego Katowice Północ, poinformował "Fakt" o okolicznościach sprawy księdza Krystiana.