Jakby byłą zaadresowana do któregoś z was to byście pewnie to przemyśleli, siedzicie w tym, że się tak wyrażę - ja natomiast zarejestrowałem się tu żeby popytać co w takiej sprawie zrobić.
Jeśli chodzi o tą sprawę to po tym jak złożyłem wyjaśnienia jest cisza, już od prawie 2 miesięcy (znowu) ;o
Po pierwsze: czy mogą Ci w jakiś sposób udowodnić, że Ty zamawiałeś przesyłkę? (maile, listy, nagrania telefoniczne?) Zabrali Ci kompa? (przy takiej ilości substancji zamówionej najpewniej drogą elektroniczną, to chyba wręcz obligatoryjne?)
Po drugie: mówiłeś im to, co nam? (Że wprawdzie jesteś idiotą, bo potwierdziłeś spowinowacenie z paczką z Chin, ale podawałeś skład znaleziony w internecie i nie wpadłeś na to, że ta jakaśceluloza może nie być legalna?- gdybyś wiedział, zapewne nie przyznałbyś się...
"Chciałem dostać paczkę z Chin", lol, myślałeś, że będą tam skarpetki uciskowe od nieznanej Ci, chińskiej cioci? Ja rozumiem z Radomia, z Lądka, ale niespodzianka z Chin?
Poza tym: Wpisujesz z googlu nazwę tego czegoś, pokazuje Ci np: Ocucoat (Hydroxypropylmethylcellulose) Drug Information, drug uses, i w ogóle cokolwiek ze słowem DRUG, a Ty cieszysz się, że z Chin i bierzesz?
Na dodatek wiesz kto może być autorem psikusa... ech...
No stary... miłych wakacji życzę. Jak nie za kratami to u czubków.
Pozdr :)
Mundur nie izoluje od rzeczywistości. O hipokryzji, która pęka na komisariatach
Legalizacja marihuany w Polsce: 15 g suszu i jedna roślina. Sejm zdecyduje
Jedna dawka "molekuły duszy" może pokonać depresję na pół roku
Nowy sposób rozprowadzania narkotyków w Berlinie. Rodzice muszą być szczególnie ostrożni
Policja w Berlinie wydała ostrzeżenie dotyczące nowego sposobu rozprowadzania narkotyków: kolorowe ulotki z danymi kontaktowymi dealerów wrzucane są bezpośrednio do skrzynek pocztowych razem z saszetką kokainy, haszyszu, ekstazy, marihuany lub innego narkotyku.
Medyczna marihuana a autyzm — 18 miesięcy obserwacji 130 pacjentów
Brytyjscy badacze prześledzili losy 130 dorosłych osób w spektrum autyzmu leczonych produktami z konopi przez półtora roku. To najdłuższa obserwacja tego typu na świecie. Poprawa w zakresie lęku, snu i jakości życia była wyraźna po miesiącu — i systematycznie topniała przez kolejne siedemnaście. W tym samym czasie mediana dawki THC wzrosła z 20 do 192 mg dziennie.
CBŚP rozbiło „rodzinny” gang przemytników narkotyków. 12 osób z zarzutami
Funkcjonariusze Centralnego Biura Śledczego Policji, działając wspólnie z Prokuraturą Okręgową w Krakowie, rozbili zorganizowaną grupę przestępczą podejrzaną o przemyt znacznych ilości narkotyków z Hiszpanii do Polski oraz ich dalszą dystrybucję. W wyniku skoordynowanej akcji przeprowadzonej na terenie województwa śląskiego i małopolskiego zatrzymano 11 osób, a łącznie zarzuty usłyszało 12 podejrzanych.