Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 72 / / 0
Romantyczka pisze:
- Misiów, sów i kotków , które ukazywały mi się po prawie wszystkich psychodelikach
Kotałki po psychodelikach!
Zasłodziłaś mnie :heart:. Też bym chciała takie wizje.
  • 640 / 7 / 0
Posty Romantyczki działają na mnie kojąco.Uspokajają mój umysł.
  • 536 / 3 / 0
-pierwszego latania ze znajomymi po łąkach na 2C-E słuchając rocka z lat 60-70.
Ostatnio zmieniony 06 grudnia 2012 przez M864, łącznie zmieniany 1 raz.
More is all you need

Wszystkie posty tego autora są wymysłem nie mającym odzwierciedlenia w rzeczywistości.
  • 638 / 10 / 0
- Słuchania doskonałego psytrancu w kompletnej zewnętrznej ciszy po 2C-P.
  • 4024 / 375 / 951
Wizyty na izbie przyjęć skwaszonym będąc w celu zorganizowania pomocy medycznej dla osoby pijanej, która zrobiła sobie kuku. Rozmowy z lekarką, na której twarzy każdą linię, każdą zmarszczkę podkreślały i wypełniały wypływające jakoś z wewnątrz z początku subtelne linie, które łączyły się tworząc jakby ołówkowy szkic, który odsuwał się od twarzy i odpływał w bok, by mógł pojawić się następny, i następny, i następny...

Kawałka używanego grzyba w bucie po przebudzeniu z muchomorowego tripu życia.
  • 703 / 40 / 0
Nigdy nie zapomnę jak podczaws pierwszego dalekiego tripu na powoju, w środku nocy, boso i w piżamie otworzyłam drzwi ze szczerą chęcią skierowania się prosto do szpitala. Zdrowy rozsądek wygrał i zamiast tego okrążyłam tylko DOM. Wczesna wiosna; zimno, ciemno, cicho, a bezchmurne niebo nagle przybiera barwę głębokiego fioletu, tworząc zapierający dech w piersiach widok zdolny na chwilę przykryć strach i poczucie beznadziei.
  • 190 / 1 / 0
- biegania boso po lesie w środku burzy i ogromnej ulewy pod wpływem 25C
- pierwszych tripów na poszczególnych substancjach

Ogólnie narkotyzuję się na tyle rzadko, że podczas większości tripów mówię sobie, że nie zapomnę jakichś sytuacji. Na razie się sprawdza. :)
Nie sądź, a nie będziesz sądzony! :old:
  • 20 / / 0
Zachodu słońca na kwasie.
2 lat narkotycznych orgii w moim pierwszym, własnym mieszkaniu
  • 49 / / 0
Wypadku samochodowego po ziole i piwach.
Popadając w skrajności, nie zapomnę o rodzinie i ich miłości. Popadając w rutynę, nie przemienię się w padlinę. Wybijając się ponad wszystko, pamiętam o tych co nisko. Spadając w społeczne niziny, wymyśle alternatywne rozkminy
  • 38 / / 0
siergiejkonopka pisze:
Wypadku samochodowego po ziole i piwach.
Gratulacje!

Topic; Nie zapomnę zjazdu kwasowego na praktykach po całonocnym tripie, pierwszego grzyb-tripa i mixu DOCa z DOIem
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Artykuły
Newsy
USA. Takiej zmiany w kwestii marihuany nie było od dekad

Ministerstwo sprawiedliwości USA zmieniło w czwartek klasyfikację produktów z marihuany. To najdalej idąca zmiana polityki w tej sprawie od dekad. Marihuana znalazła się w "koszyku" substancji o umiarkowanym lub niskim potencjale uzależnienia, takie jak ketamina, paracetamol z kodeiną i sterydy anaboliczne.

Lepsza dostępność do terapii dla osób uzależnionych od opioidów

Rada Ministrów przyjęła nowelizację ustawy o przeciwdziałaniu narkomanii oraz niektórych innych ustaw. Nowe rozwiązania zwiększają dostęp do leczenia osób uzależnionych, upraszczają procedury dla instytucji publicznych oraz umożliwiają skuteczniejsze udzielanie pomocy medycznej.

CBZC uderza w narkobiznes. Zatrzymano 27 osób

Funkcjonariusze Centralnego Biura Zwalczania Cyberprzestępczości zatrzymali 27 osób podejrzanych m.in. o wprowadzanie na terenie województwa opolskiego znacznych ilości środków odurzających i substancji psychotropowych. Z ustaleń śledczych wynika, że grupa zajmowała się dystrybucją marihuany oraz mefedronu, czerpiąc z tego procederu stałe korzyści majątkowe.