Dyskusja na temat różnych odmian maku i ich działaniu psychoaktywnym.
Więcej informacji: Mak lekarski w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 212 / 4 / 0
Drugi dzień, będzie gorzej. Zacznie się uczucie pieczenia i rowerek, do tego irytacja i uczucie niewygody.
Uwaga! Użytkownik DJ_Samo_Zycie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 452 / 2 / 0
Dzięki za pocieszenie dj :p W sumie spodziewałem się, że bedzie gorzej. Kurde to oznacza, że PST bardzo długo działa skoro dopiero po ponad 48h dochodzi do najgorszych dolegliwości. Mimo wszystko czas najwyższy na detoks. Brakuje mi bystrości umysłu, przyjemności płynących z moich pasji. Na bani nic nie przeszkadza, a najwięcej przyjemności płynie z nic nie robienia.
  • 378 / 10 / 0
napiszę tak, Gardis 15.10.2013, kupiłam potem kartonik, ciąg 3 dniowy - pt,sb,niedz (czasami czw), zazwyczaj w jednym z tych dni feta, czyli speedball. po 1 dniu coś czuję, po 2 dniach rzeźnia - ciary, agresja, apatia. Dodam, że jestem na bezno + mocne alko kilka miechów i nawet to nie pomaga. Katar, sraka i ta SENNOŚĆ. masarka. dodatkowo chujowe dreszcze. NIe chcę się wpierdolić, chcę weekendowo. dziwnie jest. PST to diabieł. Nie mówię już jak będę schodziła z bzd+alko day for day. ale nie zajebię w tygodniu, praca ważniejsza. szatan. 666. masakra. nie wyrabiam z agresją. z dala z makiem.chyba. nie wiem. pomocy.
  • 140 / 1 / 0
sraka nudności ogólne bóle i depresja, w sumie dla mnie to się da przeżyć(nlpz stoperan witaminy benzo/alko mj i jedziesz), tylko 1 mnie wkurwia nie wiem jak u was, ale w porównaniu z detoxem po kodzie/tramalu po pst mam strasznie niszczący psychikę objaw ZESPÓŁ NIESPOKOJNYCH NÓG u mnie działa on chyba na maksymalnych obrotach, po prostu czuje się jak w jakimś więzieniu przez to, nie mogę spać/czytać/grać nic kurwa, nawet jak wyjdę pobiegać to nie pomaga, pije melisę smaruje nogi keton-alem wpierdalam masę nlpz zarzucam klony/rolki/lorafen-nic, nawet zolpidem nie pomaga tak jak powinien, jak zasypiam to wybudza mnie ta pojebana chęć ruchu nogami.
Znacie jakieś dobre metody na to zjebane uczucie, bo na razie nic prócz opi nie pomaga (chyba, że wyjebie z 0.5L wódki i jakieś benzo ale tak nie da się codziennie funkcjonować)
Po kodzie zespół niespokojnych nóg zaleczałem smarowaniem nóg ketonalem i zarzucałem alpre+mj i starczało.
h͜y̶pe̡r͞re͜a̴l̕ ̶4 ̢t́eh̷ ͠ẃin̴z̢z̕
  • 880 / 23 / 0
Ja znam świetny sposób! Jebnij strzała helu, przejdzie natychmiast! %-D

A tak poważnie to trzeba było sobei z dawek poschodzić powolu to by lepiej teraz bło... Spróbuj gorącej kąpieli, ponoć pomaga na kilka godzin, ale szczerze tpo wątpie, poprostu trzeba rpzeboleć i uj... :emo:
Nie ćpiej bo skiśniesz!
  • 378 / 10 / 0
ByćOszustwem pisze:
(chyba, że wyjebie z 0.5L wódki i jakieś benzo ale tak nie da się codziennie funkcjonować)
da się, uwierz. :finger:
  • 212 / 4 / 0
Ja przywykłem do skrętów, nie narzekam, drugi i trzeci dzień najgorszy a tak to w miarę.
Uwaga! Użytkownik DJ_Samo_Zycie jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 37 / / 0
Skonczył się mak.. Ponad tydzien w ciągu. Wczesniej z 4dni kodeiny. Zobaczymy czy dzis przyjdzie skręt czy jutro, może wcale.
Z resztą po 10-11 dniach źle nie będzie. Po 5g Tramalu w 7 dni miałem katarek i czułem skręta.
  • 545 / 8 / 0
Po 10 dniach nie będzie skręta. Ewentualnie poczujesz się troszkę gorzej z powodu obniżonego poziomu endorfin.
  • 231 / 2 / 0
@up - nieprawda. To kwestia BARDZO osobnicza oraz wynikająca w dużej mierze ze 'stażu' ;)
Pamiętam jak Dolcze pisała gdzieś, że Master ma skręta np. po 7 dniach na PST. (chyba, że było to koloryzowanie, to popraw mnie Dolcze/Master)
'Duch w nim zagrał odkrywczy a twórczy, wydał okrzyk radosny i dziki,
Złapał szuflę i dawaj mieszać różne leki i specyfiki'
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Flara wyniuchała narkotyki. Były ukryte w paczce

Ponad pół kilograma amfetaminy przechwycili funkcjonariusze Pomorskiego Urzędu Celno-Skarbowego podczas rutynowej kontroli przesyłek w sortowni w Pruszczu Gdańskim. Narkotyki ukryte w paczce zostały wykryte dzięki czujności psa służbowego Flara.

Wrocławianin hodował w domu grzybki halucynogenne. Policji tłumaczył, że to tylko pieczarki

Awantura domowa w jednym z mieszkań przy ulicy Popowickiej we Wrocławiu zakończyła się odkryciem nielegalnej hodowli i magazynu narkotyków. Policję wezwano z powodu kłótni między parą, jednak szybko okazało się, że 29-latek ukrywa w domu m.in. grzybki psychoaktywne. Policji mówił, że jest to "projekt" i że są to "pieczarki.

Danii: jazda autem po zażyciu gazu rozweselającego na równi z jazdą pod wpływem narkotyków

W Danii prawnie zabronione jest prowadzenie samochodu pod wpływem gazu rozweselającego (podtlenku azotu). W takim wypadku kierowca będzie traktowany tak, jakby zażył narkotyki, i może stracić prawo jazdy na trzy lata