Metodyka, przygotowanie, oraz logistyka gotowania, palenia, lub waporyzacji.
ODPOWIEDZ
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
A co ty od dzisiaj wszystkiego chcesz sprubować czy jak. (ixy, budaś, shit...) A może zanim starzy wrócą ;-) Najlepiej rób to z jakimiś kolesiami chyba, że nie masz ziomków coby ci pokazali to i owo. Oczywiście nie namawiam do niczego, a wręcz przeciwnie :-p
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 89 / 2 / 0
Nieprzeczytany post autor: Agntx »
[quote="dobson"]
A co ty od dzisiaj wszystkiego chcesz sprubować czy jak. (ixy, budaś, shit...) A może zanim starzy wrócą ;-) Najlepiej rób to z jakimiś kolesiami chyba, że nie masz ziomków coby ci pokazali to i owo. Oczywiście nie namawiam do niczego, a wręcz przeciwnie ]

Może nie tyle wszystko próbować (bo jak na razie to tylko klej i efedrynkę) tylko czas poszerzyć wiedzę :)
A to że starych nie ma to tylko dało impuls do praktyki :) [Od dwóch dni siedzę praktycznie cały czas na hyperreal i czytam relacje z tripów - z jednej strony jest to temat dość ciekawy {dla mnie} z drugiej wiem, że to wszystko jest ''be'' :P i trzeba naprawdę uważać ].

Ziomków to mam od cholery, tylko jest właśnie jeden problem... nie jestem wpasowany w ich towarzystwo [już tłumaczę: po prostu nie brałem wtedy, kiedy oni zaczęli :) a druga grupka kumpli, tych ''czystych'' nie ma ochoty na eksperymenty, tak więc istnieje tu pewne rozdarcie {JA chcę spróbować, ale nie mam z kim}].
Dziwne to, ale prawdziwe.
Życie jest trudną lekcją,
którą nie można się nauczyć.
Trzeba ją przeżyć
  • 645 / 7 / 0
Nieprzeczytany post autor: dobson »
Jeżeli nie zachowujesz się np. jak jakis leszczyk to ci "biorący" pewnie cie przygarną pod skrzydełko i objaśnia to i owo ;-) Ale moge się mylić.
"Nie należy mylić prawdy z opinią większości"
                                Jean Cocteau
  • 134 / 1 / 0
Nieprzeczytany post autor: Towarzysz X »
'bo jak na razie to tylko klej i efedrynkę'
Czlowieku! Klej? Popierdolilo cie? Wez sie zajmij czyms co jest chociaz troche mniej szkodliwe (czyt. WSZYSTKO INNE) Zycie przed toba - nie wachaj kleju
  • 1736 / 18 / 0
Nieprzeczytany post autor: Mr.LaTacha »
ogolnie to trzymaj sie z daleka od depresantów, wszystkich rozpuszczalników i od bielunia bo to jest ciezki temat chyba i mozna latwo sie wjebac albo wyprac sobie łeb. TAk z tym bieluniem to z doświadczenia a z innymi rzeczami to z tego co czytałem.
Piotrek uczy, Piotrek radzi, Piotrek nigdy Cie nie zdradzi!
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Neo »
Z wiadra narazie nie próbuję ;-) Teraz tylko lufka. Narazie nie mam skąd skombinować zioła, bo diler wyjechał... jest ich więcej, ale znam tylko jednego...
Za rok w maju sadzę z kumplem kilka roślinek ;-) Mamy już dobre miejsce outdoor :-D
Uwaga! Użytkownik Neo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 15 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Neo »
Mam możliwość załatwienia dobrej samosiei. Kilku kumpli paliło, i podobno daje w banie :-D Znalazł to w tamtym roku jakiś noobek, który zupełnie się nie zna, i teraz sprzedaje to za jakieś 1/10 ceny :-D :-D :-D

Zamierzam to kupić, ale najpierw przypalę trochę, żeby sprawdzić czy kopie ;-)
Za 40zł będę miał jakieś 5 gram topów (załatwiam to przez kolegę, bo nie znam tego co znalazł). Wreszcie sobie zapalę :-)
Uwaga! Użytkownik Neo nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
40zł - 5 gram to jest 1/10 ceny? :O

Człowieku ja mam tutaj 5tke za 100zł bezproblemu i bez zbednego zalatwiania i proszenia tylko ze ja niemam samosieju tylko dobrego skuna komercyjnego...
Wystarczy tylko ze teraz zadzwonie i sie umuwie kiedy mam po to przyjsc i kupic...

Najlepszym pomysłem jest złożenie sie naprzyklad w 5-6 na 10szke palenia wyjdzie tak mniejwiecej 140-200zł zalezy jak sobie zalatwisz zzuta po 25-40zl i macie w huj jarania bo z wazonego wyjdzie wam z 11-12 gieta.
Tak ogolnie w moich stronach wychodzi zawsze...

pozdro
Ostatnio zmieniony 23 sierpnia 2006 przez Mr.LaTacha, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 16 / / 0
Nieprzeczytany post autor: dziubelp »
Agntx pisze:
Ziomków to mam od cholery, tylko jest właśnie jeden problem... nie jestem wpasowany w ich towarzystwo [już tłumaczę: po prostu nie brałem wtedy, kiedy oni zaczęli :) a druga grupka kumpli, tych ''czystych'' nie ma ochoty na eksperymenty, tak więc istnieje tu pewne rozdarcie {JA chcę spróbować, ale nie mam z kim}].
Dziwne to, ale prawdziwe.
Agntx chcesz 1 raz w zyciu zjarac i to samemu? To ze zajarac to nie staszne ale ze samemu to juz jest straszne, jak dla mnie, jesli ziołko na Ciebie zadziala, to bedziesz mial taka zmule, a moze jakies dziwne schizy ze juz wiecej nie zapalisz:). Przynajmniej ja bym tak mial. Osobiscie uwazam ze jak ktos chce jarac 1 raz to trzeba mu wszystko po koleji objasnic, nakrecic go w dobry humorek i chlupnac jakies piwko przed jaraniem zeby lepiej wchodzilo.
Uwaga! Użytkownik dziubelp nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1736 / 18 / 0
i chlupnac jakies piwko przed jaraniem zeby lepiej wchodzilo.
alko + baq = zmulka wlasnie

ja tam nie lubie takich lotów jak jestem najebany i spzigany chodziaż czasami jest gitara ale wole czysty locik...
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Może być nowym fentanylem. "Flysky" rozprzestrzenia się w USA

Nowy śmiertelnie niebezpieczny narkotyk rozprzestrzenia się w Stanach Zjednoczonych. Pojawił się m.in. na ulicach Chicago, Filadelfii i Pittsburgha. "Flysky" to heroina zmieszana z medetomidyną - środkiem uspokajającym stosowanym w weterynarii.

Milion dawek heroiny w jednym bagażu na lotnisku w Lizbonie. "Niezwykle starannie ukryte"

Milion indywidualnych dawek heroiny zarekwirowali funkcjonariusze portugalskiej policji w porcie lotniczym im. Humberto Delgado w Lizbonie. Narkotyki znaleziono w bagażu jednej z pasażerek.

Ogromne ilości narkotyków przejęte na Śląsku. Za procederem mieli stać obywatele Ukrainy

Na ponad milion złotych oszacowana została czarnorynkowa wartość narkotyków przejętych przez mundurowych ze Śląska. W ich rękach znalazły się ponad 43 kilogramy pseudoefedryny. - Z zabezpieczonej ilości, można było uzyskać ponad 32 tysiące działek dilerskich metamfetaminy - wskazują policjanci. Za nielegalnym procederem stała 51-letnia obywatelka Ukrainy i jej 17-letni syn.