Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
Nieskończoność w szklance mieść.
Też mi się wydaję że substancja jest bardzo subtelna, bodyloadu nie uświadczyłem, wizualizacje nawet nawet, szczególnie cevy właśnie. Umysł bardziej w stronę trzeźwo niż mindfuck. Długo wchodzi, oj długo
niech Bóg będzie ze mną jak autodestrukcja
masz wyraźny kształt, a świat to iluzja
jakbym te twoje pieniądze miał to bym je puszczał
1. Substancja jest dośc mocna wizualnie(wizuale wciagająco falujące) ale myślę że można spróbować np z 1,5
2,Substancja jest niepozorna momentami jest delikatna psychodela a momentami przenosi w inny wymiar są przerwy więc tak nie męczy.
3.Jeżeli chodzi o ciało nie zauważyłam dużej rożnicy pomiędzy 25I-NBOMe być może jest troszke łagodniejsza.
4.Daje lekkiego kopa mialam problem z zasnieciem okolo 23 wiec poratowałam się benzo.
A ja już teraz nawołuje: Kto próbował z bezpiecznej szafy tegoż specyfiku?!
The methapor of Life
ledzeppelin2@safe-mail.net
Polacy a marihuana w 2025 roku: Co mówią najnowsze badania?
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Analiza danych: Otwarcie legalnych sklepów z marihuaną powiązane ze spadkiem zgonów opioidowych
Trump uznał fentanyl za broń masowego rażenia. „Używają go, by zabijać Amerykanów”
Prezydent USA Donald Trump podpisał w poniedziałek rozporządzenie uznające fentanyl za broń masowego rażenia. W uzasadnieniu stwierdził, że „wrogowie USA używają go, by zabijać Amerykanów”. Oświadczył zarazem, że rozważa złagodzenie federalnych restrykcji obejmujących marihuanę.
Elitarna funkcjonariuszka wpadła po klubowej nocy. Ale to wyrok zaskoczył najbardziej
Dorota K., szerzej znana jako "Doris", była sierżantem w jednym z najbardziej tajnych wydziałów Komendy Stołecznej Policji. Dziś nie łapie już przestępców, teraz bije się w klatkach freak fightowych. Ale to nie sportowy zwrot w jej karierze wywołuje dziś największe emocje, tylko jej sądowa historia. Za posiadanie narkotyków spotkała ją tylko grzywna.
Alkohol daleko od kasy i z brzydką etykietą
Minister Katarzyna Kęcka o walce z piciem w "Miodowej 15".