Modyfikowany Bigos pisze:Nie miksowałem tego z Pentedronem...
Modyfikowany Bigos pisze:postanowiłem zaleczyć overdosa tego ketonu innym ketonem a mianowicie Pentedronem
Jeśli wspomniana aktywność umożliwi użytkownikowi pożądane efekty w opłacalnych dawkach to fajnie by było.
Bo jak to by trza pakować doustnie tak jak mefa 0,5g żeby coś poczuć to takie cos pier**le, no chyba że jest inne pod względem długości działania w co bardzo wątpię.
Nie wiem o chuj wam teraz chodzi ? :huh: ale jeśli myślicie że wale w chuja z tym opisem 3-MMC... to kurwa gratulacje inteligencji... co jak co ale nie jestem ściemniającym frajerem który chce wypromować kolejny chuja warty syf... :nuts:
Sniber - 520mg mnie wyjebało, z moją tolerką... więc normalny ćpun spokojnie zadowoli sie dawką 200-300mg... no ale przecież zapomniałem że te wszystkiemoje posty w tym wątku to oczywiśćie jedna wielka ściema a 3-MMC to kolejny syfiasty bieda-keton :nuts:
Potracili nadzieje i ciezko im w to uwierzyc, ale jak widac wszystko jest mozliwe. Ja na pewno stestuje i zdam relacje, pozdro ;-)
a i jak serducho? bo na BL pisali o możliwym agoniźmie 5HT-2B czyli działaniu kardiotoksycznym...
scalono - surveilled
zapomniałem dodać jsezcze pytania o bodyload, obkurczanie naczyń krwionośnych i tym podobne rzeczy.
swoją drogą to mefedron też jest nieźle szkodliwy dla układu krwionośnego
scr pisze:a i jak serducho? bo na BL pisali o możliwym agoniźmie 5HT-2B czyli działaniu kardiotoksycznym...
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Logika Valium, a nie LSD: narkotyki, artyści, mieszczaństwo i codzienność do znieczulenia [WYWIAD]
Wolne Konopie pukają do drzwi Prezydenta. Czy wykaże się większą odwagą niż Donald Tusk?
Walka o depenalizację posiadania marihuany wchodzi na najwyższy szczebel państwowy. Podczas gdy rząd Donalda Tuska konsekwentnie blokuje jakiekolwiek zmiany w polityce narkotykowej, zwracamy się bezpośrednio do Głowy Państwa. Czy prezydent Karol Nawrocki stanie po stronie wolności obywatelskich i zdrowego rozsądku?
Rząd za, kantony przeciwko: Czy Szwajcaria zalegalizuje marihuanę?
Parlament federalny chce zdekryminalizować konopie indyjskie w Szwajcarii. Jednak już etap konsultacji pokazuje, że sprzeciw wobec projektu jest duży.
CBŚP rozbiło narkotykowy biznes w darknecie. Zabezpieczono tysiące waporyzatorów, ciastek i batonów
Funkcjonariusze CBŚP rozbili zorganizowaną grupę przestępczą, która przez kilka lat produkowała i sprzedawała narkotyki za pośrednictwem sieci darknet. W ofercie grupy znajdowały się m.in. waporyzatory, ciastka i batony nasączone substancjami psychoaktywnymi THC i HHC. W sprawie zatrzymano 10 osób, z których osiem decyzją sądu zostało tymczasowo aresztowanych.