Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 887 / 11 / 0
Dobierałeś różne leki? Czy testowałeś jeden?

Usunięto cytat - Berig
  • 19 / / 0
pernzazyna,ranperidon,disaperid,asertin,citabax,supliryd,faromerck,chloroprotixen...raz poczulem ze wyzdrowialem az mi sie plakac chialo krzyczalem ze jestem zdrow poszedlem spac i to zniklo na drugi dzien dostalem tkaiej paranoji ze pojechalem na pgootwie .. i kiedys jak myslalem ze to fobia laczylem perazyne z paromerck to przez jeden dzien mialem swiezosc umyslu.. to byly mixy.. no i polecil mi ten abilify ktorego sobie zlatwilem bo kosztuje z 400zl jak sie nie ma shcizofreni... to taki spiety bylem wkruwiony i paralizu dostalem neiwiem czmeu ale jestem przekonany jakbym sie wyciszyl czyms pojechal na wkaacje zrelaksowal i zarzucil lsd,grzybki, to by mi to minelo

scalono
| 13 |

slszyalem nawet glosy.. ale wyszedlem sam z tego bez lekow teraz wiem ze to lęki natretne glupie mysli probuje z tym walczyc ale szybko sie poddaje kawa energy drink nawet mi robi kisiel w glowie :| zaczelo sie jaralem bylo luz nerwobole przpisala mi w przychodni babka cos na nerwobole i lęki nie wiedzialem w ogole co sa lęki i sie zaczelo bylem na hipnozie u kaczorowskiego nie umial mnie wprowadzic potrzebowal paru sesji a mam za daleko zeby tam jezdzic i nacaigacz z goscia straszny jest..nie polecam

scalono
| 13 |

teraz w ogole nie cpam pije alko w weekendy ... tak to duzo palilem i raz dxm ,grzybki ,amfa w ogole na mnie nie dziala tylko mnie czesze i mam pajeczynki na ryju no i pare razy mdma niewiem czemu ale nie umiem sie z tym pogodzic ze nie moge palic trawki bo mam paranoje na bani przjebana jest ludzka psychika jakbym umial jeszcze panowac nad swoja glowa... pare razy mi sie udalo z piwkiej +mj to opanowac czysta piekna bania na drugi dzien wstalem z usmiechem.. ale caly czas mam leki i stany lekowe wiem ze jak zapale to tego nie opanuje teraz to benzo testuje wczoraj zarzucilem 1mg nic dzis 1,5 to tak sobie glowa miminmalnie wyciszona miesnie rozluznione szalu nie ma ale mam ochote zarzucic jeszcze ale wiem ze to blad bo gowno uzaleznia po kazdym dragu ktory bym zarzucil teraz bede mial takie paranoje czy jest jakis ze na fazie wysztko z niknie chodz na chwile? powiem jeszcze raz ze nie cpalem juz 2 lata niczego
  • 887 / 11 / 0
Proponuje wypróbować coś z grupy trójpierścieniowych leków przeciwdepresyjnych do tego SSRI, skoro paroksetyna i sertralina nie dawała efektów zostaje ci wiele innych opcji, ciężko coś doradzić przez internet proponuje zacząć od fluwoksaminy (fevarin) albo fluoksetyny do tego jak najszybciej zacząć uczęszczać do psychologa. Pamiętaj też że dobry psychiatra to podstawa
Co do substancji, wszelkie depresanty nie będą powodowały nasilenia się natręctw, marihuany unikaj jak ognia, napewno nie będzie to miłe spotkanie.
  • 19 / / 0
biore te benzo clonozepam od 3 dni po 1,5 nic nie czuje glowy mi to nie rozluznia caly czas spieta chyba jakas nerwica troszke miesnie rozluznia ale sny przjebane dzis mi sie snilo ze bylem zdrowy i wyrzucalem te wysztkie wkrety z siebie czulem sie zajebiscie i nagle sie obudzilem i dalej balagan po przebudzeniu odrazu moj mozg jest wypelniony myslami mysle o wysztkim przjebane nie idzie tego opanowac.. musze go jakos otepic chyba zaczne palic w malych dawkach az sobie to wybije z glowy
  • 550 / 3 / 0
Otępianie da efekt odwrotny, a palenie na 99,9% wzmoże Twoje lęki długoterminowo (nawet jeśli podczas upalenia będziesz czuł się nieźle)
Uwaga! Użytkownik AstralWalker nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1251 / 4 / 0
Tez mam podobne objawy....

W moim przypadku pomogla zmiana trybu zycia, unikanie wszelkich stymulantow,
duzo magnezu i potasu oraz przede wszystkim - 5htp + imao (deprim forte).

Jest duzo lepiej. Jarac juz w miare jako tako moge ale o psychodelikach czy mocnych stymulantach nie ma mowy.

[quotepojechal na wkaacje zrelaksowal i zarzucil lsd,grzybki,][/quote]

Hahahah, taaak.... Skoro palenie glupiej ganji (slabego psychodelika) robi Ci bigos w bani, to po grzybkach witamy na oddziale zamknietym.
Swietny pomysl, nie ma co...

Poza tym po chuj pijesz i tykasz cokolwiek? Zero uzywek i dobre ssri, dobra dieta, wysilek fizyczny...
Trzeba to przecierpiec i pokombinowac z roznymi lekami, w koncu trafisz na ten odpowiedni.
  • 887 / 11 / 0
Spięcie mięśni to objawy nerwicy, terapia na odpowiednim SSRI w 100% wyeliminuje te objawy
  • 19 / / 0
W moim przypadku pomogla zmiana trybu zycia, unikanie wszelkich stymulantow,
duzo magnezu i potasu oraz przede wszystkim - 5htp + imao (deprim forte).

5htp+imao to jest deprim forte ? jego skladniki?
  • 887 / 11 / 0
Deprim forte nie zawiera 5htp, deprim forte zawiera wyciąg z dziurawca który jest imao
  • 19 / / 0
dziala to cos bez recepty ?
ODPOWIEDZ
Newsy
Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.

My palimy nasze rośliny, wy palicie nasze pieniądze! 13 godzin policyjnego etatu za pyłek marihuany

Wydawało Wam się, że państwo racjonalnie zarządza Waszymi podatkami? No to usiądźcie wygodnie. Komenda Powiatowa Policji w Głogowie właśnie przysłała Wolnym Konopiom kolejną odpowiedź w trybie dostępu do informacji publicznej, która czarno na białym pokazuje, jak wygląda „wojna z narkotykami” w lokalnym wydaniu za 0,06g marihuany.

Marihuana i tytoń zmniejszają objętość mózgu. Te konkretne obszary ulegają zmianom

Marihuana i tytoń wpływają niekorzystnie na mózg. Analiza ponad 103 badań z udziałem ponad 72 tys. osób pokazuje, że używanie marihuany i palenie tytoniu wiąże się ze zmniejszeniem objętości mózgu. Naukowcy wskazują konkretne obszary, takie jak ciało migdałowate, hipokamp i istota szara, które ulegają zmianom.