ODPOWIEDZ
  • 1049 / 10 / 0
Re: MDA
Nieprzeczytany post autor: noithai »
MDMA w nos dziala tak samo jak zjedzony, wchodzi szybciej i gwaltowniej, i nieco szybciej. Znam kolesie ktorzy tylko i wylacznie wciagaja mdam i ... metylon - metylon dziala slabiej, ale dziala zdecydowanie mocno, przez krotki okres czasu.
  • 992 / 25 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wildzen »
Muszę powiedzieć że udało mi się nieco ogarnąć i wreszcie spróbowałem tajemniczego MDA.
Po 140mg wystrzeliło mnie bardzo mocno, nawet przy mojej wyjebanej tolerancji (25c i grzyby - 13 paź)
Nie spodziewałem się takich efektów, MDMA nie brałem ale było bardzo empatogennie, dosyć rushowo. Idealne do klubu albo na długie spacery z grupką znajomych. Euforia była na bardzo wysokim poziomie, również psychodela była nie mała. Wizuale ograniczały się raczej do lekkich po falowań krawędzi i oddychania powierzchni. Nie dało się niezauważyć wyostrzonego widzenia i podbicia kolorów. 10/10
Piękne i na pewno powtórze.
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
6/5-APB brałeś? Jeśli tak, to mógłbyś do tego porównać?
Przy 180-200 można się już spodziewać jakiegoś wykręcenia psychicznego, czy to nadal takie MDMA z nieco mocniejszymi wizualami i w głowie raczej bajzlu nie narobi?
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
Przy takich dawkach można się już spodziewać poważnych ubytków neuronalnych, MDA ma mniej bezpieczny profil działania od MDMA, również reakcja na zwiększenie dawki jest silniejsza, niż w przypadku MDMA.
High, how are you?
  • 992 / 25 / 0
Nie jestem w stanie Ci powiedzieć co się stanie przy takiej dawce, jak dla mnie jest ona zajebiście (za)duża. Mnie na tolerce wyjebało 140mg. 6/5 apb nie jadłem.
Ostatnio zmieniony 23 października 2012 przez Wildzen, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 1049 / 10 / 0
Nieprzeczytany post autor: noithai »
100mg to juz jest w sam raz dla tej substancji, w moim odczuciu.
  • 2334 / 9 / 0
Nieprzeczytany post autor: blablab »
Tak mówicie? Przy MDMA 180 było dla mnie ok (chociaż wiadomo, że 100% czyste nigdy nie jest). Skoro jednak ma być to za dużo, to spróbuję 140 może.
Why are you wearing that stupid man suit?
  • 992 / 25 / 0
Ja bym brał na raty, pierwszą dawkę bezpieczną oralnie (do 140mg) a potem możesz dociągnąć w razie W przecież, wciągane też działa, choć nie chodzi mi o dociąganie jak ketonów. 1 poprawka jak będzie za słabo i git.

Szkoda że miałem tak mało materiału, bo bym dogłębniej potestował.
  • 1951 / 14 / 0
Ile mg MDA odpowiada 160mg MDMA?
Uwaga! Użytkownik 69plateau jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3129 / 26 / 0
Nieprzeczytany post autor: chusajn »
~110-120
High, how are you?
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana kolejnym krokiem rozwoju karaibskiej Dominiki?

Dominika to niewielka karaibska wyspa, często mylona ze względu na podobną nazwę z o innym, większym państwem – Republiką Dominikany. Niemniej jednak, w obszarze legislacji konopnej to właśnie Wspólnota Dominiki zdaje się wytyczać kierunek dla wielu okolicznych państw.

Budowali z kostki brukowej... schowek na amfetaminę. Policjanci zatrzymali 27-latka z narkotykami

W niedzielę, 13 lipca br., gostynińscy policjanci zatrzymali 27-letniego mieszkańca powiatu gostynińskiego, który posiadał przy sobie amfetaminę. Narkotyki odnaleziono w prowizorycznej budowli z kostki brukowej. Za popełnione przestępstwo grozi mu kara do 3 lat pozbawienia wolności.

Alkohol miał swój udział w powstaniu złożonych hierarchicznych społeczeństw

Alkohol towarzyszy nam od tysiącleci. Używały go wszystkie wielkie cywilizacje. Znali go Majowie, Egipcjanie, Babilończycy, Grecy, Chińczycy czy Inkowie. Odgrywał ważną rolę w ceremoniach religijnych, wciąż jest ważnym elementem spotkań towarzyskich. Był środkiem płatniczym, służył wzmacnianiu i podkreślaniu pozycji społecznej. W najstarszym znanym eposie literackim „Eposie o Gilgameszu” jednym z etapów ucywilizowania Enkidu – który symbolizuje tam dziką naturę, niewinoość i wolność – jest wypicie przezeń piwa.