Fenyloetyloaminy z przyłączonym farmakoforem N-benzylowym.
Więcej informacji: NBOMe w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 6160 / 433 / 12
el tryptaminno pisze:
jak byście porównali to z 25I Nbome ? :rolleyes:
Podobna zależność, jak między kofeiną a metamfetaminą, gdzie NBMD to kofeina. Systematycznie klasa podobna, ale wspólnego mianownika nie widać.
Obejrzyj hyperreal.at/pelna-legalizacja na HyperTubie!
Klucze do szyfrowania emaili do mnie (surveilled-hyperreal.info): https://keys.openpgp.org/vks/v1/by-fingerprint/CD9C63559C3FBEC2545C942CD7FE3586C83BF910
  • 3362 / 349 / 0
Wysokie dawki cos daja?
  • 207 / 4 / 0
Hmm ciekawe to porównanie działania stanu psychicznego do zjazdu hometa. Właśnie czegoś takiego szukałem. Ten stan kiedy homet zanika, ale zostaje zdecydowanie inny sposób myślenia, bardzo kreatywny, jest tym co w homecie lubię najbardziej i tak naprawdę na ten stan czekam od samego początku.

A zatem czy ktoś może potwierdzić, czy to porównanie do zejścia ho-meta w przypadku 25i-nbmd jest w jakiejś mierze słuszne?
  • 182 / 4 / 0
nie licz na to
  • 207 / 4 / 0
czyli zostaje sprawdzony sposób :) polubić tego kolorowego safandułę i poczekać na zejście ;)
  • 154 / 2 / 0
Teraz nabieram duzych watpliwosci bo szamale mkartony 25I 2mg i za chuja nie wiem czy to jest ta substancja ktora tutaj opisujecie czy to moze jest NBOMe z opisu dzialania wlasnie podchodzi mi chyba pod pierwsza opcje... wlasnie dzialanie przypominalo mi bardzo zejscie z tryptaminek i duzy niedosyt w czasie dzialania no i jezyk bardzo znieczulalo... kartony byly koloru fioletowego, moze ktos mial doczynienia?
  • 545 / 8 / 0
el tryptaminno pisze:
jak byście porównali to z 25I Nbome ? :rolleyes:
Bardzo subtelne działanie, słabsze od Nbome. Ale w sam raz do pracy, nie zaburza koncentracji, wręcz miałem wrażenie że ją poprawia. Dość fajnie dzień spędziłem na NBDM. Ale szału nie ma. (Mam kartony z logiem apple, strasznie gorzkie.)
  • 953 / 4 / 0
dobra, opierdoliłam na oko 0,75mg, trzymane na dziąśle godzinę i coś nie chce wchodzić, a powinno cokolwiek chyba.
tym bardziej, że szachmat, z tego, co wiem, opierdolił 0,5mg i coś tam czuł.

jakieś pomysły co jest ze mną nie tak albo co zjebałam?
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
  • 1876 / 23 / 0
Raczej nic , substancja ma bardzo duży rozrzut w dawkowaniu . Też takich dawek nie czułem :) Zresztą gdy miałem 1 raz do czynienia z tą substancją oczekiwałem innych efektów bo tej substancji daleko do typowego psychodelika.
  • 953 / 4 / 0
no ogarnęłam wczoraj, że jednak działa jak dopaliłam zioła i kompletnie straciłam pamięć krótkotrwałą na półtorej godziny, co było bardzo zabawne. rozmowa z drugą osobą w takim samym stanie sprawiała mi wiele radości %-D
musisz przekroczyć granicę tylko po to, by pamiętać, gdzie leży.
ODPOWIEDZ
Newsy
Ekspertka: nikotyna ma większy potencjał uzależnieniowy niż heroina

Nikotyna ma bardzo duży potencjał uzależnieniowy, jest on nawet większy niż w przypadku heroiny - powiedziała PAP prof. Dominika Dudek, psychiatra. Dodała, że jej używanie ma niekorzystne skutki zdrowotne. Wskazała też, że nikotyna działa silnie na układ nagrody powodując wydzielanie się dopaminy.

Jak służby rozbiły kokainowy szlak z Kostaryki do Europy?

Międzynarodowa operacja o kryptonimie „Purga-Calipso Guanacaste”, koordynowana w Europie przez Europol i prowadzona równolegle przez kostarykańską Policía de Control de Drogas, hiszpańską Guardia Civil oraz portugalską Polícia Judiciária, zlikwidowała szlak przerzutowy, którym od 2019 roku trafiały do Europy setki kilogramów kokainy ukrytej w mrożonym proszku juki i kontenerach z owocami.

Setki kilogramów narkotyków w gaśnicach i kołach zapasowych. Osiem osób przed sądem

Prokurator Prokuratury Regionalnej w Gdańsku skierował do Sądu Okręgowego w Gdańsku akt oskarżenia przeciwko ośmiorgu osobom, oskarżonym o udział w zorganizowanej grupie przestępczej zajmującej się międzynarodowym obrotem marihuaną i kokainą oraz praniem pieniędzy. Aktem oskarżenia objęto siedmiu mężczyzn i jedną kobietę.