Dział, w którym omawiane są konkretne kondycje, oraz ich wpływ na i współzależności z efektami środków psychoaktywnych.
ODPOWIEDZ
  • 2362 / 28 / 0
Twój wynik Aspi: 17 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 186 na 200
Wykazujesz większość cech neurotypowych
wcale mi was nie żal
BS
  • 883 / 10 / 0
derb: Wydaje mi się, że z tym jak ze wszystkim, umiaru trochę. Zespół apsergera zdaje się nieść całkiem niezłe pozytywne skutki, a przynajmniej ma taki potencjał.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2012 przez Elwis, łącznie zmieniany 1 raz.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 887 / 11 / 0
Jakie te skutki?
  • 883 / 10 / 0
Autyzm/zespół apsergera powoduje, że cierpiący na nie myślą w dość specyficzny sposób. Możliwe, że bez tego nie mielibyśmy w ogóle internetu. Programowanie, matematyka, wszelkie inne przedmioty ścisłe w których to jest raczej zaleta niż wada. Może się mylę, ale chyba dlatego prawie żaden normalny człowiek nie jest w stanie ogarnąć programowania czy matmy tak na 100%, bo od początku do końca (zwłaszcza programowanie) było rozwijane przez tych świrów. Ja na szczęście potrafię i jednocześnie nie jestem tak wykręcony. :) Ciekawe czy Euler ma Aspergera? %-D
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2012 przez Elwis, łącznie zmieniany 3 razy.
Zdecydowanie odradzam Ci ćpanie.
x = x
  • 3206 / 175 / 0
Twój wynik Aspi: 134 na 200
Twój wynik neurotypowy (nieautystyczny): 60 na 200
Wykazujesz większość cech Aspi
[img]http://www.rdos.net/pl/poly12c.php?p1=7 ... =70&p12=32[/img]

Mój wykres wygląda trochę jak głowa kurczaka %-D

Dobra, co teraz?

Swoją drogą, nieźle się zdziwiłem co najmniej kilkanaście razy, niektóre pytania wyglądały, jakby były zrobione specjalnie pode mnie. Huh.

Jeszcze do tego wuj jest schizofrenikiem. Odradzam sobie ćpanie.
Ostatnio zmieniony 18 stycznia 2012 przez ItvH2erPPPWR, łącznie zmieniany 3 razy.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3163 / 363 / 0
Nie podniecajcie się tak tymi testami. Ona są skonstruowane w ten sposób ze kompletnie przeciętni/normalni/niezaburzeni ludzie mogą w nich osiągać wysokie wyniki. Testy te stanowią tylko dodatek do diagnozy która opiera się głównie na analizie objawów i obserwacji pacjenta, same w sobie niewiele znaczą.
  • 2878 / 21 / 0
Limitbreaker pisze:
Mój wykres wygląda trochę jak głowa kurczaka %-D

Dobra, co teraz?
A co ma być? Lecz się. Nie jesteś wyjątkowy, tylko chory.
And I guess that I just don't know.
*                       *                      *
Kiedy spoglądam wstecz, widzę siebie pozostającego za mną daleko w tyle.
  • 3206 / 175 / 0
Nie podniecajcie się tak tymi testami. Ona są skonstruowane w ten sposób ze kompletnie przeciętni/normalni/niezaburzeni ludzie mogą w nich osiągać wysokie wyniki. Testy te stanowią tylko dodatek do diagnozy która opiera się głównie na analizie objawów i obserwacji pacjenta, same w sobie niewiele znaczą.
Masz oczywiście rację, to odnosi się do większości tego typu testów. Nie mam odwagi pójść do lekarza. Odnoszę wrażenie, że mimo wszystko zostałbym wyśmiany. Nie wiedziałbym nawet, 'z czym' tam iść.

Bez sensu.
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3163 / 363 / 0
A po co chcesz iść do lekarza, coś ci dolega?
Ja miałem okres w życiu że sobie wkręcałem różne zaburzenia które tak na prawdę były w 90% spowodowane tym że non stop ćpałem i przez to mi psycha siadała a objawy tego siadania psychy pasowały do połowy chorób z ICD-10.
  • 3206 / 175 / 0
Może. Zależy co masz na myśli przez non-stop. Część pasowałaby do okresu na długo przed ćpaniem.

Szkoda czasu. Trzeba mi tylko benzo na sen.
ODPOWIEDZ
NarkoMemy dodaj swój
[mem]
Newsy
Mikrodawki LSD raczej nie leczą ADHD [BADANIE]

Mikrodawki LSD nie okazały się skuteczniejsze od placebo w leczeniu ADHD – informuje pismo „JAMA Psychiatry”.

Akcja CBŚP i czeskiej policji: rozbicie międzynarodowej grupy przestępczej

Policjanci Zarządu w Krakowie CBŚP we współpracy z czeskimi organami ścigania rozbili międzynarodową grupę przestępczą zajmującą się produkcją oraz wprowadzaniem do obrotu znacznych ilości narkotyków. Zatrzymano 16 osób oraz zabezpieczono ponad 12 kg różnego rodzaju narkotyków. Działania te są częścią szerszego śledztwa dotyczącego przemytu substancji psychotropowych w Europie, które nadzoruje Prokuratura Okręgowa w Gliwicach.

"Przyjął narkotyki i wsiadł za kierownicę publicznego autobusu". Wiadomo, kiedy zapadnie wyrok

9 kwietnia w Sądzie Apelacyjnym w Warszawie ma zapaść wyrok w procesie odwoławczym Tomasza U., który kierując autobusem spowodował kilka lat temu wypadek na moście Grota-Roweckiego. Zginęła jedna pasażerka, ranne zostały 22 osoby, w tym trzy były w stanie ciężkim. Sprawca był pod wpływem amfetaminy