Więcej informacji: Alfa-pirolidynoalkilofenony w Narkopedii [H]yperreala
doppelganger pisze:Hel z ulicy czasem bardziej zanieczyszczony i człowiek żyje :P Jakie dawkowanie byście obstawiali?
miej też na uwadze, że ten staf mocno spiduje i mocno wchodzi fizycznie (serce, naczynia krwionośne) - w sumie mógłbym go z powodzeniem nazwać "zamiennikiem amfetaminy". a jeszcze co ważne do IV - to się chyba nienajlepiej rozpuszcza w wodzie.
edit: podsumowując. nie wiem. jakbym miał IV to zapodawać to nie więcej niż 20mg na początek. pewnie to za mało, ale nie mam pojęcia po jakim czasie walnie pełna dawka i jak zareaguje organizm. może da się jakoś dozować bardziej powoli aż do osiągnięcia dobrej ilości.
Fajnie pewnie wypadnie w miksie z jakimś serotonigenicznym ketonem. Ktoś ma jakieś doświadczenie? ===> Miksy. - surv
doppelganger pisze:Łoł, dzięki za naprawdę konstruktywną odpowiedź. Tak też planowałem, 40mg na dwoje. Jutro przyjdzie paczuszka, to przetestuję.
Fajnie pewnie wypadnie w miksie z jakimś serotonigenicznym ketonem. Ktoś ma jakieś doświadczenie? ===> Miksy. - surv
ciekawe czy masz to samo co ja - białobeżowy proszek grudkowy, z błędem na opakowaniu we wzorze (brakuje jednego -CH3)? do mnie dzisiaj doszła paczka i będzie fajny weekend coś czuję ;)
co do mixów to nie wiem. z DMMC w większym miksie, ale ja nie ogarniam działania samego DMMC (zawsze inaczej). dla mnie samo w sobie jest zajebiste i nie jestem pewien czy nie ma też lekkiego profilu serotonergicznego.
może lepiej zostawić do miksów niż dezynfekować kanalizację, może w mieszance z innym stimsem będzie fajny, wciąganie nawet łagodne ale te grudy takie pojebane że trzebaby przez moździerz przepuścić.
scalono - surveilled
To przez Ciebie Toshiro! Przypomniałeś o tym gównie.
Testy iv jednak wznowione.
50mg i coś tam, ale więcej skutków ubocznych niż działania. Przeokropny ból głowy.
70mg no i wreszcie coś tam ciekawszego, ale bez szału. Łeb nadal nakurwia i mięśnie jakby dziwnie napięte.
przy okazji w sumie w temacie - miał ktoś okazję testować "MDNPP"? rzekomo jest to MDPPP tylko lekko zmodyfikowane, sprzedawca coś kręci o sposobie syntezy, że niby w sumie też jednak MDPPP. oczywiście bez konkretów - jak dla mnie mocno podejrzane, ale może działa lepiej niż ten szit?
Kurwa, byłem przekonany, że już pisałem tego posta.
doppelganger pisze:Aaaa... jeszcze jedno. Testy zakończone przy 100mg iv. Działa troche jak MDMA, troche jak speed. Ale przy kurewnie dużych dawkach. Doustnie, żeby taki efekt uzyskać to chyba z 500mg najmniej. Oczywiście piszemy o tym naszym zjebanym sorcie, żeby ktoś się potem nie przekręcił.
Kurwa, byłem przekonany, że już pisałem tego posta.
Narkotykowy krajobraz Europy. Nowy trendy na czarnym rynku
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
Kartele przemycają narkotyki na statkach z chorym i martwym bydłem
Kartele narkotykowe wykorzystują statki wypełnione chorym i padłym bydłem do przemytu ogromnych ilości kokainy trafiającej ostatecznie do Europy – informuje „The Telegraph”, powołując się na źródła wywiadowcze.
Korea Południowa: Torebki wyglądające jak herbata wypływają na plaży. W środku narkotyki
Ketamina w torebkach przypominających herbatę - takie pakunki znajdują na plaży mieszkańcy południowokoreańskiej wyspy Jeju. Władze ostrzegają, aby ich nie dotykać i nie otwierać, a także informować policję.
Fatalna pomyłka - myślał, że to klienci i wręczył narkotyki nieumundurowanym policjantom
Policjanci z Wydziału Wywiadowczego Komendy Miejskiej Policji w Szczecinie zatrzymali mężczyznę, który podczas kontroli klatki schodowej… sam podał funkcjonariuszowi woreczek z suszem roślinnym. Interwencja doprowadziła do zabezpieczenia większej ilości narkotyków.