Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 1951 / 15 / 0
Jeśli ktoś tripował w Beskidach, z opcją spania na dziko w krzakach, to prosiłbym o PW, bo mam kilka pytań :)
  • 21 / / 0
Zoo - nieodpowiednie miejsce dla osób wrażliwych na krzywdę zwierząt. Dużo empati i współczucia.
Lampiony - najlepsze wizuale ze wszystkich moich tripów , później jeszcze lepszy bad trip kiedy laski przebrane za wiedźmy zaczęły latać w okół nas.
http://www.youtube.com/watch?v=O0LiJmSX2fs

Kościół , sanki w górach , obserwatorium astronomiczne .. zostało jeszcze kilka pozycji do zrealizowania .
  • 1951 / 15 / 0
Własnie na walentynki w mieście gdzie byłem, był motyw że puszczano na rynku te lampiony. Ja własnie wyszedłem sobie skfaszony na balkon na szluga i patrzę - UFO. O kurwa, następne! Szybko wołam kobietę i się zastanawiamy o co chodzi.... Potem doszliśmy do w wniosku, że przecież walentynki dziś są :D
  • 72 / / 0
Bieszczady latem - górki wysokie, ale wystarczająco łagodne, by było bezpiecznie. Pod wieczór mgła napływa do otaczających dolin i przesmyków, w oddali iskrzy się Solina, a z powodu braku zanieczyszczenia światłem widoczna Droga Mleczna :) Idealne do łączenia się z naturą!
  • 3215 / 420 / 0
Samotny trip w lesie nocą - fakt faktem, że nie każdemu będzie się podobać. W moim wypadku po 25D-NBOMe. 2 godzinna kontemplacja nad strachem, jego źródłami i mechanizmem powstawania tego uczucia. Proponuje znać jednak las i nie schodzić ze ścieżek.
Uwaga! Użytkownik Fatmorgan nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 3732 / 45 / 0
Bieszczady, jasne staryyy. Rzeczywiscie w nie widzialam piekniejszego nieba.
Zaliczylam oboz koncentracyjny na DXM, teraz sie chodzi tam ze sluchawkami, swietny motyw, pod DXM w sam raz. Prawie mnie sztywna wyniesli po tych historyjkach.
Cmetarz niezliczona ilosc razy w roznych kombinacjach.
Bunkry i forty nyskie, no klasyka.
Galeria sztuki w Czestochowie i Jasna Gora w nocy, LSD, MXE.

I uwaga, fajne rzeczy:
[ external image ]
Sztucznie usypana gora, widas z niej cale miasto i wieje jak ja pierdole. :-D Wyglada jak ladowisko dla ufo, przez wiekszosc czasu pusto. Po MXE, czujesz sie jak pan i wladca swiata, albo jak startujacy samolot. :-D Na zdjeciu CosmoDo. Jeszcze panorama:
[ external image ]

Tutaj po MXE i makiwarze, byl jeszcze drugi staw, rosly tam lotosy.
[ external image ]

Tutaj plywalismy po MXE i 3,4-DMMC, cieplutka woda i genialny trip, te barki przyjemne fale robily:
[ external image ]

To nasze hobby, staramy sie cpac caly czas w nowych miejscach. W poszukiwaniu takich miejsc biegnie nam zycie i odkrywamy za kazdym razem cos swietniejszego. :-D
http://i.imgur.com/wd1po.jpg - nie chce mi sie zmniejszac.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 1052 / 77 / 0
Skladanie namiotu cyrkowego na BDFie
Uwaga! Użytkownik zioloziolo jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 182 / 2 / 0
Wesołe miasteczko i karuzela wykręcająca do góry nogami zaliczone :gun: Polecam.
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Narkofabryka w dawnej stadninie

Funkcjonariusze CBŚP i SG zlikwidowali w województwie śląskim nielegalne laboratorium narkotyków syntetycznych. Podczas realizacji zatrzymano na gorącym uczynku dwóch mężczyzn, a także zabezpieczono ponad 44 kilogramy gotowego narkotyku Alfa-PVP o czarnorynkowej wartości szacowanej na 3,5 mln zł oraz tysiące litrów substancji wykorzystywanych do jego produkcji.

Kawa dobrze wpływa na zdrowie psychiczne. W umiarkowanych ilościach

Po przeanalizowaniu danych dotyczących ponad 400 000 osób, naukowcy z Uniwersytetu Fudan doszli do wniosku, że picie umiarkowanych ilości kawy – dwóch lub trzech filiżanek dziennie – jest powiązane z mniejszym ryzykiem wystąpienia lęków i depresji. Ochronne działanie kawy było bardziej widoczne u mężczyzn niż u kobiet.

Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.