Pochodne 2,5-dimetoksyfenyloetyloaminy.
Więcej informacji: 2C-x w Narkopedii [H]yperreala
ODPOWIEDZ
  • 3206 / 176 / 0
qlimatajox pisze:
Bez urazy, ale takie pół główki czy całą od zapałki to możesz sobie w dupalka wsadzić :-)

Nie w tym wypadku...
shit, true, coś mi błędnie mówiło że dawkowanie bflaja to kilka mg.

/smart advice given
Uwaga! Użytkownik ItvH2erPPPWR nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 343 / 8 / 0
tak przy paru mg to będzie efekt progowy przy kilku lekkie poprawienie nastroju w delikatnym stopniu. Tak na dobrego tripka to chyba 10-20mg.

Nie chciałbym jednak mieć takiego pecha, że trafiłem akurat na te cb-fly, które okazało się być Bromo-DragonFLY. Już 10mg to mogłaby być tragedia,a co dopiero 20...
Masakła :D
  • 138 / / 0
Miałem przyjemność (niemałą) spróbować w weekend 2C-B fly w ilości 20mg.

Przyznam, że jestem zaskoczony sposobem działania tej fenylki. Przede wszystkim w najmniejszym nawet stopniu nie mąci w głowie - całkowita klarowność myśli, zero problemów z dogadaniem się z ludźmi. To uczucie trzeźwości, połączone z długim czasem ładowania się (2h+) i brakiem bl spowodowało, że dopiero wymieniając się wrażeniami z będącym na tym samym Opakiem zauważyłem, jak bardzo jestem zrobiony. Bardzo, a jednocześnie subtelnie.
Z efektów, które można łatwo ubrać w słowa - euforia, zwiększona empatia (w mniejszym stopniu niż w przypadku 2C-B), poprawiony odbiór muzyki, stymulacja. Wszystko w umiarkowanych ilościach. Wizualnie weszło po dopaleniu, bardzo łagodne i przyjemne pełzanie otoczenia. Trzymało ok 12h, sam peak 4-5h. Wydajne, wydajne.
Właściwie profil działania przypomina mi C30-NBOMe, z nieco większą poprawą nastroju.

Na imprezie jadło to parę osób i kogo nie spytałem, to zachwycony :D Genialnie łączy się z THC. I w sumie chyba rozumiem, czemu to ulubiona fenylka Ann Shulgin; substancja jest cokolwiek 'kobieca'. Szkoda, że to tak egzotyczny specyfik, bo jestem pewien, że wiele osób na stałe umieściło by go w swoim top 5 psychodelików. Ja umieszczam :]
  • 343 / 8 / 0
Właśnie z Opakiem wczoraj rozmawiałem i rozwiał moje wątpliwości i polecał również jeść 20mg coś w tym jest hehe.

Pisał też, że paru znajomych testowało donosowo 10 i ich pozytywnie poskładało ;]
Może to Ty HunT m.in?

Chciałbym wiedzieć czy jest duża różnica w jakości tripu sniffem, a oral...

I się tak zastanawiam czy bardziej bede zadowolony jak sniffne 10mg czy jak zjem 20 :cheesy:
  • 6 / / 0
Ostatnio udało mi się ze znajomymi zdobyć 30mg tej substancji . Byliśmy po grubej imprezie i i postanowiliśmy zrobić sobie mały after, więc postanowiliśmy wrzucić odrobinę tej substancji, żeby trochę rozkręcić poranek (ja wrzuciłem ok 4mg, dwójka znajomych 7,5mg donosowo)

I tu zaczęła się jazda, bo wszyscy spodziewali się lekkiej euforii, poprawy nastroju i lekkich doznać wizualnych, ale tak sie nie stało, gdyż po około godzinie od wrzucenia sprawy zaczęły wymykać sie spod kontroli. Okazało się, że w tej substancji tkwi niesamowity potencjał psychodeliczny, co jest bardzo nietypowe jak na fenyloetyloamine. Z relacji mojej znajomej wynikało, że udało jej się przebić nie raz a ponad trzy razy i obcować z czystym doświadczeniem psychodelicznym, podobnie mój kolega, który równo ześwirował i podsumował że tak grubego tripa jeszcze nie zdarzyło mu sie przeżyć (a doświadczenie z psychodelikami mamy niemałe)
"Już od najmłodszych lat mój spaczony charakter mówi mi, że jestem inny niż ogół śmiertelników"
  • 720 / 12 / 0
Sorki, nie wiem moze troche offtopowo ale dopiero teraz zajarzyłem :D ?
Dragonfly - dlatego ze wzór struklturalny wygląda jak owad? %-D
Haha, wchodze, patrze a tu kurwa centralnie ważka we wzrorze :D %-D
  • 264 / 2 / 0
Przez swoją głupotę wciągnąłem 20mg sniffem tej fenki. Bl dość lajtowy ale już przy ładowaniu się wiedziałem że coś jest na rzeczy i że będzie grubo. Napisze tylko że nie miałem kontroli nad tripem a raczej nad sobą, zachowywałem się jak upośledzony umysłowo przez co narobiłem sobie problemów. KOSMOS przed oczyma, ciałem leżałem na łóżku ale jakoś tego nie czułem bo byłem zupełnie w innej przestrzeni. Muzyka brzmiała niesamowicie i miała ogromy wpływ na przebieg podróży. Przy tej dawce trochę mi narobiło sieczkę w mózgu, zapętlałem się i permanentne uczucie deja vu. Wszystko się mogło skończyć o wiele gorzej :wall:
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 343 / 8 / 0
głupi ma zawsze szczęście ;p

Ja się chyba pokusze o 10mg sniffem

Jak szybko wchodzi podane w ten sposób?
  • 264 / 2 / 0
Jakieś 20 min
Nie ma złych i dobrych doświadczeń, wszystkie są obojętne, ale każde jest potrzebne.
  • 343 / 8 / 0
A dużo skróconego działania można się spodziewać?

jak przy 20mg doustnie jest to z 15h to 10mg sniffem z 8-10h podziała raczej z czego 3h peaku by było?
ODPOWIEDZ
Newsy
Był twarzą lokalnej policji od wielu lat. Zwalniają go za narkotyki

Rzecznik komendy policji w Kluczborku został zatrzymany w związku z posiadaniem narkotyków, właśnie jest wydalany dyscyplinarnie ze służby - dowiedział się tvn24.pl. To kolejny w ostatnim czasie przypadek przyłapania funkcjonariusza służb mundurowych z narkotykami.

Szajka z Mississaugi kradła mleko dla niemowląt by kupić narkotyki. 11 osób aresztowanych

Peel Regional Police poinformowała, że po czteromiesięcznym dochodzeniu udało się rozpracować zorganizowaną grupę przestępczą, która zajmowała się kradzieżą produktów dla niemowląt i ich wymianą na narkotyki. W sprawie postawiono zarzuty 11 osobom.

Wystarczy sekunda i kolor się zmienia. Ten tatuaż wykrywa groźną pigułkę w twoim napoju

Chociaż dużo mówi się o zagrożeniu, jakie niosą ze sobą tzw. pigułki gwałtu, rozpoznanie ich na imprezie wciąż bywa trudne. Właśnie dlatego naukowcy z Korei Południowej zaprezentowali nowatorskie rozwiązanie, które działa błyskawicznie i jest niemal niewidoczne.