cookie02 pisze:Tak to derelka. Mam to samo.
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -noise.gif
A jeśli chodzi o oczyszczenie organizmu z toksyn to wszystko zależy jaki czynnik powoduje. Jeśli ktoś nie ma nerwicy a pojawiło mu się to to może być zwykłe przemęczenie organizmu. Zaleca się wtedy dietę, magnez, kwasy omega.
Śnieg optyczny lub zamazane widzenie to częste objawy związane z zaburzeniami w neuroprzekaźnictwie.
cookie02 pisze:U każdego pewnie tak:
http://upload.wikimedia.org/wikipedia/c ... -noise.gif
A jeśli chodzi o oczyszczenie organizmu z toksyn to wszystko zależy jaki czynnik powoduje. Jeśli ktoś nie ma nerwicy a pojawiło mu się to to może być zwykłe przemęczenie organizmu. Zaleca się wtedy dietę, magnez, kwasy omega.
Zacząłem się dziwnie czuć, ciągle zamyślony chodzę, powoli zwykłe codzienne sprawy sprawiają mi ogromne kłopoty, mam huśtawki nastrojów, dziwne wyrzuty sumienia, jakbym był obcym w tym świecie. Wiecie, narazie nie jest to aż w takim stopniu zaawansowania, ale idzie w tym kierunku, drażni mnie to, przeszkadza, nigdy nie byłem na nic podatny, nie chorowałem, nie miałem problemów psychicznych, urazów z dzieciństwa też nie... I teraz pytanko, jak myślicie czy zaprzestanie palenie łida chociażby na pół roku na początek, dało by jakieś poprawy? Czy w ogóle łid mógł mnie wkręcić w derelke? Najbardziej mi zależy żeby znikły te zonki z uszami i wzrokiem, wróciły chęci i żeby ten świat nie był taki za szyby. Bo w necie nic nie znalazłem, czy taką derelkę trzeba odrazu leczyć psychiatrycznie, czy może w moim przypadku jest to tylko nasilane paleniem staffu? Jakby nie patrząc taki psychiatra mógł by mnie szybciej podlecyć, jakimiś farmakologami, ale jak kolega wyżej pisał, to też może pogorszyć sprawę. I teraz jestem w dupie i mam dylemat, nie wiem czy iść w psychiatrę czy to przeczekać, kurde nie wiem...
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Magiczne grzybki działają na mózg dłużej. Odkrycie pomoże w leczeniu depresji
Młodzież i marihuana w Polsce – jak realnie minimalizować ryzyko?
Spali w lesie i zażywali narkotyki. Policja zatrzymała rodziców trójki dzieci
Jedna z mieszkanek zadzwoniła na policję i poinformowała, że rodzice wraz z trójką dzieci w wieku 1, 4 i 6 lat przez ostatnią dobę przebywali w samochodzie, w lesie. Na miejsce natychmiast skierowano policyjny patrol.
1 dziennie i ryzyko drastycznie rośnie. Alarm: Polacy nic sobie z tego nie robią
Nawet niewielkie ilości alkoholu mogą istotnie zwiększać ryzyko raka jamy ustnej – wynika z badania opublikowanego w „BMJ Global Health”, które szczególnie alarmujące dane przynosi z Indii.
Fałszywy narkotest, prawdziwe konsekwencje. Jak policyjna procedura zniszczyła życie 20-latka
W teorii miał to być rutynowy patrol drogówki. W praktyce - początek koszmaru, który na wiele tygodni wywrócił życie młodego człowieka do góry nogami. Fałszywie dodatni wynik policyjnego narkotestu, medialny rozgłos i społeczny ostracyzm okazały się silniejsze niż późniejsze, prawdziwe wyniki badań krwi. Bo gdy prawda w końcu wyszła na jaw, szkody były już nieodwracalne.