Sipaszi pisze:no mefie slyszałem duzo, zwałszcza o tym jak ryje banie i szkodzi, jak majac takie informacje, mozna sie wjebac? przeciez to instynkt samozachowawczy sie powinien wlaczyc
kurwa mam nadzieje, ze sie nie wjebie nigdy ;p
Podobno tez probowal meth palonego, ale mowil, ze crack jest duzo przyjemniejszy i wpierdalajacy.
no mefie slyszałem duzo, zwałszcza o tym jak ryje banie i szkodzi, jak majac takie informacje, mozna sie wjebac? przeciez to instynkt samozachowawczy sie powinien wlaczyc
Nieprawda, mój ulubiony drug to grzyby a nie mam na nie ciśnienia od lutego, kiedy ostatni raz je jadłem.
Zauważyłem, że największe ciśnienia, takie 'KURWA GDZIE CPANIE WOLOLOLO KURWA MUSZE PRZYJEBAC JUZ TERAZ ZARAZ BO MNIE ROZKURWIIIII!' są po stymulantach. Przy opio sprawa wygląda inaczej. Brak opio, jeżeli nima skręta, to raczej depresja, rozpierdolenie psychiczne i taka kurewska tęsknota za czasem, gdy było dobrze, za czasem, gdy opio krążyło we krwi. Taka tęsknota do 'starych, dobrych czasów' (wiem, zdupy trochę sformułowanie). Problem w tym, że 'stare, dobre czasy' mogą w każdej chwili powrócić. Wystarczy przyjebać. ;)
Bardzo nieprzyjemny stan, ale przecież da się go przeczekać. Polecam odciąć sobie dojście do substancji i nie mieć pieniędzy. Działa. :)
e: substancja to kwestia drugorzędna, bo tak zaawansowany nałóg może się rozwinąć u każdego, od palacza po heroinistę. w każdym razie crack najlepiej opisuje ten rodzaj ciśnienia, już od samego początku
Szczaw999 pisze:Czemu nikt hery nie wymienił?Ponoc uzaleznia najmocniej
Polska 2026 wygląda jak Stany Zjednoczone w 1996
O polskim systemie leczenia uzależnień opioidowych - z perspektywy pacjenta po dziewięciu ośrodkach.
Alkohol i konopie wpływają na kierowców w odmienny sposób
Diler z Anglii przyjmował nietypową walutę. Uzależnieni spłacali długi rzadkimi kartami Pokemon
Nietypowa waluta w narkotykowym biznesie pod lupą angielskich śledczych. Podczas przeszukania domu 26-letniego dilera policjanci zabezpieczyli nie tylko kokainę, marihuanę i gotówkę, ale także pudełko z rzadkimi kartami Pokemon. Szybko wyszło na jaw, że służyły one uzależnionym do spłacania długów u przestępcy.
Narkotyki ukryte w papierze? Naukowcy wzięli pod lupę listy płynące do więzień!
Naukowcy z Politechniki Krakowskiej pracują nad innowacyjną metodą wykrywania substancji psychoaktywnych, która może znacząco usprawnić działania służb i laboratoriów. Ich celem jest stworzenie prostego, szybkiego i niedrogiego testu opartego na zjawisku fluorescencji, czyli emisji światła przez odpowiednio przygotowane związki chemiczne.
Indonezja: Najstarszy dowód na użycie substancji psychoaktywnej - sprzed 25 tys. lat
Mieszkańcy indonezyjskiej wyspy Sulawesi już 25 tys. lat temu wykorzystywali orzechy betelowe jako substancję psychoaktywną - wykazały nowe badania. Nawyk, który początkowo mógł być sposobem na złagodzenie bólu zębów, stał się najstarszym na świecie dowodem używania substancji psychoaktywnej.