To i tak nic. Jak kiedyś, dość dawno ja z kumplem zjaraliśmy się i parę przypadkowych jaraczy (jakieś 6 osób) z jointa z ~0,30g.
Na sobie zaobserwowałem coś takiego:
1 buch = 20% upalenia
2 buch = 40% upalenia
3 buch = 50% upalenia
4 buch = 60% upalenia
5 buch = 65% upalenia
6 buch = 70% upalenia
7 buch = 73% upalenia
8 buch = 75% upalenia
Może nie w takich akurat proporcjach, ale tak to mniej więcej wygląda.
Ja palę dwa lata około już i dalej tak jak i wcześniej całej lagi nie spalę sam. A co tu dopiero mówić o wiadrze...
Only stuff->szklanka
P.S. Na wiki piszą:
Systematyczne zaś zażywanie powoduje wystąpienie tolerancji odwrotnej[9].
komandos444 pisze:(...)im dłużej palimy tym większą mamy skłonność do upierdolenia się. Mogę teraz tak samo zjarać się lufką jak kiedyś tylko kiedyś ten stan mi wystarczał - teraz chcę dopalić jeszcze jakbym szukał czegoś więcej a przychodzi zwykle tylko większe upierdolenie. (...)
Problem w tym ,ze bardzo szybko wyrobisz sobie tolerke z powrotem ;)
Badanie: Brak dowodów na resztkowe efekty marihuany w prowadzeniu pojazdów
Od 2019 roku trwa złota era medycyny psychodelicznej
Pacjenci szukają ulgi w bólu. Jak zmienia się podejście do medycznej marihuany w Polsce
Narkotyki w starożytnym Egipcie i Mezopotamii? Archeolodzy mają koronny dowód
Nowe badania przenoszą nas w czasie o ponad 2500 lat. Odkryto dowód na to, że elity starożytnego Egiptu i Mezopotamii regularnie używały opium. Był to stały element ich życia. Prawdę ujawniło alabastrowe naczynko.
„Lewe” recepty na opioidy i środki odurzające w paczkach
Prokuratura w Nowym Targu prowadzi dużą sprawę. Lekarz wystawiał „lewe” recepty na leki opioidowe, a ksiądz był jednym z odbiorców środków odurzających. To jedni z wielu zatrzymanych do sprawy osób. Nowotarska prokuratura prowadzi śledztwo, które dotyczy zatrzymanych z czterech województw, a także przerzutu środków odurzających za granicę.
Grzyby halucynogenne zdumiały wszystkich. Są dziwniejsze niż myślimy
Psylocybina - substancja odpowiadająca za "magiczne" działanie niektórych grzybów - wyewoluowała niezależnie co najmniej dwa razy. Do takiego wniosku doszli naukowcy z Niemiec i Austrii, którzy opisali zaskakujące różnice biochemiczne między dwoma rodzajami grzybów wytwarzających ten sam związek.