Dział służący omawianiu marszy, petycji i innych form aktywności obywatelskiej.
ODPOWIEDZ
  • 2814 / 14 / 0
Re: Annonymous
Nieprzeczytany post autor: PcP »
Minimalny pisze:
A ja mam inne pytanie, skąd wiadomo że to nie wielka ściema?
Co? Konkretna akcja? Struktura wymiany informacji anonymouse w pewien sposób jest zcentralizowana wokół wiarygodnych witryn, choć jest elastyczna i w miejsce zablokowanego ogniwa szybko pojawia się coś innego. W przypadku ataku na MasterCard były problemy, że w pewnym momencie ludzie atakowali jakieś nieokreślone cele nawet bliżej nieznane IP z powodu problemów technicznych i przekazywania informacji "Co atakować?". Idź na http://anonnews.org/?setlang=pl [wiarygodna witryna z akcjami anonów] .
Zresztą co zmienia z kim walczysz, kto wypuścił komunikat? Czy nie ważne jest, aby walczyć, aby grupowo walczyć w jeden cel oraz aby ten cel był rozsądny, a nie przypadkowe ofiary np.niezidentyfikowane IP ?
Uwaga! Użytkownik PCP jest zbanowany na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 425 / 21 / 0
Oprah gets Trolled!
http://www.youtube.com/watch?v=86U9L9Q2trE
nnnnniger
Jakoś wolę takich anonimowych niż pedalskie akcje zwalczania nwo, globalnego ocieplenia, przeciwstawiania się kaczyńskim czy inne ideologiczne gówno.
  • 357 / 3 / 0
Nieprzeczytany post autor: Cyric »
Uwaga! Użytkownik Cyric nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 77 / 1 / 0
a jo troszku inaczej... bo data nie jest przypadkowa...może i nawet było wspomniane o tym wcześniej ale pominąłem... ale 15.10.2011 są zapowiedziane protesty w wielu miastach na świecie...
na ten przykład w pzn odbędzie się: http://pl.indymedia.org/pl/2011/10/54734.shtml
  • 166 / 3 / 0
i nadszedl czas...
  • 1456 / 19 / 0
Nieprzeczytany post autor: kfs »
I tak wszyscy umrzemy.
Uwaga! Użytkownik kfs nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 413 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: Old1125 »
kureawa, nie wiem czy to jest to to ale winamp rysuje na na czarno i siadał mi system... musiałem zmieniac ster i kodeki ale chyba nie odpale.na razie działa, zraeszta cchyj w dupe.
Siste, viator!
  • 576 / 11 / 0
Nieprzeczytany post autor: howlman »
Windows mi się zawiesił jak włączałem(co na laptopie rzadko się zdarza - to musi być znak), a Anonymous nie widać, czy to już ten marsz oburzonych? Sydney jest już "okupowane" wg TuskVisionNetwork24.
Ostatnio zmieniony 15 października 2011 przez howlman, łącznie zmieniany 1 raz.
Uwaga! Użytkownik howlman nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 1033 / 7 / 0
Pięknie, ładnie, również wkurwia mnie obecna sytuacja, ale nie widzę świata jak te pojeby. Ślepi głupcy, nie rozumieją, że socjalizm cofa w rozwoju.
  • 1558 / 18 / 0
Te marsze oburzonych w maskach v jak vendetta to ich ziomki?
Świadomość jest uświadomieniem sobie bycia świadomym. -Blef?
:)
ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Największa europejska imprezownia tonie. Karetki błagają o pomoc – jeżdżą tylko do nocnych klubów

Ibiza – symbol beztroskiej zabawy, dźwięków techno i drinków za 25 euro – pęka w szwach. Ale, co ciekawe, nie z powodu tłumu turystów. Pęka system ratownictwa medycznego. Jak podaje lokalny związek zawodowy służby zdrowia, nawet jedna trzecia wszystkich interwencji karetek dotyczy klubów nocnych, gdzie dochodzi do… „bad tripów” po wiadomych zakazanych używkach.

Wpadli w trakcie transakcji

Piaseczyńscy kryminalni zatrzymali narkotykowy duet. Mężczyźni wpadli w trakcie transakcji, która odbywała się na jednym z parkingów w Wólce Kosowskiej. Na posesji 49-letniego obywatela Ukrainy, policjanci znaleźli uprawę marihuany. Krzaki konopi indyjskiej zostały zabezpieczone. 44 i 49-latek usłyszeli zarzuty karne oraz zostali objęci policyjnymi dozorami.

Narkopandemia w Niemczech. Umiera coraz więcej młodych ludzi

Liczba zgonów spowodowanych zażywaniem narkotyków utrzymuje się w Niemczech na wysokim poziomie. W ubiegłym roku 2137 osób zmarło z powodu konsumpcji narkotyków. To o 90 niż rok wcześniej – przekazał Hendrik Streeck, pełnomocnik niemieckiego rządu ds. uzależnień i narkotyków.