Mam wąsy - będziesz miał kogoś obok siebie w razie czego?
ponoć lepiej nie zostawać samemu... ? Wlaśnie boję się że nie znajdę nikogo kto by w razie czego był obok mnie, przy dziewczynie nawet się nie odważę na takie podróże, bo to panikara.
Co do iboga TA vs. HCL Michelle z iboga World stwiuerdziła : As you will be using it for spiritual purposes and to stop smoking tobacco, the TA will work better for you
I have found that people have more visions with the TA and are also able to remember everything better
Mam wąsy, a może Ty pisałbyś się na mojego guida za parę tygodni? :)
Trzymam w ręku 2 gramy ibogaine HCl. Otrzymałem 7 dnia po wysłaniu. Przesyłka została otwarta, skontrolowana i zaplombowana przez celników. Dołączona karta charakterystyki produktu wskazywała ekstrakt ziołowy z dokładną nazwą rośliny, której nie chcę podawać i była nie do końca zgodna z prawdą. Przesyłka zapakowana maszynowo z wytłoczonym bliżej nie określonym numerem. Żadnych strunowych woreczków, wygląda to jak profesjonalna próbka laboratoryjna. Wniosek: naprawdę rozsądna firma, pytanie o to co umieścić jako opis byłoby w 100% trafione w przypadku Polski gdyż po prostu została by skonfiskowana a w tym przypadku nie grozi nam to. Załączone dokumenty zawierają również zdanie: no commercial value czyli bez wartości handlowej. Jeżeli podano by dokładną cenę musiałbym zapłacić ok. 20% podatku czyli następne US$ 100 przy tej kwocie. Jakość obsługi jest ekstremalnie wysoka i można wyczuć iż oprócz chęci zysku, co jest normalne, osobom po drugiej stronie zależy na tym żebyś nie zrobił sobie krzywdy i użył tego tak jak powinieneś. Świadczy o tym wysłanie próbki dopiero bo uzyskaniu ode mnie szczegółowych informacji na temat zdrowia, wagi, celu itp, itd. Nie to żebym reklamował ale jestem bardzo mile zaskoczony całością transakcji, poza tym mają rewelacyjne opinie użytkowników. Życzcie mi szczęścia. Zużywam resztę makówek dzisiaj.
Godzina W została wyznaczona na czwartek 8.30 rano. Dzieci w szkole, żona w domu. Cisza i spokój gwarantowane. Do poniedziałku mam urlop więc nie ma pośpiechu. Dziękuję, dobranoc jak na osiemnastce u wróbla.
stardustman pisze:
Mam wąsy, a może Ty pisałbyś się na mojego guida za parę tygodni? :)
Marihuana negatywnie wpływa na płodność kobiet? Nowe badania kanadyjskich naukowców
7 petycji przeciw reklamom i promocjom alkoholu, które mogą zmienić polskie prawo
Efekty terapii wspomaganej psychodelikami są zachwycające
Dentysta od razu pozna, czy paliłeś marihuanę. Kilka ważnych szczegółów
Coraz więcej pacjentów siada na fotelu "po skręcie", licząc na mniejszy stres. Tymczasem stomatolodzy i badacze alarmują: regularne używanie marihuany może odbić się na zębach i dziąsłach, a przed zabiegami potrafi skomplikować działanie znieczulenia. Na liście konsekwencji pojawiają się nie tylko ubytki i utrata zębów, ale też sygnały związane z nowotworami jamy ustnej.
Intensywne używanie marihuany wzmacnia związki kobiet, ale osłabia relacje mężczyzn
Nowe badanie wyjaśnia, dlaczego.
Palenie z trzeciej ręki staje się z czasem coraz bardziej szkodliwe
Bierne palenie – narażanie osoby postronnej na oddziaływanie dymu tytoniowego – jest dobrze rozpoznanym zagrożeniem dla naszego zdrowia. Znacznie mniej wiadomo natomiast o „paleniu z trzeciej ręki”, czyli o sytuacji gdy dym z palonego papierosa już wywietrzał, a my wdychamy związki chemiczne, które po paleniu papierosów osiadły na ścianach, dywanach, meblach, firankach czy ubraniach.