Dział poruszający prawne kwestie użytkowania narkotyków. Legalizacja, kary, pytania do adwokata.
ODPOWIEDZ
  • 141 / 2 / 0
london5 pisze:
A ja już miałem sprawę. groził mi rok więzienia ale sędzia wydał wyrok 3 lata w zawieszeniu i dozur kurwatora ufff
powinieneś siedzieć, bo miejsce ścierwa które bije innych ludzi jest w pierdlu. jebane zyciowe zera, co nie potrafią zarobić uczciwie, tylko zabiorą innemu i jeszcze wpierdolą.

ZABIJ SIĘ

WARN. Dyskusja nie na temat - PcP
  • 248 / 3 / 0
NieZaczynaj pisze:
[...]czy pójdę za to siedzieć? [...]
Czy fakt bycia pod wpływem pod wpływem alkoholu albo LEGALNYCH substancji odurzających w czasie pepełniania czynu broni mnie?
Zainwestuj w dobrego prawnika i nie oszczędzaj ani grosza na nim (prawo, prawem, ale układy i pozycja w palestrze ma duże znaczenie!). Ciężko będzie się wybronić z tego "auta" biorąc pod uwagę twoje papiery. Chyba jedyna linia obrony to uzależnienie od alkoholu/substancji psychoaktywnych co się wiąże z ograniczoną poczytalnością. Jeśli miałbym obstawiać pieniądze to postawiłbym, że jednak będziesz gibał.

@Lifelover -To nie jest konkurs oceny moralnej, żeby przypadkiem tobie się kiedyś noga nie powineła, spędziłbyś na dołku 48 za głupotę to może inaczej byś gadał.
  • 20 / / 0
/ciach/

A co do tematu, stary trzymaj sie. Mysl pozytywnie, i rob wszystko zeby bylo dobrze.
Ostatnio zmieniony 16 czerwca 2011 przez Maskaradore, łącznie zmieniany 1 raz.
Powód: offtop ciachnięty, reszta w koszu
  • 1519 / 20 / 0
Nom, np wpierdol komuś, zajeb komórke czy rozjeb komuś szybe. Na pewno bedzie spoko

Żeby życie miało smaczek, raz grzybek a raz maczek...

Breslau jest niemieckie!
  • 708 / 25 / 0
Lifelover pisze:
london5 pisze:
A ja już miałem sprawę. groził mi rok więzienia ale sędzia wydał wyrok 3 lata w zawieszeniu i dozur kurwatora ufff
powinieneś siedzieć, bo miejsce ścierwa które bije innych ludzi jest w pierdlu. jebane zyciowe zera, co nie potrafią zarobić uczciwie, tylko zabiorą innemu i jeszcze wpierdolą.

ZABIJ SIĘ

dokładnie zabierając wolność innemu sam powinieneś gnic w wiezieniu

ODPOWIEDZ
Artykuły
Newsy
Holenderski eksperyment z regulowaną uprawą marihuany okazał się sukcesem

Minął dokładnie rok, odkąd holenderskie coffeeshopy w wybranych gminach zaczęły sprzedawać wyłącznie legalnie uprawianą marihuanę. Eksperyment, który miał uderzyć w czarny rynek, przynosi pierwsze wymierne efekty. Choć nie obyło się bez kar finansowych, ogólny bilans jest zaskakująco pozytywny.

„Król dopalaczy” poszukiwany listem gończym. NIEOFICJALNIE: Dawid B. przebywa na Zanzibarze

Dawid B., łódzki „król dopalaczy” jest poszukiwany listem gończym. Mimo prawomocnego wyroku z 2023 roku nie spędził ani jednego dnia w więzieniu. Jak udało się nieoficjalnie ustalić reporterce Radia Łódź, mężczyzna obecnie przebywa na Zanzibarze w Tanzanii.

Co dzieje się w mózgu pod wpływem psychodelików? Nowe badanie daje odpowiedzi

Psychodeliki mogą sprawiać, że ludzie doświadczają siebie i świata w uderzający sposób – kształty ulegają przeobrażeniom, dźwięki zniekształceniu, a niekiedy dochodzi nawet do zaniku poczucia własnego „ja”, zjawiska określanego jako „ego death”. Jednak to, co dokładnie dzieje się w mózgu, by wywołać takie wrażenia, wciąż nie jest w pełni zrozumiałe.