Dział poświęcony wpływowi substancji psychoaktywnych na działalność człowieka.
ODPOWIEDZ
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pan profesor »
czy potzrbuje konta prenium, zby sciagnac tenn plik?
  • 17 / / 0
Nie. Odlotowo co nie?
Uwaga! Użytkownik William_Wallace_I nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 18 / / 0
Nieprzeczytany post autor: pan profesor »
to czemu nie moge go sciagnac?
jak klikam w link, to otwiera mi sie rapidshare, ale error jakis jest.....
  • 17 / / 0
This file is neither allocated to a Premium Account, or a Collector's Account, and can therefore only be downloaded 10 times.

Czyli może być ściągnięty tylko 10 razy. Nie wiem czemu, ale wychodzi na to, że nie możesz :(
I tak nie masz czego żałować. Gupie to.
Uwaga! Użytkownik William_Wallace_I nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Jakby ktoś wrzucił ponownie to mogę zrobić upload na rapidzie na premium - będzie cały czas do ściągnięcia.
  • 3732 / 45 / 0
Nieprzeczytany post autor: Wawoj »
http://www.megaupload.com/pl/?d=FKQKXWPP proszę.
Sama jeszcze nie słuchałam.
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2009 przez Wawoj, łącznie zmieniany 1 raz.
osobisty kawalek internetu
Bożyszcze niedojebów, biblia degeneratów.
CosmoDo pisze:
Przed zadaniem pytania skonsultuj się ze sobą"
  • 216 / 5 / 0
Nieprzeczytany post autor: nvm »
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2009 przez nvm, łącznie zmieniany 1 raz.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
jestem na etapie 8:00 i myślę: %-D
ja pierdole co on gada

11:00
czuje się nieswojo, dobrze że nie wąchałem kleju

11:52
ogród z boginią wenus? lepiej niż po kwasie!

15:44
ta sytuacja mogła się zdarzyć, koleś jest przekonywujący
17:53
a jednak ściema, nie wiedziałem że ten pietruch też miał schizy

21:06 - nudzi mi się

24:52
kurwa, punk co się kleju nawąchał pierdoli o oświeceniu. oczywiście TRZEBA wspomnieć o buddyjskich mnichach, głupi plebs.

druga część:
Trzeba punkowi przyznać, że prawi całkiem mądrze.

4:32 jestem coraz bardziej zorany

7:10:
BOŻE ŻYDÓW OBJAW MI SIĘ!

9:58
Korzeń powoli odnajduje boga, czyta biblię i nie chce już wąchać ani pić. kurde, już wolałem o buddyjskich mnichach

21:10
dwie rzeczy wyniszczyły korzenia: okultyzm i ćpanie %-D

24:31
Korzenia oświeciło - odpadłem.

jaki z tego wniosek? kiraj butapren, to doznasz oświecenia
pierdole LSD, jutro ide do sklepu budowlanego
Ostatnio zmieniony 11 stycznia 2009 przez feydewey, łącznie zmieniany 10 razy.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 14 / / 0
Nieprzeczytany post autor: Xiezniczka »
Hahaha, dobre, dobre.
Te elozabawne i wyluzowane teksty pasują do ciebie jak do Barbary Kwarc.

A film tylko ukazuje, jakie zniszczenie w mózgu idiotów może wywołać ćpanie. Myślą potem, że są oświeceni.
Schizofrenicy też są pewni prawdziwości swoic paranoi.
Uwaga! Użytkownik Xiezniczka nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
  • 915 / 4 / 0
Nieprzeczytany post autor: feydewey »
to jesteś w końcu kolesiem czy laską?

przy okazji, jak się dalej potoczyły losy korzenia:
Jego bohaterem jest Leszek 'Korzeń' Korzeniecki, obecnie kwalifikowany instrutkor terapii uzależnień. Od 2003 roku prowadzi on warsztaty profilaktyczne w szkołach, klubach i innych placówkach na terenie całego kraju.

no prosze.
Uwaga! Użytkownik feydewey nie jest już aktywny na hyperrealu. Nie odpowie na próbę kontaktu, ani nie przeczyta odpowiedzi na post.
ODPOWIEDZ
Newsy
Medyczna marihuana – brak dowodów, by pomagała w zaburzeniach i uzależnieniach?

Naukowcy z Australii i Wielkiej Brytanii przejrzeli kilka baz danych, poszukując w nich recenzowanych artykułów naukowych opublikowanych pomiędzy 1 stycznia 1980 roku a 13 maja 2025 roku, w których opisano wyniki badań dotyczących przede wszystkim wpływu leczenia kannabinoidami na zaburzenia psychiczne i neurorozwojowe oraz uzależnienia. W ten sposób znaleźli i przeanalizowali wyniki 54 randomizowanych badań obejmujących blisko 2500 uczestników. Wyniki metaanalizy, opublikowane właśnie w Lancet Psychiatry, są dość rozczarowujące dla entuzjastów medycznej marihuany.

Powiedziała policji, że ktoś ją śledzi. Została zatrzymana za... posiadanie narkotyków

Zaalarmowała policję, że ktoś ją śledzi – usłyszała zarzuty za posiadanie narkotyków. 31-latka z Dobroszyc poprosiła funkcjonariuszy o pilną pomoc. Jak się okazało, jej zachowanie mogło mieć związek z działaniem substancji psychoaktywnych. Oleśniccy policjanci zostali postawieni na nogi przez 31-letnią kobietę z Dobroszyc. Spanikowana zgłaszająca poinformowała funkcjonariuszy, że śledzą ją podejrzani mężczyźni. Na dodatek grożą jej i wyzywają. Kobieta wyraźnie obawiała się o swoje bezpieczeństwo i prosiła o natychmiastową pomoc.

Mieszkańcy protestują. Sklep z marihuaną blisko parku i autobusów szkolnych

Grupa rodziców ze Scarborough sprzeciwia się planom otwarcia sklepu z marihuaną, który – jak podkreślają – miałby powstać naprzeciwko ruchliwej strefy autobusów szkolnych.